merhaba,bana okuduğunu söylemiştin burayı daha sonrada söz vermiştin okumayacağım diye nasılsın neler yapıyorsun kimbilir bahar geldi bak sevdiğim,hani bir şiir varya beni bu güzel havalar mahvetti bu havaları hatırlıyormusun en güzel günlerimiz geçti bu havalarda bu aylarda yani seninle,seni çok sevdim ben senden sonra başkalarıylada konuşmuş olsam hatta başkalarıda olsa sen başkasın ne denir buna bilmiyorumki kader,seviyorum ve uzaktayım senden bu belkide hatalarımın bedelidir,senden sonra seni sevdim yine,seni çok seviyorum ne olur artık inan bana ben her ne kadar öö... için ağlıyor gi,bi gözüksemde biliyorum ben asıl senin için ağlıyorum yokluğun çok zor en olmadık şeyde aklıma geliyorsun,istemiyorum seninle normal konuşmak felan nasılsa evlenip gidecen birgün bide onun acısını yaşatma bana,söyleyenecek ne kadar çok söz var demi keşke değişirebilsem bazı şeyleri keşke dönebilsek geçmişe,yaşadığım kötü şeyleri biliyorsun ama elime fırsat verseler geçmişte bişeyi düzeltmem için ben seninle olanları değiştirmek isterdim inan bundan daha fazla acı veren başka bişey yok umarım mutlu olursun ama ben mutlu olduğunuda bilmek istemiyorum çünkü ben seninle ilgili bişey bilmek istemiyorum daha fazla üzülmemek için