• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

bana bak lan!!! beni sinir etmeye devam edersen soluğu hastanede alacaksın :oklava: ben seviyorum diyorsam seviyorumdur bana soru sorma diyorsam sinirliyimdir, gezmek istiyorsam senin yüzünü görmek istemiyorumdur.. iki saat sorguya tutma :oklava: seviyorum ama :asigim:

herşey tamamda bişiler eksik be canım o eksik olan şeyde tüm tamam olan şeyleri götürüyo :1no2: ilişkimiz denizin ortasında kalmış sandal gibi ben ileri kürek çekerken sen sanki inadına geriye sallıosun küreğini.. olmuyo bitanem olmuyoo :1no2: hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:

ya sen adam olsan zaten bunca sey basıma gelmezdi ama
yınde onca yılın hatrına ınsan bı ıyıkı dıoğdun derdi
ayııı
hatta malb.ku
allah belanı versın
iki yakan bir araya gelmesin
7 yıl nasıl dayandım <ki ben sana
tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tuuuuuuuuuuuuuuuuu
tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
azcık kuyruğun duzeldi kişiliğin gitti
inşallah kendın gibibiriyle evlenırsın

ben seni çok özledim,
fallara falan sardım gene.. sana hep diyodum sen olmadan duramıyorum huzursuz oluyorum diye. artık ciddi ciddi yoksun. aldın kendini tamamen benden.
biliyosun hiç gurursuzluk yapmadım sana.hiç aramadım yalvarmadım.
ama yapasım çok var biliyo musun..tutuyorum kendimi..
.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok özledim seni K... Tenini özledim, sana dokunmayı, tombiş yanaklarını öpmeyi =) opuyorumnanaktan

Bu haftasonu yanına geleceğim... Her şeyi bırakıp (üstelik bir tiyatro biletimi de yakarak) sana geleceğim... Tüm haftasonumu senle geçirmek istiyorum (buna rağmen 3 arkadaşımla daha sözleştim, neden yaptım bilmiyorum) Görüşür müyüz bilmiyorum (yani bir şeyler yapar mıyız beraber) ama seninle aynı yerde olmak bile yetecek. (Aynı havayı solumak, pencereden bakınca karşılaşma ihtimalimiz...) Bunların hiçbirini bilmeyeceksin tabi. Belki de çaktırmamak için başka planlar yaptım. Çok özledim seni K., çokk mafoldumben Seni görmeyi her şeyden çok istiyorum... Bana eskisi gibi bak olur mu, hani oyun oynadığımız zamanki gibi...

Ve son kez söylüyorum; seni çok özledim.......:gitme:

Daha geleceğimden haberin bile yok... :1rolleyes:

Son düzenleme:
Back