Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

bu sefer unuttum seni hemde gerçekten artık kalbim pır pır olmuyo seni görünce çünkü bitti herşey. ne kadar safmışım seni görünce tir tir titrertim şimdi ise tınlamıyorum sende tınlama. en kısa zamanda doğru kişiye doğru zamanda aşık olucam umarım beni mutluyken görürsün. mutluluk tek senle olmaz.

SANA KENDİMDEN ÇOK GÜVENİYORUMbenneyaptımki
BENİ ALDATMASSSIN BUNU İYİ BİLİYORUMfisfisfis
SENSİZ YÖNÜMÜ BULAMIYORUM:umursamaz:
YERİM CENNET OLSA DARALIYORUM
GÖZÜ GÖNLÜ TOK SEVGİLİM
BİR SEBEBİM YOK BENİM
SENİ NİYE BIRAKAYIM BEN
BÖYLE DERDİM YOK SEVGİLİM
NERDE OLSAN GELİRİM ÖMRÜM SENİNDİRopuyorumnanaktan
BEN YOLUNDA ÖLÜRÜM KALBİM SENİNDİR:asigim:
BENİ BİRAZ SEVİYOSAN KENDİNE İYİ BAK
AKŞAMLARI ERKEN YAT SABAHLARI ERKEN KALK
KAPAT PERDELERİ GÜZELLİĞİN GÖRÜNÜR-tatlicadiarzu-
SENİN GÖREN HERKES AŞKTAN SÜRÜNÜR lülülülülülü

Dün akşam sana sarılıp göğüsünde uyumak istiyorum dedin ya ben sana hala küsüm onun için sana hayır dedim. şimdide dizimi izlemeye devam ediyorum dean yada sam rüyama girer inşallah sende kıskanırsın hıh:1closedeyes::dilcikar:

bebeğim hastasın
yanında olamadığım için
çok özürdileirm senden
ama elimde olsa dünyanın bir ucundada olsa gelirim
sabaha kadar beklerim yine basında biliyorsun değilmi
sana nazlı bir çiçek gibi bakar ileşmen için elimden gelenii yapardım
çok üzgünüm yanında değilim senağlama

Nevresimleri ütülüyorum =) Daha doğrusu senin yatacağın nevresimi... Hani geçen sefer geldiğinde buruşuktu ya =)) kalacağın belli değildi ama o zaman yoksa kesin ütülerdim opuyorumnanaktan en güzel nevresimimizi ütülüyorum... Bilmezsin sen ama ben kıyafetlerimi bile evden çıkmadan 5 dk önce ütülerim. Hayatımda da hiç nevresim ütülememiştim. Anla sana verdiğim değeri...

Evi temizliycem birazdan da... Fonda da senin sevdiğin şarkıcı: Sıla.

Geleceğin gün bile belli değil ama ben biliyorum beni yanıltmayacaksın. Geliceksin... Evet tickerdaki gün doğru değil malesef, işlerin çok yoğunmuş çünkü.... Ama geliceksin...

Şimdiden ne yemek yapacağımı düşünüyorum. Nereye gitsek acaba diyorum. Havalimanında mı karşılıycam seni otogarda mı acaba diye merak ediyorum Ama geleceğinden şüphem yok.

Aaa az kalsın unutuyordum, çok sevdiğin şekerlerden de almalıyım bol bol =))

Öyle özledim ki :ecrin_bebek:

mafoldumben

Son düzenleme:
son konuşmanızda dogru düzgün bile veda edemeden ayrıldık..neden böyle oldu anlayamıyorum..hani aldatmaz ve yalan söylemezsem terketmezdin beni.bırakmazdın yalnız..görünüşe bakılırsa yalan söyleyen senmişsin..hemde bana sarıldıgın gözlerimin içine baktıgın her an...dogru ben yaln söyledim zamanında ama nedenini hiç bir zaman anlamadın.hep kendini haklı göstermek istedin.kolaymı sandın geçmişi bir çırpıda anlatmak hemde seni dogru düzgün tanımazken neye nasıl tepki verecegini bilmezken..kimi zaman unuttum dedin kimi zaman unutamam..haklısın..biz birbirmize göre degiliz..olduramıyoruz...sanırım tek fedakarlık yapan benmişim ki böyle olmuş..tek kalemde silmek senin için kolay..peki ya ben?biliyordun baglanacagımı..söylemiştim odak noktam olursun terkedersen kötü olurum kendimi toparlayamam..istedigim bu demiştin odak olmak..oldun ama gittin..dünyanın en iyi anlaşan çifti ödülünü vereceklerdi degil mi bize.ne kadarda erken konuşmuşsun meger..aslında hiç anlaşamıyormuşuz.benim ak dedigim kara senin için.hiç bir zaman neyi ne niyetle yaptıgımı anlamadın..beni anlamadın.ne yazık ki bende seni..anlaşmak ne kadar zormuş meger!!!biliyor musun ben seni hala seviyorum.bana söyledigin onca şeye ragmen beni sevmemene ve tekrar sevmeyecek olmana ragmen..uzakta olmasak farklı olacagını düşünmüştüm..herşeyin daha iyi gidecegini bunu sana söyledigimde bile sen tam tersini düşünüyordun.burda bile anlaşamıyormuşuz baksana..bana ümtlenme dedin..keşke yapabilsem..keşke herkes gibi önüme bakabilsem.ama rabbim benim yüzümü arkaya koymuş sanırım.hep geriye bakıyorum.hatayı hep kendimde arıyorum.şöyle yapmasaydım böyle olurdu diye..ama sonra farkediyorum ki tek hata bende olsaydı eminim bir şekilde hallederdim..halletmeye çalıştım ama faydası olmamış sanırım.ben senden sadece sevgi istedim..biliyorsun nasıl bir aile ortamım oldugunu..senin yanından buraya gelmek sevgi dolu bir ortamdan sevgisiz bir ortama girmek beni üzmüş sevgiye aç bırakmıştı bende senden beni doyurmanı istedim.ama bencillik etmişim ki çekip gittin.git.. neden hal seni bekliyorum neden hala telefonla uyuyorum ki..halbuki biliyorum geri gelmezsin..

her zamanki gbi beni bi şekilde uyuz ederdi sonrada bebeğim bi kere sarılıp kokunu içime çekiyim mi nolar :çok üzgünüm: derdi bende

tamam hadi pis sıpa gel sarıl derdim :1hug:
anaaam yawrum benim çok seviyom seni ben. donizorum benim :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…