• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

bittin artık benim için ewet öğrendim o merak ettiğim şeyi inkar ettin bilmiorum artık konuşmak istemiorum seninle.. zaten yeni hayatıma biri geldi onunla mutlu olcagıma inanıorum..inşallah karşıma çıkmazsın bidaha... bu sana burda son yazışım ... artık başkası war

Artık senle ilgili gerçeklerle yüzleşmekten korkmuyorum... Ölmüş eşşek kurttan korkmazmış belkide göreceğim kadar gördüm o yüzdendir... Bide senden sonra kimseyi sevemeyeceğimi sanmıştım ama yanılmışım... Unutuldun işte... Sadece meraktan öylesine baktım face de sana ama içimde hiçbir kıpırdama olmadı... :smiley-cool:

esime yuzune bakarak sadece sunu soylemek isterdim

SENIN ICIN YAPTIKLARIMA DEGMEZMISSIN SEN HAYATIMDA GORDUGUM EN NANKOR INSANSIN BENI COK SEVDIGINI BILSEMDE BANA YAPTIGIN HERSEY YASATTIGIN HERSEY BOS GELIYOR CUNKI OTE YANDAN YAPTIGIN SEYLERI UNUTAMIYORUM YUTAMIYORUM AMA RABBIMDEN TEK DILEGIM BANA YASATTIGIN HERSEYIN HESABINI SORSUN

Sanki 50 senedir birlikteyiz haaa ne bu bee önceden ilgi gösterirken şimdi uhh çok ilgisizsin heee :mymeka: sinir olmaya başladım sana manyak herif ben telefon bekliyorum devirmişin kıçını uyuyorsun :oklava:
Birde bana aşkitoooo 2 gündür görüşemiyozzz yaaa diyosun valla sinir oluyorum haa.
birdeee neymiş efendim sonraaa arkadaşıyle renoya araba bakmaya gidicekmiş sanki çok paran vaaarrr neyle alıcan ama ikinci elmişşş amaa zaten 4-5 milyarlık bişi istermişş onu getirip götürsünmüşşş hey allahım bana sabırrr verrr yarabbiiimmmm delii o tamirden çıkmazzz:kızgın::mymeka:

ya sen bi şımardın hee buaralar !! ne ara izin verdim kıçının tavan yapmasına anlamadımmm ..zaten şu tatil yüzünden 1.5 aydır görüşemiyos..başlarda özledim diyodun hep, şimdi o da yok!! görürsün bak bundan sonra sana nasıl davranıyorum..o kıçı kaldırdığım gibi indirmesini de bilirim!:

bana eziyet ediyorsun.
seninle yaşadığım her şey kafamda sürekli.
sürekli düşünüyorum. sürekli kendimi sorguluyorum.
bana eziyet ediyorsun.
aylardır katlanıyorum bu yaptığına ama , bu sefer gücüm yok benim.
bi kaç günümüz kaldı. çok değil.
döneceksin buraya, sonra ne olur ne olmaz izleyeceğim.
ben sana ihtiyaç gözüyle bakarken şu telefonun çalmamasına katlanamıyorum.
iyi geceler..
üşüme oralarda.

bebeğim çok özledim seni
aramadın
biliyorum sende arayamadın die üzülüyorsun
sesini duymayınca harap oluyorum merak ediyorum ne haldesin sabah senin sesinle uyanmayı çok özledim sana sarılmayı çok özledim zamn hızla akıp geçse de banada güneş doğsa...

Back