Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Korkuyla, baskıyla dediklerini yaptırdığın, pıstırdığın insan sana saygı duyduğundan yapmıyordur bunu, hayatta kalma içgüdüsüyle yapıyordur, ikisi çok başka şeyler.

Keşke kessen bu kadar olumsuz düşünmeyi... Gerçekten çok sinirleniyorum...
Kıtlık bilinci bol bir aileden gelmiş gibisin, korkuların fazla ve çekiyorsun. Bir de bunu birinin sağlığı üzerinden konuşuyorsun, ya ona bir şey olursa ne yaparız kafasıyla, bunu fazla dile getiriyorsun, esas buna çok sinirleniyorum.

Kimse kendi yaptıklarının, ses tonunun farkında değil herkes başkasına sarıyor, kendisi yüz kere bağırsa normal sen bir kere bağırırsın "hep bağırıyorsun". Özellikle sen anne. Sen yapınca iyi ben yapınca en suçlu insanım. Beni sinirlenmeye zorluyorsun, sinirlenince de sanki her an her saniye sinirliymişim gibi, sana tepki vermemişim durduk yere kendim çıkarmışım gibi suçluyorsun. Ve bunu asıl yapan küçüklüğümde sendin, otursam laf, kalksam laf, yatsam laf, bir şey yapsam laf, yapamasam laf, iyi bir şey yapmaya çalışıyorum laflar, suçlamalar böyle büyüdüm ben, her hareketime laf yedim, başka şeylere olan sinirini benden çıkardın ve susmak zorunda kaldım çoğu zaman çocuk olarak, çok öfkeliydin. Dik kafalı diyorsun ya bana yersizce, hayır yeterince değilim, aksine çok dik kafalı olmam gerekiyor gibi geliyor gözlemlerime göre.

Son düzenleme:
Yaptıklarını reddetmekte, hiç yapmamış gibi davranmakta ve karşı taraf yapmış gibi göstermekte çok iyisin, bravo, muhteşem iyi bir yetenek. Resmen kendin yaptıklarını, düşündüklerini karşı tarafa yüklüyorsun. İnsanı delirtmek istiyor gibisin o durumdan üstün çıkmak için. Ben sana seni anlatırken ya da haklı olduğum gayet netken ve sen de içten içe bunu biliyorken, benimle başa çıkmaya çalışarak köşe bucak kaçmaya çalışıyorsun, konudan alakasız farklı yollara sapıyorsun, haksız suçlamalar yapıyorsun, sen konuyla bağlantısız şeylerle üstüme gelince iyi ama ben konuyla bağlantılı geçmiş şeyler söyleyince kötü.

Son düzenleme:
Her söylediğin kabul edilmeli, her söylediğine tamam, evet vs. denmeli yoksa tartışma çıkar ama bir de ben çıkarmış oluyorum ilginçtir, bir de daha çok benim kendimle alakalı konularda yapıyorsun bunu, benim bilebileceği konularda ya da elimde olmayan durumlarla alakalı, insanlık haliyle alakalı konularda. El pençe divan durmayacağım, istediğin kadar öfkelen.

Hayır demelerimi inat, kendine saldırı olarak algılıyorsun, yapma şunu. Sen her şeyi %100 doğru biliyorsun da ben kabul etmiyorum diye bir şey de yok. Ben savaşmak istemiyorum ya kimseyle, huzur istiyorum, savaşma benimle.

Herkesin elinde 24 saat telefon varken mesajı göründü yapıp cevap atmayan sevgili arkadaşlarım! İle aramdaki arkadaşlık bağını bir sorgulamam lazım. İşiniz düşünce nasıl hızlı ulaşıyorsunuz ama bana..

Sana çok kırgınım. Çok üzgünüm. Canım da çok acıyor, çok kırdın beni. İnşallah bütün bunların farkına varırsın, beni nasıl böyle kırdığını paramparça ettiğini fark edersin. Canımı çok acıttın.

hiç sevmediğim tek iş arkadaşım. evet, sen hariç ekipteki herkesi seviyorum ama sana antipati duyuyorum. eskiden seninle bu kadar fazla çalışmam gerekmiyordu, umurumda değildin. ama birkaç aydır beraber iş yapıyoruz ve genel anlamda falsosun. aslında bu antipatimin senin karakterinle bir alakası yok sadece iş düzeninden ve bazı tavırlarından hoşlanmıyorum ve iyi ki de evden çalışıyoruz, aynı ofiste dip dibe değiliz diye seviniyorum. bir iş yolladığında hemen yapmamı istemen, emrivaki yapman, düzensizliğin yüzünden mesai dışı yapmak zorunda kaldığım işler gibi gibi afedersin salakça şeyler yüzünden senden hiç hoşlanmıyorum. hayır başkasına ait bir işi benden istiyorsun, ona ben bakmıyorum x'le görüşür müsün diyorum sen de yapabilirsin sorun değil diyor. eyyy değişik, bunca işin gücün arasında o iş bende değil dememin sebebi vardır acaba hiç mi akıl etmiyorsun? dünya senin etrafında mı dönüyor? bunu kim böyle alıştırdıysa büyük hata yapmış. ama ben ısrarla senin dikine gideceğim bundan sonra. senden gelen işlere öncelik vermeyeceğim. bekle dur. tam olarak neyin kafasındasın neyin savaşındasın anlamış değilim ama senle ben çok farklıyız. sektörde de farklıyız. yolumuz farklı. bir şekilde kesiştik iş sebebiyle ve seni bu yüzden idare ediyorum işimin ve iyi insanların hatırına. senin gibiler her yerde. o basmayan beyninle aramızda ne işin var anlamış değilim ama şu an tek şükrettiğim aynı ofiste olmamamız. dua et ki kötü kalpli biri değilim, benim yerimde başkası olsaydı sana mobbing yapardı ama ben mobbingten çok çektim, başkasına çektirmem. çürük elmaları da içimizde barındırıyoruz işte aaah ah, keşke her şey dört dörtlük olsa. ama yok, olmasın ya. bizim gibilerin farkının anlaşılması için senin gibilerin varlığı lazım.
bu arada sana bişey belli etmemeye çalışıyor ve nezaketimi daima koruyorum biliyorum çünkü senin gibilerin bir cümleden bile açık arayabileceğini. ama içimden geçenler bunlar. sorunlarınla alakalı üzerime vazife olan kısımları uygun dille sana söylemiş olsam bile gram değişme yok, ne diyebilirim ki. her insan kendinden sorumludur.

Çocuk gibi olmasan keşke ve keşke kendine dikkat eden biri olsan... Lütfen ol artık...

Bugün seni rüyamda gördüm. Telefon etmiştin yine alakasız şeylerden konuştuk sesin çok kötüydü umarım sen iyisindir çünkü ben iyi değilim. Dün doğum günündü kimbilir kimlerle kutladınn
Sen her şeyden vazgeçtin ama ben geçemiyorum çok zormuş geride kalan olmak.
Çok zor o kadar yıl sonra itiraf etmek
Bu aşkı bertaraf etmek
Bu kez sana söyleyecek ne çok şey vardı
İsterdim ‘bak unutmadım’ demek.
Yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim
Sen öldün ben bu sevdayı kalbime göndüm.

Bugün doğum günün ve yanında değilim bu yüzden hiç iyi değilim

Bu günümüze çok şükür, sonsuz şükür.
İnsan iyice düşüp sürünüp dibi görüp yükselişe geçmiyor galiba.
Galiba kanun bu.
Pinpon topu gibi düşün, önce yere çarpıyor ki yükselebilsin ciciimm!!!

Sana ne desem bilmiyorum. Cocuklugumu masumlugumu sağlığımı herseyimi aldın götürdün. Kendime de kızıyorum ben izin verdim buna.
Birde seni seviyorum beni birakma demelerin yokmuydu benimle beraber baska kizlarlada konusmya calisman bana hic deger vermemen. Genede seni değiştirebilirim sanmıştım.Sana hep kendi icimde sanslar verdim senin haberin bile olmadan. Ne sen degistin ne dusundugum seyler oldu. Olan bana oldu geceleri uyumaz millete seni anlatırdım. Sense baska kızlarla tanismaya çalışırdın. ama ben suan senin oldugundan da iyi yerlerdeyim. Ve sen yasatdiklarini yasamadan olmeyeceksin.

Ona sadece tek bir şey söylemek istiyorum Hiç kimse yaşattığını yaşamadan Ölmez ben onu severken onun benimle sadece tek derdinin bir şeyler yaşamak olduğunu fark edemedim ben onu düşünürken Onun başka kızlarla tanışmak için chat sitelerinde gezeceğine tahmin edemedim ben ona kendimi açmaya çalışırken sadece hakarete uğradım ben ona kendimi teslim ettim o başka kadınları ı aradı. Ben onu terk ettim o zaman da tekrar bana yalvararak Beni Bırakma dedin.Beni sevdiğin icin öyle diyorsun sanmıştım. O zamanlar fark edemedim senin cepte gördüğün bir insan olduğumu Çünkü bana bakarak ağlıyordun beni ailene tanıştırmış tın Oysaki bunların hiçbir önemi yokmuş Zaten bunlar yaşandı için cepte olduğumu sanmışsın Oysaki ben hiçbir zaman cepte olmam bunu seni terk ederek Sana da gösterdim. Umarim kendin gibi biriyle karşılaşırsın. ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Korkudan söyleyemeyip de sustuğum ya da tam söylerken söyletmeyip susturduğun ne kadar söylenmemiş kelimelerim cümlelerim varsa hepsini mezarında söylüyorum .
Hadi kalk da sustur beni .
Değdi mi ? Pişman oldun mu ?

Bıraksak 7/24 bağıracak insansın ama arada bir benim sesimi yükseltmeme "ne bağırıyorsun" diyorsun, insanı delirtebilirsin!
Herkes önce kendine baksa her şey daha güzel olur.

İnan(sen ve inanmak/anlamak, zor) ben de bayılmıyorum anne o söylediğin şeyleri yapmaya, hiç istemezdim böyle olmasını, evet başkalarını suçlamak olduğun yerde saymanı sağlar vs. biliyorum ama gerçek şu ki sorumlusu sizsiniz(tabi arka planda nesiller boyu gelen bir şey farkındayım ama ben şu anı yaşıyorum ve tepki vermek zorundayım) ve tamamen her şeyin suçlusu(!) benmişim gibi davranmanıza deli oluyorum(sürekli başkalarını suçlayan esas insan sensin az çok mecbur benziyorum sana ama değişmeye çabalıyorum, değişiyorum), büyük haksızlık bu, ben kendime bakarken başkaları da kendine baksa bir önce, ben kendi başıma bir şeyleri değiştirmek için çaba da harcıyorum, kolay değil, görünürde bir şey yapmıyor gibi dursam da arka planda bunun için çaba veriyorum yıllardır çünkü açık olduğum, bir şeyler anlatmaya çalıştığım her an çok daha olumsuz etkiliyorsunuz beni(fazla hassaslık) ama sadece sen değil çevremiz de ön yargılı, herkes anladığını sanıyor sadece ama anlayan yok, açmıyorum da kendimi zaten deneyimlerim sonucu, şu an bu yapabildiğimin en iyisiydi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…