Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Sen işe yaramaz bir aptalsın insanların arkasından konuşup sonra onlara yalakalık yapıyorsun

Seni o kadar alttan aldığım için pişmanım şimdi de boşanıyor sun derdin var diye sataşamıyorum ama artık merhaba merhaba

Gökmen bey sen din Allah deyip en büyük kötülükleri yaptın ama karma seni de bulucak

Ya sen kimsin ya beş para etmez mahluk kıskanç benim en kötü günüm de mutlu resimler attın ama şunu unutma sen yalandan mutlusun seni kimse sevmiyor ama bu benim suçum değil

O kuş beyninle laf sokmaya çalışıyorsun ya dua et sana acıyorum gerçekten acıyorum

Ne kadar aciz birisin, dün bize çekiştirdiğin şikayet ettiğin insanı bugün yağa bala batırıyorsun. O sana aynı şeyleri tekrar yapacak, karşıma geçip ağlama tamam mı? Bu sefer pis laf sokarım, kalkamazsın altından. Çıkar ilişkinizi gidin ötede yaşayın yahu. İkinize de acıyorum, asla temiz şeyler yaşayamazsınız bu kafayla.

Hoşuna gitmeyen, işine gelmeyen her şeye anlamsızca atar gider yapmasan keşke.

Her hayır diyeni sana karşı geliyor diye algılarsan inadı sen başlatırsın, birine çok karışırsan o sana "o anlarda" inat etmeye başlar gayet de haklıdır.

Önce kendini sevmelisin, bu çok net, bunu yaptığın da çevrenin de canını sıkmamış olursun.

Belki ben kafamdaki anne olmayacağım, belki ben Sana layık olduğun sevgiyi veremeyeceğim ama gelsen sanki güzel olurdu.
Ben kaderime razı geldim sanırım bazı şeyler nasip kısmet.

Her şey kaldığı yerden devam edebiliyormuş, bambaşka bi boyutta olsa da sensiz de oluyormuş sensiz de yaşanıyormuş...
Vazgeçilmez olduğunu vazgeçebildiğimde anladım ... Ve sesiz çok da güzel yaşadım ...
Yaşattıklarını yaşıyorsun farkına vardığında çok geç olacak ...
Olmuyor ..... bir şarkı çalıyor bir bildirim geliyor her şey seni hatırlatıyor .h..
Senin için yokmuşum bile buna rağmen bendeki karşılığını bir bilseydin hayret ederdin. Keşke bilseydin anlamsız her hareketinin bile bende bıraktığı izleri görebilseydin.
Bir başkası canımı yakana kadar hep sana üzüleceğim... Derinlerde bir yerde hep yarım kalan kırgınlarım olarak anılacaksın. :’(((((

O kadar yiyorsun ki, özellikle tatlı, şeker, Allah sonumuzu hayır etsin.

Hiç gereği yokken ailecek hepimizi sıkıntıya sokabilecek anlamsız çocuksu inatların! Biraz mantık!
Yahu dokunma işte ben dikkat ederek yapıyorum ama yok illa dikkatsizce ama sen yapacaksın, karşı gelmek zorundasın, ben yapıyorum işte sen yapma diyorum aman şimdi yapmıcam da sonra yapmıcam mı sanki hem sus şuram ağrıyor diyerek işine gelmeyen durumlarda beni susturmaya çalışıyorsun, asla aynı şey değil.

Genel olarak anlayışsız, hoşgörüsüz ve kontrolcü bir insansın. Bu yüzden oluyor bu başına gelenler, keşke bir farkına varsan. İnsanlara iş yapacak, sorumluluk alacak alan bırakmazsan her şeyi kendin yüklenir sonra bunalınca sağa sola sararsın böyle ve anlamsızca can sıkarsın. Yapmak isteyen insana da en ufak hatasında bağırıp çağırıp aşağılarsan zaten o da yapmaz haliyle, soğutursun.

Keyfine göre insanlara, aslında asıl bize, ailene kızan birisin ve herkes susmalı bu süreçte, pısmalı. Karşı gelince de canla başla haklı çıkmaya çalışıyor ve kendi yaptıklarını karşıdakine yüklüyorsun, biri görse seni haklı bulur ve anne olduğun için de öyle oluyor genelde, anne baba her zaman haklıdır kafasındaki insanlara deli oluyorum, dışarıda tatlışsın da zaten ama evde, insanlar tek bir görüntüden her şeyi çözdüğünü sanıyor... Neyse eskiye göre daha iyi olduk ama zamanla, buna da şükür.
Ayrıca senin bedduaların da kabul olmayacak inşallah, zira haksızsın, ben yine de iptal iptal iptal diyeyim 🙃 En azından daha çok ders çıkarabilen biri olarak daha iyi olacağımı düşünüyorum. Sana da daha çok farkındalık diliyorum, önce kendine bakman ama bakarken de kendini yıpratmaman, dengeli olman, bir de bizimle empati kurman dileğiyle.
Ha ben saygısız ve terbiyesiz de değilim, sen sana karşı gelinmemesini istiyorsun, hep bastırmak istiyorsun sadece, o kadar. Kendini görüyor da olabilirsin ben de, zira ben saygı görmedim büyürken pek.

Son düzenleme:
+öyleyse de yansıtıyorumdur bana verdiklerini, ne dersin?
Ama terbiyesizce bir şey söylemiyorum, yapmıyorum karşı gelmekten başka, bunu da sen etki vermeden yapmıyorum, normal konuşmayı kabul etmiyorsun çünkü, çok laf dolandırıyorsun haklı çıkmak için ya da bağırıyorsun, susturmaya çalışıyorsun falan.
Ama maalesef özellikle romantik ilişkilerde gösteriyor yüzünü içimdeki sen, bunu da aşmak istiyorum inşallah, eğer evlenirsem hayatımın geri kalanını huzursuz geçirmek istemiyorum, dengeyi bulmak zor ama inşallah olur..
Ha kendime de daha çok farkındalık diliyorum, sana benzememek adına :KK200:

X