Keyfine göre insanlara, aslında asıl bize, ailene kızan birisin ve herkes susmalı bu süreçte, pısmalı. Karşı gelince de canla başla haklı çıkmaya çalışıyor ve kendi yaptıklarını karşıdakine yüklüyorsun, biri görse seni haklı bulur ve anne olduğun için de öyle oluyor genelde, anne baba her zaman haklıdır kafasındaki insanlara deli oluyorum, dışarıda tatlışsın da zaten ama evde, insanlar tek bir görüntüden her şeyi çözdüğünü sanıyor... Neyse eskiye göre daha iyi olduk ama zamanla, buna da şükür.
Ayrıca senin bedduaların da kabul olmayacak inşallah, zira haksızsın, ben yine de iptal iptal iptal diyeyim
En azından daha çok ders çıkarabilen biri olarak daha iyi olacağımı düşünüyorum. Sana da daha çok farkındalık diliyorum, önce kendine bakman ama bakarken de kendini yıpratmaman, dengeli olman, bir de bizimle empati kurman dileğiyle.
Ha ben saygısız ve terbiyesiz de değilim, sen sana karşı gelinmemesini istiyorsun, hep bastırmak istiyorsun sadece, o kadar. Kendini görüyor da olabilirsin ben de, zira ben saygı görmedim büyürken pek.