Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Herkesin her şeyi çok bilmesinden, hele ki beni bildiklerini sanmasından u-san-dım!

Senin zincirlerinden kurtulacağım anne...
Şunu anla artık, bir insana fırsat vermez, en ufak yanlışında kızarsan, bırak ben yapayım falan dersen, hep peşinde koşturursan o insan bir şey öğ-re-ne-mez! Yapmak da istemez!

Herkesin her şeyi çok bilmesinden, hele ki beni bildiklerini sanmasından u-san-dım!
Bu resmen hakaret gibi, sen kendini bilmeyen birisin demek gibi bir şey, bir diğer ihtimal de yalan söylediğimin düşünülmesi.
Çok sinirlerim bozuk. Beni bilmiyorsunuz! Zorunda da değilsiniz, yorum yapmanız da gerekmiyor!

Araçlarına led taktıran şoförlerin dikkatine,
önce kim başlattı bilmiyorum ama yapmayın abiler, amcalar, kardeşler, yapmayın beyefendiler, o kadar abartıyorsunuz ki arabalarınız dışarıdan tekerlek takılmış ışıklı ekmek dolabı, disko topu gibi gözüküyor, çamurluklara, jantlara, öndeki ızgaraya, yan aynalara, içine dışına mor, pembe, yeşil, mavi led takılır mı😖

Geçen gün gördüğüm yanında "x dekorasyon evlere her türlü dekorasyon işi yapılır" yazan panelvanın sahibi, gözünüzü seveyim sökün o ledleri, dekorasyon deyince ilk aklınıza gelen led mi ? Hadi led diyelim, insan panelvanın 4 bir tarafına led takar mı🤦‍♀️

Senden nefret ediyorum. Hakkımı da helal etmiyorum sana. Benden çaldığın mutluluğu o da senden çalsın. Yaşattığın tüm acıları yaşamanı diliyor ve dua ediyorum hergün. Ben gülmedikçe sen de gülme inşallah

Bitti o bana haksızlık yaptığın günler, sinirini de benden çıkarmana izin veremiyorum artık.

seni özlüyorum anılarla kafayı yiyorum insan hiçmi özlemez be insafsız bir alo desen ölürmüsün... ölüyorum anlasana

Yaklaşık 8 sene önceye gittim az evvel, seni beni beklediklerimizi özlemlerimizi düşündüm. Çok şey paylaştık arkadaş olarak senle ne çok tartıştık da. Sonunda görüşmeyi bıraktık ama umarım mutlusundur.

Bu saatten sonra sadece bekleyeceğim, yaşattıkları her şeyin aynısını yaşayacakları günleri görmek için sadece bekleyeceğim. Ayıbın ne olduğunu bana öğretmeye çalışanlara yaptığı ayıpları tek tek yedireceğim. Bunu da buraya yazıyorum.

Seninle yaşadığım şeylerden pişmanım çünkü unutamıyorum ne seni ne yaşananları silemiyorum,atamıyorum,kurtulamıyorum anılardan sürekli aramıycam diye kendime söz veriyorum senin tavrını bile bile yine de dönüp dönüp geliyorum sana tek dileğim sende unutamaa

Lgotoeifmcndjfi amrifuxnsneu mauduentncn zoforntucneucmf.

Bugün güzel havayı fırsat bilip çocuğunu bebek arabasina oturtup çıkan, parka gidenler ! sizlere hakkımı helal etmiyorum. Biz kurallara uydugumuz için sizler böyle rahat geziyorsunuz. İki elim yakanizda olacak. Sizi Allah'a havale ediyorum. O sizi nasıl yapacağını daha iyi bilir!

Keşke anlayabileceğini bilsem de, tamam anlıyorum olabilir desen de ben de açık davranabilsem sana. İnsanlar uzaklaşabilir, bu normal, düşman olmak, nefret etmek, kinlenmek anlamına gelmiyor bu ama canımın çok sıkılacağını düşündüğüm için bir şey diyemiyorum. Tersini görmedim hayatımda.

Keşke psikoloğa gitseydin de ben de yıllarca bu sıkıntıları çekmeseydim!

X