Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Tabii ki böyle olmalıydı. İşin içinde ben varken aksi beklenemezdi.

O gün öyle güzel geçti ki... Daha bir gün öncesi modumu düşürmüşken ertesi gün beni yükselttin. Sana sarıldığımda, kafamı omzuna koyduğumda yaşadığım huzuru hiçbir yerde alamazdım. İzin ver sana aşık olayım. 3 saat temas ettik ve bunu sen de istedin :)

Bak. Neler yaptım. Neler neler. Kimse yapmazdı. Ben yaptım. Hiçbiri görülmedi olsun. Yanına erken geldim seni bu durumda bırakmayayım diye, ona bile minnettar olacağına yoooo geç bile kaldın dedin olsun. Haklarımı vermedin olsun. Şu an yanımda hiçbir şeyden habersiz yatıyorsun. Bunları sana söyleyemiyorum.
Gitmek istiyorum. Neden diye soracaksın. Sen anlamıyorsun değil mi? Yaptığın şakaların artık güldürmediğini, evde iki arkadaş gibi olduğumuzu, öyle alelade birisi gelse bizi ev arkadaşı sanacağını fark ettin mi acaba? Peki biz neden bu duruma geldik?
Vazgeçtiğini söylediğin şeyler hala senin için öncelik. Vazgeçmeni kendim için mi istedim? Yoo. Bana ne ki? Senin zarar görmeni hiç istemiyorum. Hem de hiç.
Bekliyorsun ki ben kendi hayatımı boşverip her konuda sana öncelik tanıyayım. Bu ağır bir sorumluluk. Ben bunu yapamam. Geçen sene o dağıttığın psikolojiyi, ders notlarımı... Toparlamam lazım.
Ama bir şeyler eksik kaldı. Sana göre ben abartıyordum. Öyle düşünmüyorum.
Şimdi ben gitmek istiyorum ama lütfen “beni sevmiyor” diye düşünme. Sana bir şey olursa yine ben koşarım. Ciddiyim. İnsanlar sadece sevmedikleri için gitmezler. Kaldıkları yerde önemsenmediklerini hissedince de giderler.
Kendine çok iyi bak olur mu? İyi bir insansın, bir buçuk senedir yanımda olduğun için sağol. Sadece geçinemedik. Beklentilerimiz uymadı belki de. Belki azıcık sabredebilmem lazımdı. Yanlış zamanda karşılaştık :KK43:

Çok ama çok beğendim hediyeni :KK200:
O kadar içime sinerek sipariş edeceğim ki. Umarım çok beğenirsin...
Gerçekten doğum gününü 4 gözle bekliyorum :nazar:

Ne yalan soyleyeyim buraya yazdiklarimi okuma istiyorum. Cunku Sana aşık oldum bunu bilmeni istemiyorum benim midemde kelebeklerin ucmasi gerekirken icime okuz oturuyor. Burazda senin okuz olusundan dolayi olabilir. Uzgunum cokkk sacmaladim heleki son zamqnlarda yaptiklarim fazlaydi. Benim guvenmem lazimdi sana. Benim sana cok guvenmem gerekliydi. Hala o kadar degil ama kafama vura vura ogrettin bana biseyleri. Keske onceden tanissaydik.

Cemal sureyya demiski ; dunyadaki en guclu insanlar kimlerdir diye sorsalar,kendi basinin caresine bakmayi ogrenmis kadinlardir derdim..
Benim boyle olabilmem icin daha cok firin ekmekleri yemem gerekecek ki bari kapisinin onunden geceyimmm...hayret bu yece erken bitti isim sasiraraktan uyuyim..

Bu evde bir sinir hastası varsa o da sensin anne, sen!
Bana suç atıp durma, sinirleniyorsam tetikleniyorum, tepki veriyorum diye!
Alenen belli ilk kimin gereksiz yere sinirlendiği, bana gelmiş sinirli diyorsun, gerçekten gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum ya!
Sinirsiz değilim ama senin kadar değiliz hiç birimiz, olmam da umarım!
Tepkisel biriyim ben.
Napayım pısayım mı, ellerimi ovuşturayıp yapma etme, eyleme mi diyim ne??? Köle mi olayım? Zaten kendimi kazanmaya çalışıyorum yıllardır.
Sen istediğin kadar kız bağır ama tepki verince ben terbiyesiz, kötü olayım, ne güzel!

Kendinize söylenen her eleştiriyi, karşı tepkiyi niye hayırsız evlada bağlayıp aralarınızda dedikoduya konu ediyorsunuz anne? Ya niye önce kendinize bakmanız gerektiğini göremiyorsunuz!
Her şey ailede başlıyor, her şey!
Niye hep haklı olmak zorundasın!? Tepki verince niye kötü oluyorum?
İnsanım ben insan, anla artık! Kötü bir şey de yapmıyorum!
Beni insanlara da yanlış tanıtıyorsun, anlatıyorsun en fenası da bu! İnsan içinde de bazen tepki versem kötüyüm vermesem kendime saygısızlık etmiş gibi hissediyorum.
Bence insanın en yakını ailesi olmalı, "anlamalı" ama işte bir şey söylediğime, paylaştığıma bin pişman oluyorum genelde maalesef. Hiç doğru anlamıyorsun beni, hiç!
Büyük, anne diye her şeye tamam mı demek gerekiyor, her kötü sözü, haksızlığı yutmak mı gerekiyor?
İnşallah aramızdaki mesafe fiziken biraz artar anne, sana bir çok şeyi söylemek zorunda kalmam. Senin sinirin, huzursuzluk yaratman, kötümser halin çok yordu beni çok. Çok kırgınım ve doluyum!
Allah sana(tabi babama da) daimi sakinlik, huzur, sağlık versin inşallah!
Bana da her konuda ama her konuda kendini çevirebilecek kabiliyet versin inşallah... Kimseye muhtaç etmesin maddi-manevi... Huzur diliyorum...

Son düzenleme:
Degerli kadin dogum doktorum kocaa hastanede nasida karsilastik hayret.. kizimi getirmistim randevuya gec kalmistim bi turlu poliklinigi bulamiyordum.. birden karsimda gorunce size soruverdim kusura bakmayin..sizde bana sol..sol yapin dediniz cok tsk ederim.. bu arada oglum.yabancilardan korkarken size bi gulucukler bi cilveler sizi tanidi mi kan mi cekti 😉 ilk kucagi sizinki oldu sonucta 😂 ayakustu muhabbetten hemen sikintimi dile getirdim anladiniz ve suratiniz asildi,ne zamandan beri boyle dediginizi gecistirmeye cabalarken surat daha cok asildi kizarak"saglik herseyden onemlidir" dediniz haklisinizda.. nasil diyeyim mayistan beri acik pembe geliyo ,esim bildigi halde getirmiyo,cocuklara bakmiyo iste diye .. yahuu adam kadin dogum doktoru psikolog degilki ben kisisel problemlerimi dile getireyim..
Neyse bi dahaki ay bi sekilde gidicem adapazarina yakin olan hastaneye..evim karamursel yolunda cok ters cok uzak..
Ben yinede iyi niyetli olayim inslh menapozdur,yumurtalik kanserinin kotu huylu tumoru degildir..Allah bir dahaki ay yuzume baksin tekrar insallah.

Sen şimdi beni terk ettin, ben de kabul ettim hani. Hah şöyle bir fark var sen sarhoşken terk ettin, ben ise ayık kafa kabul ettim :lülülü: şimdi bul bakalım benim gibi sevebileni. İş kuracakmışsın o ülkede bir de lüks araba alacakmışsın. Ya her ne kadar ayrılmış da olsak iyiliğini isterim ama o iş batınca o zaman bulduğun insan yanında kalır mı hayır :) aman bana mı düştü? Benim hayatımı sömürdün, sıra diğerlerinde.
Koş.

Son düzenleme:
İnşallah ileride ya bana, fikirlerime, isteklerime anlayış, saygı göstermeyi öğrenirsin ve karamsarlığınla boğmazsın beni ya da mesafemiz, resmiyetimiz artar anne.
Çünkü bana karışmana tahammülüm gitgide iyice azalacaktır...

Bazen diyorsun ya korkuyorum diye benim için, beni korkutarak büyüten sensin sen. Ben sadece yeri gelince tepki veriyorum "ben" olabilmek için ve maalesef yumuşak, sakin konuşmaya çalıştığımda -ki konuşmasam bile anlaman gerekir yani anca kendini rahatlatmak derdin- zerre yararı olmuyor anca kavga etmeyle bir yere varabildim o da senin aşırı inadından ve benim her an huzurumu bozmak istemememden dolayı çok yavaş oldu ama bir şeyler oldu. Senin sayende bu durumu yaşıyoruz! Şimdi de laf ediyorsun bana!
Yanlış düşüncelerini de kendine saklasan, ona buna anlatmasan ne sevinirim!

Bu arada muhtemelen kendi bastırdığın, yaşadığın içsel sorunları işte böyle üzerinde güç kullanabileceğin birini bulunca öfkeyle sinirle falan dışarı yansıtıyorsun işte. Ben büyüyüp direnç vs. gösterdikçe mecbur azaltmaya başlıyorsun. Başkalarına pek rahatça bir şey diyemiyorsun, kibarsın falan gelip evdekilere patlıyorsun.

Ben nasıl yapıyorum nasıl bir laf anne, sen yıllardır yapıyorsun ben hiç yapmadım. Herhalde yapıyor olacaksın yani 💆‍♀️ Her şeyi tek seferde anlayıp yapmamı bekleme, senin kızın da böyle bir gerizekalı işte, halbuki herkes her şeyi tek seferde çözüyor, Allah böyle vermiş naparsın. Tövbe tövbe.
Neyse... Umarım çok zorunlu kalmam, bir gün kendime ait evim, alanım olduğunda yapmayı daha çok isterim. Aslında yine istiyorum, bir eksiklik bu çünkü ama seninle her şey zor. Her şeyi kendi kendime çözme isteğim daha çok artık.

Suan icim sıkılıyor. Sensen bunun sebebi eğer sakin lutfen sakin (!)

X