Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Digru bildigim.ne varsa yanlismis. yanimda dedigim kim varsa sirtini donmeye hazirmis. Ilk kez basaricam demistim ama tesekkurler yine yiktiniz tum hayallerimi.
Ve sen; hic bizaman mutlu olma. beni bu hale soktun ya yuzun hic gulmesin. benim ahimi aldigini hic unutma.

Cok ilginc.
Olaya hep kendi tarafimdan baktigim, herkese de kendi duygularimdan yansiyan pencereden anlattigim icin hic senin tarafindan bakmak aklima bile gelmedi.
Bugun sen acik acik soyleyince bir gercek dank etti.
Bana gore olay: senin benim kalbimi kirman,hassas duygularımı incitmen ve benim yengec kabuguyla hassas kalbimi korumak icin sert bir cumle kurmam. Sonra kalbimi alman icin kisa bir sure beklemem. Daha sonra da : beni mutsuz etmenin alemi yok diye dusunup seni yedi bin yerden engelleyip hayatima bakmamdi. Olayi anlattigim herkes de sagulsun bana hak ve gaz verdi.
Ama bugün öğrendim ki olay senin bakis acinda suydu :
hersey günlük gulistanlik. Yengencle guzel bir sohbet ediyoruz. Bana tatilinden fotoğraflar atıyor, guzel sozler soyluyor. Beni yaninda istedigini, oraya gelsem cok sevecegimi, herseyin harika oldugunu ama beni cok ozledigi icin tadini cikaramadigini söylüyor. Ben de tatilinin tadini cikarmasi icin "ozleme lutfen" diyorum. Sonra gereksiz bir cumle kuruyor. Biraz bozuldugum icin sohbeti bitiriyorum. Iki gun sonra bir de bakiyorum her yerden engellenmisim. Her hesaptan,bir cumle bile kurmadan. Oysa hersey ne kadar harikaydi. Nasil boyle oldu???

Cok ilginc di mi :) çünkü söylediğin basit bir cümlenin benim kalbimi kirdigini bilmiyorsun. Ben de kirilganligimi gostermekten korkup "o nasil cumle ya?tabii ki ozleyecegim seni" demiyorum, "bu dedigin kalbimi kirdi" diyemiyorum...
Ve boyle bitiyor iste...
Yeniden baslama konusundaysa...
Yok ya. Denedik yenildik . Bir daha denedik bir daha yenildik . Yani inayla daha iyi yenilmek icin tekrar tekrar denemeye gerek var mi????
Bence yok.

Senin yüzünden hani şu dibine kadar yaşadığım aile hasreti gurbetlik memleket hasreti varya hani ve bundan sonraki hayatımda hep yaşıcam ya ben yaşamak zorunda kalıcam ya ..
Allah seni kahretsin be ! Olmaz olsaydın da senin gibi adi birini tanımamış olsaydım hayatıma mal oldu işte herşey dilerim benim yaşadığım zorlukların daha beteri sen yaşa diliyorum Rabbimden🙏

Ayarın yok ya, abartılı şeylere özellikle son zamanlarda daha tahammülsüzleştim.

Son sansini oynuyorsun bugun ne yaparsan yap ulas bana. yoksa olacaklardan ben sorumlu degilim.

Ben seni bir lokmada yerim, bunu yapabileceğimi bildiğin için bana gelmiyorsun, senin için kolay lokma olduğunu düşündüğün kişinin sinirlerine oynuyorsun ama zorlama yolun sonunda bana çarparsın.

En güzel zamanlarımızı yan yana geçirmek varken sennnn🙄
Biliyorum ikimiz için herşey.. 🙂
"Dilediğin zaman gel" diyorum sana ama..
"Hemen gel bu akşam gel" desem bilirim gelirsin.
Dememi beklemeden gelsen keşke.
Bilirsin demem ben.
Gelsen keşke ama ben demeden gelsen.. o_O

Kendimi taniyamiyorum artik uyusam bidaha hic uyanmasam..

Sen kizini aldin okuldan eve donuyon bende okula almaya gidiyodum.. beni gorunce yurumeye basladin :) demek bidd bekledin beni yollarda.. dilimdd bi sarki mirildanarak hafifte tebessum ederek geciverdim yanindan ,sense taa uzaklardan gelip yanimdan gecene kadar gozunu benddn ayirmadin zavalli seni ,kavga cikarayim diye mi ugrasiyon yoksa :))) bu arada aklimdan bültenleri okuyamadin mi vah vahhh , eee arada da okuma bee ,hep sen mi kazancan aradada ben kazanayim 😉 zihin istilslarindan korunmak icin dualar var ama senn nerdenn bilceenn senin yolun seytanin yolu olmus..devam et su testidi su yolunda kirilir 😉 bak en sonunda istedigini yapicam saclarindan tutup seni denize firlaticsm bohle dik dik bakanlsrin sonu olum oluyo habetlerde goruyoz.. neyse bugun fazla sinirliyim sanki yazmiyim,sakinlesmek lazkm... acayip sinirimi bozuyosun bskma sakin kslabildihime oro...komsuuucuuuum

Anneeemmm Allahım benim ömrümü de alıp sana versin be 🙏 Bu hayattaki tek gerçek sevgi anne evlat sevgisi ötesi berisi yalan. Bana bu sevgiyi 30 senedir verdiğin için minnettarım sana ♥️♥️♥️ Ben sana bunları zaten söylüyorum ama buraya girmişken birde buraya haykırmak istedim sevgimi 🥰

Gözümüzü aynı mahallede yan yana evlerde açtık dünyaya okula beraber başladık 1. Sınıftan taa liseye kadar beraber bitirdik.Dile kolay 30 sene aynı mahallede dip dibe geçirdik zamanı çok şey yaşadık beraber ağladık beraber güldük beraber yedik içtik hangimiz alo dese koşup geldik “dost” kelimesi sendin benim için. Senin içinde bendim.birbirimizin ailesinden biriydik biz ve daha nicesi
Bu hayatta herşey aklıma gelirdi ama seninle bu şekilde bir yabancı gibi hiç tanışmamış gibi olacağımız aklıma gelmezdi rüyalarıma giriyorsun sürekli birbirimizi silmek zorunda kaldık o gün ne çok ağlamıştım hala öyle ...
Dün yine bi yabancı gibi karşılaştık ve bakışıp geçtik nasıl sarılmak geldi içimden sana biliyor musun.çok özlüyorum eski günlerimizi çok.Bi taraftan da diyorum ki HAYATTA KİMSEYE GÜVENMEYECEKSİN böyle bir dostluğa / dostuna bile artık bir yabancıyız sonsuza dek.
☹️☹️☹️

Kendini 20 yasinda mi sandinda 25 gunluk yurt disi turuna katildin? İki kez acillik olup igneler yedigin halde imkanin varken donmedin.. yine tur otobusunde kendi unutkanligin ihmalin yuzunden tlfnunu dusurdun .. tur sahiplerine tehdit giydirmelerinlev1 haftada buldurttun tlfnunu masallah sana hirsindan dolayi..
Hastaligimi biliyosun,ameliyatimi biliyosun...sen bunlari bile bile gittin ben sana bi kere olsun ah etmedim,ama icim icimi yedi neyse oyle iste 25 gunun ustune +1 hafta daha eklicez ve bakacagiz ne kadar ilerlemis veya ilerlemis mi?
Ayy vallahi sinirden guluyorum artik,simdide dis yaptircam diyosun...dis bu kadar onemliya gitmeyeydin yurt disina !!! Ayy olur mu sonra kimlere hava atacak,,statu meselesi bi kere!!! 2 gun gel dedim,2 gun istiyorum sadece...ona bile kem kum yapiyosun..benden sonrada adabuku mu turkbuku neyse oraya gidecek tabii yoruldu orda burda gezerken dinlenmesi gerekkk..tuhh disciye sehirdisindayim diyecekmis..
Ben boyle sinir harbinden gidecem zaten..gece sol omzumdan dirsege yayilan agrilarim beni uyutmadi..felc olsam kim gelip bakacak..hic kimse..off bi muslum babayi dinleyesim geldi.

Kimbilir niye ama dimi bir de karşı tarafı dinlemek lazım. Burda bile gıybet gıybet : D Kim çeker sizi Allah aşkına : d

Ne kadar kötü yüzleşmek anlatırken herşeyi bir bir yaşamak ve sonrasında yaşamaya çalışmak
Ve sen bunca olay olmamış gibi halaaaa ...
Bi kere daha Allah ıslah etsin seni ne diyim.

Kocaman bi enkaz kaldi artik merak edip bakma bile bana cik hayatimdan. beni nasil bi insan yaptin gurur duy biraktiklarindan. ne sozlerin onemi var artik ne de sahte sevginin. olumumu seyretmeni istiyorum sadece.

X