Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ben seni ilk tanıdığımda seni üzmemek senin ahını almamak için zamanında ne kadar hassas davrandıysam günü geldi sen bunları bana bir bir futursuzca yaşattın.Asla kimsenin kötülüğünü istemem bilirsin ama beni kırdığın yerden sen de kırıl ki beni anla. Ben de isterdim kırmadan kırılmadan birbirimizi anlamayı ama sen başka çare bırakmadın.Umarım bir gün sevgiye muhtaç/yalnız kaldığında ya da aradığını bulamadığında- ki aradığın her ne hala sen bile bilmiyorsun- gelmezsin, gelmek istersen değişmiş olarak gelirsin ...

Yalnizim gittiginden beri
Ne yaptiysam da dolmaz yerin
Burada olsan da sarilsan
💫💫💫
Ansizin keske donsen geri...
Dolastim sevdigin yerleri
Kostum pesinde hayalinin
Gercek olsan ayilsam...
💫💫💫
Off ruyamdasin...
Oooff keyfin nasil?
Hep aklimdasin
Hep aklimsasin
Hic unutmadim
Aklimdasin...
💫💫💫
Sevdigin şarkılar caldiginda sesin kulaklarimda
verdigin haitalar dagiliyorken sesin kulaklarimda
Opsen,uyansam...
Hep aklimdasin
Hep aklimdasin...

Bugun is cikisi hamagimla sonbahari izlemek uzere otobuse bindim. Birlikte gittigimiz, evimizin yakinlarindaki parka gidiyorum boyle zamanlarda. Daha once bu sayfaya sanirim yazmistim o duragin bunca zamana ragmen hala seni hatirlattigini...
Otobusten indim...
Normalde bir bira alip yolun karşısına koruya doğru ilerlerim.
Ama bir anda bu sarki çaldı kulaklikta. Ayaklarim beni evimizin sokagina götürdü. Oturdum kaldima kedi gibi. Ben bakarken ilginc bir sekilde binanin giris isigi yandi. Fotoselli normalde ama durduk yere yandi.
Allah allah, bir kere daha yanarsa senden bana mesaj olsun diye dusundum, tekrar yandi 💡
20191007_185625.jpg

Tabii benim gözyasim pit :)
Parka gitmekten de vazgectim, siradaki sarki sana,siradaki sarki bana diye diye gezdiğimiz yerlere gittim,sevdigin kafede tatli yedim...
Derken daha kendi evime varmadan senden bir mesaj.
Sormussun halimi hatrimi :)
Cok ilginç degil mi ya?
Normalde aklima gelip beni uzen bir insan degilsin. Laylaylom kendi hayatimdayim.
Ne zaman icime senden yana bir ozlem gelse,boyle en derinimden -kalbimden seni ansam o gün bana mesaj atiyorsun :KK66: daha once de oldu birkac kez, hatta birini bu sayfaya da yazmistim sanirim (insanlar sana uyuz oldugundan kimseye uzun uzun anlatamiyorum, buraya yazmak beni rahatlatiyor😅)
Mesajına gercekten cok sasirdim. Aramizda guclu bir bağ oldugunu ya da benim buyuk askim oldugunu, ne bileyim ruh esi-faris ahlem... hicbirinin olduğunu sanmıyorum. Ama guclu bir telepati var aramizda. Tek bugun degil,bir bucuk yildir. Ne zaman aklima dussen bir sekilde kendini hatirlatiyorsun.
Bugun kendimi tutmadim ben de cevap attim sana. Aptal mizahini özlemişim.
Yine de kalbimde büyük bir yerinin olmasi sana gelecegim anlamina gelmesin. Bu tatilimi mesela, sana gelerek degil hic bilmedigim baska bir ulkede yeni insanlarla tanisarak gecirecegim. Ha yine gelirsen yanima 'de get ulan manyak. Icine sictin kalbimin' diyebilirim sana. Ama demeyedebilirim. Ben biraz malim bu konularda,biliyon :)
Poooooofffffff....
Cocuk cocuk cocuk...
Senden sonra tabiisi tatli flortlerim,minik tatil asklarim,sirin kacamaklarim oldu. Bizde yalan yok.
Ama o iki insanin 'iste bu lan' dedigi, uzun sure birbirinin hayatında kalacagini hissettigi bir his var ya... işte o cikmadi karsima.
Gecen bir kişiyle tanistim. Offf nasil ortak ozelligimiz var. Bir de keyifli biri ki. Gozler falan o bicim,saçlar lule-en sevdiğim. Ustelik kedi babasi. Sanki bir kimya var gibi hissettim, olaylar olaylar...
derken baktim ki senin gibi hiyarin biriymiş. Eh madem isin sonunda yine bir hiyarla daha olacagim,senden neden ayrildim??? Di mi ama??

ama çok tatlı anlatmışsın.duygular şelale beee

Bir gün ben olmayınca kiminle uğraşacaksın acaba?

Eşim, hayat arkadaşım, en büyük destekcim iyi ki varsın iyi ki kocamsin seni cook seviyorum ❤ M.Y ♡ M.Y Isimlerimiz bile uyumlu 😍😍

Pişman falan değilsin bunun sebebi sensin desen de ben hiç değilim önce beni sonra kendini hiç kandırmaya çalışma gerçekten eski ben yok karşında bunu görmüş oldun bu hale geleceğimi bilseydim zaten o kadar acı çekmezdim o kadar çok ağlamaz hayatı kendime zehir etmezdim emin ol.
Allah’ın sopası yok ama görmüş oldum.

Sen beni kötü bilip yanlış anlıyorsun da bari başkalarına öyle gösterme!

Sen pirüpaksın muhteşemsin, karşındaki kötü daima! Evet! Ben de zaten durduk yere sinirleniyorum hep!

Çocuk gibisiniz gerçekten ya.
Maddi sorumluluk alabilmenin direkt olgunlukla alakası yok, görüyorum.

Merhem olmasini bekledigim herkes ruhumda yara oldu. En cok senden umutluydum sende fosssss cıktın iyi mi 😓

Sevgili komsucum noluuur artik uzme beni,moralimi bozma lutfen... hayir neyi alipveremiyosun anlsmiyorum...apartmanda herkese selam vermem mi seni rahatsiz eden? Kizimin eski okulunda sikayetlerim degerlendirildi ,okul mahalle ve adini degistirmek durumunda kaldi... senin cocuklarin yoktu,sende ogretmen degilsin bu okulda nedir yani...her karsilasmamzda sanki ben durduk yere sikayet etmidim gibi...eger esim arkamda olaydi olsy savciya intikl edecekti.. sevgili meslektaslarin esime sukretsinler ! Mevzuu sadece mebte kaldigi icin duaci olsunlar...

Sana buzdolabı gibi olmak istiyorum bazen, yapmam gerekeni yapıp çekilmek sadece, hiç bir söylediğini önemsememek, hiç bir söylediğine kırılmamak. Baba senin de umurunda olmadı hiç bir zaman, kötü de davranmadın ama hiç davranmadın, engellemedin...
Çocuk olmak zor...
Çocuk yapacaksan onunla empati yapabilmen, bunun için çabalaman lazım. Sonra derin kırıklarla, tüm hayatını uzun süre etkileyen sorunlarla uğraşıyorsun...

Son düzenleme:
Bir isler ceviriyosun anlamiyormuyum saniyorsun? Hareketlerinden,gozlerinden..

Bende sana misilleme mi yapayim simdi?

Yine gozume sokuyosun , firsatimi bekliyosun diyim..yoksa karsi tarafin cevabini mi???

Cidden yoruldum artik,biktim her seyden,herkesten.. hele o gostermelik kavgalarin ,beni benden aliyor .. evliyim ama mutsuzum tavirlarina guluyorum sadece.

Sanki evlilige mecbur yaa buu haniii üff neyseee

Neyse su aptal sarki dilime dolandi simgenin yangin yeri... ne alakaysa.

Bütün kötülüklere gelsin bu serzeniş ;
...
Olmasın savaşlar
Ölmesin çocuklar.
Anneler , küçük kız çocukları yahut birilerinin bacıları ? bir pis nefsin elinden girmesinler tabuta.
Ya olmasın dünya ya da kötüler türemesin burada.
Biz Suyumuzu düşünmeden harcarken birileri ölüyor susuzken.
Ah düzensiz dünya sana çok lafım var da işte içinde yaşiyormusuz güya....

Bu hayatta bilmediğim, yapamadığım bir çok şeyin suçlusu sizsiniz, özellikle sensin anne.
Eğer izin verseydin de yapmasaydım, denemeseydim "yapmadı" demeni kabul ederdim, şuan etmiyorum.
Beceriksiz falan laflarını zaten hiç kabul etmiyorum. Öyle olsa bile böyle bir sinirle, aşağılayarak her bir şey yapamadığımda söyleyemezsin bana. İnsanım ben ve özellikle baskı altında büyümüş bir insan! Ruhsal durumumu daha çok önemsiyorum!
Ah özgürlük... İnşallah sana ulaşırım... Umarım çok az kalmıştır artık.

Son düzenleme:
İsraf israftır, milyoner de olsan fark etmez, aşırı saçmalıyorsun.

Cocuklugu zor gecmis o sebeple psikolojisi bozukmus o sebeple benim uzuntumden kendini mutlu hissediyormus..mutluluk kaynagi benmisim ( acindirma , bahane,tekin)
Simdiiikkk senden daha psikopat olurum ,olabilirim ... suan ki sakinligimi iyiye yorma..dun ciddi diplomatik,burakratik ne dersen esinin tayinini cikmasi icin bazi girisimlerde bulundum..sen nasil kocami kapilarda bekliyosun gelip kapimi bekliyosun ya bende oylece bekliyorum iste..

Cocuklugum halamin psikolojik siddetiyle bazende fiziksel siddetiyle gecti..ilkokulu yatili okudum ,can guvenligi gerekcesiyle...orta2 de kendimi zor toparladim voleybolun etkisi buyuk lisansimi almamla..lisede basketbol lisansimla ozguvenim tam oldu ama istersem psikopatta olurum senin icin guzeeeliiiiiiimmmm

X