Yalnizim gittiginden beri
Ne yaptiysam da dolmaz yerin
Burada olsan da sarilsan
Ansizin keske donsen geri...
Dolastim sevdigin yerleri
Kostum pesinde hayalinin
Gercek olsan ayilsam...
Off ruyamdasin...
Oooff keyfin nasil?
Hep aklimdasin
Hep aklimsasin
Hic unutmadim
Aklimdasin...
Sevdigin şarkılar caldiginda sesin kulaklarimda
verdigin haitalar dagiliyorken sesin kulaklarimda
Opsen,uyansam...
Hep aklimdasin
Hep aklimdasin...
Bugun is cikisi hamagimla sonbahari izlemek uzere otobuse bindim. Birlikte gittigimiz, evimizin yakinlarindaki parka gidiyorum boyle zamanlarda. Daha once bu sayfaya sanirim yazmistim o duragin bunca zamana ragmen hala seni hatirlattigini...
Otobusten indim...
Normalde bir bira alip yolun karşısına koruya doğru ilerlerim.
Ama bir anda bu sarki çaldı kulaklikta. Ayaklarim beni evimizin sokagina götürdü. Oturdum kaldima kedi gibi. Ben bakarken ilginc bir sekilde binanin giris isigi yandi. Fotoselli normalde ama durduk yere yandi.
Allah allah, bir kere daha yanarsa senden bana mesaj olsun diye dusundum, tekrar yandi
Tabii benim gözyasim pit :)
Parka gitmekten de vazgectim, siradaki sarki sana,siradaki sarki bana diye diye gezdiğimiz yerlere gittim,sevdigin kafede tatli yedim...
Derken daha kendi evime varmadan senden bir mesaj.
Sormussun halimi hatrimi :)
Cok ilginç degil mi ya?
Normalde aklima gelip beni uzen bir insan degilsin. Laylaylom kendi hayatimdayim.
Ne zaman icime senden yana bir ozlem gelse,boyle en derinimden -kalbimden seni ansam o gün bana mesaj atiyorsun
daha once de oldu birkac kez, hatta birini bu sayfaya da yazmistim sanirim (insanlar sana uyuz oldugundan kimseye uzun uzun anlatamiyorum, buraya yazmak beni rahatlatiyor
)
Mesajına gercekten cok sasirdim. Aramizda guclu bir bağ oldugunu ya da benim buyuk askim oldugunu, ne bileyim ruh esi-faris ahlem... hicbirinin olduğunu sanmıyorum. Ama guclu bir telepati var aramizda. Tek bugun degil,bir bucuk yildir. Ne zaman aklima dussen bir sekilde kendini hatirlatiyorsun.
Bugun kendimi tutmadim ben de cevap attim sana. Aptal mizahini özlemişim.
Yine de kalbimde büyük bir yerinin olmasi sana gelecegim anlamina gelmesin. Bu tatilimi mesela, sana gelerek degil hic bilmedigim baska bir ulkede yeni insanlarla tanisarak gecirecegim. Ha yine gelirsen yanima 'de get ulan manyak. Icine sictin kalbimin' diyebilirim sana. Ama demeyedebilirim. Ben biraz malim bu konularda,biliyon :)
Poooooofffffff....
Cocuk cocuk cocuk...
Senden sonra tabiisi tatli flortlerim,minik tatil asklarim,sirin kacamaklarim oldu. Bizde yalan yok.
Ama o iki insanin 'iste bu lan' dedigi, uzun sure birbirinin hayatında kalacagini hissettigi bir his var ya... işte o cikmadi karsima.
Gecen bir kişiyle tanistim. Offf nasil ortak ozelligimiz var. Bir de keyifli biri ki. Gozler falan o bicim,saçlar lule-en sevdiğim. Ustelik kedi babasi. Sanki bir kimya var gibi hissettim, olaylar olaylar...
derken baktim ki senin gibi hiyarin biriymiş. Eh madem isin sonunda yine bir hiyarla daha olacagim,senden neden ayrildim??? Di mi ama??