Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Benim için önemi olmayan bir şeyi yapmacık şekilde kutlamamı mı istiyorsun anlamıyorum... Yapamam. Çok öznel şeyler üzerinden büyük tepkiler veremiyorum yani. Hayırlı olsun demekten başka bir şey yapamam. Bu normal değil mi? Şaşıracağım şeyler de değil. Anlaşamıyoruz biz galiba ya. Bilemiyorum...

her zerrene aşığım ama belki zerre kadar gösteremiyorumdur sana olan aşkımı.
ben sana ömrümü vermeye razıyım yeterki sen razı ol ve benimle yaşlanmayı iste.
şayet senden önce göçüp gidersem bile bilki
toprağa karışan her zerrem
hala seni seviyor olacak...

Galiba anlaşamıcaz da bu konuyu sana nasıl açıcam bilmiyorum. Ne zaman bunu yaşasam bir şey yapmadığım halde karşımdaki insanlardan ters tepki alıyorum ve çok huzursuz oluyorum.
Senin önemsediğin şeyleri ben, benim önemsediğim şeyleri sen önemsemiyor gibisin.
Yapmacık gibi olmak da istemiyorum.

Kendimle ilgili bir şey söylediğimde "herkes öyle" diyen herkese deli oluyorum. Ben değil mi diyorum, kaldı ki herkes aynı önemi vermiyordur bir konuya. Çıldırıcam ya. Herkes başka tek ben böyleyim gibi bir havam şişkinliğim yok ama kendimi önemsiyorum belki bu görünüyordur bilmiyorum da, bozma çabası gerektirecek bir şey yok. Aklım başımda yani farkındayım biliyorum. Neyse onu söylerim...

Beni düşündüğün halin buysa keşke azaltsan! Bunaltıyorsun anne, yeter!
İş iş iş iş yeter!

İnşallah evlat ayrımı yaptığın bu sabinin vebali sana sorulur. Diğer ikisininde. İki dünya da hakkım sana haram olsun

Bıraksan sana öyle kapılırdım ki.. Bugün sen karşımda konuşurken uzun uzun izledim seni. Ellerini tutmayı, yüzünün her zerresini öpücüklere boğmayı o kadar çok istedim ki... Ama sen bu hislerimin zerresini hissetmiyorsun bana karşı. Beni çok üzüyor bu durum. Keşke bir mucize olsa da sen benim olsan. Bu şu an en çok istediğim şey.

Bugünüme dünüme yarınıma geçmişime geleceğime hayallerime kıydın herşeyi bitirdin herşeyi vicdanın rahat mı gerçekten çok merak ediyorum !

İç dünyan öylesine karışık, öylesine fırtınalı ki...
Her gün bir başka halini tanıyorum, sana çok ama çok üzülüyorum.
Hayatta tutunacak tek bir dalın dahi yok, bunun farkındasın ve buna rağmen dik durmaya çabalıyorsun.
Allah yardımcın olsun.

Bana vermediğiniz maneviyat yıllar olarak eklendi işte üstüme, kendi kendime inşa edebilmem için.

9 sene olmuş anne demeyeli özlenedin mi hiç.... çocuklarım bana her anne dediğinde içime binkerce parça cam kesiği doluyor kalbim ruhum kanıyor anne....

Dilerim ki arkadaşlığımız sorunsuz, sakince biter ya da rayına girer. Bu ara canımı sıkmaya başladı.

X