Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Hiç birinizin sağı solu belli değil ya. Bir de birbiriniz hakkında da konuşuyoruz böyle konularda, farklı değilsiniz.
Yaptığınız kötü bir şeyi başka zaman kendiniz yeriyorsunuz falan. Hepiniz öylesiniz...
İçten içe kötüyü biliyorsunuz gibi ama garip duruyor.

:)))

Eklentiler

• photo_2019-06-05_00-04-07.jpg
    photo_2019-06-05_00-04-07.jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 24
Bugun elini optuysem sirf Allah rizasi icindir. Yoksa icimde sana karsi sevgi kalmadi baba. Herseyi tukettin. Annemi sinir hastasi ettin yillarca. Bizleri de harcadin. Sen ofke, kin ve nefretten beslenen bir insansin. Senin o cevrene gosteris amaciyla yaptigin her hareketinden midem bulaniyor. Goren seni cok iyi bir insan zanneder. Icin bambaska. Nihayet ki bosaniyorsunuz annemle. O kdin 40 yil kahrini cekti ama artik tamamen tukendi. Insallah annemin kurtulusuna az kaldi.

Ben anlamıyorum seni ya... Valla para benim umurumda değil sırf, şahsi olarak hiç bir planım yok o parayla aklımın ucundan dahi geçmedi hatta sana kalacak dediğiniz bu evle de, olsun olmasın umurumda pek değil, zamanında yeterince sahiplenmemi engellemiştin zaten ki genel olarak para hırsı olan biri de değilim olsam çoktan çalışıyor olurdum herhalde, tek isteğim huzur, bu konu için de evde huzur, bir şeyler tamamlanınca daha iyi olacak gibi geliyor ondan bunları söylüyorum. Negatif söylemlerinin bir kısmı dursun istiyorum, manevi boyutunu düşünüyorum. Bir de anlatıp duruyorsun dayanamıyorum bir noktada. Yine de şu çenemi kapatmam lazım yoksa geçen yaptığın gibi canımı yakacaksın kendime istediğimi düşünerek. İçten içe biliyorsun bence de işte hep inat hep kötü düşünmek var sende sorun o ama benim yine de o saçma ithamlardan canım yanıyor. Ha bir de hakkını aramanı istiyorum açıkçası, haksızlık olduğunu düşünüyorum, hayır diyemiyorsun kötü olacağım diye. Neyse susarım umarım... Belki senin yolun daha hayırlıdır senin için, sonra bana patlamanı da istemem.

Çocuktan bir farkın yok resmen. Saçma sapan konularda sorun çıkarıyorsun, inatlaşıyorsun. Gereksiz huzursuzluk yaratıyorsun. Bugünkü abartılı tavırlarına denk bir şey olmadı dün, sadece büyütüyorsun. Yine tavır al istersen ama böyle değil. Bana da anca bu yönlerin ders niteliğinde işte, kötüyü görüp nasıl huzursuz hissettiğimi görüp aksini uygulamaya çalışmak. Bir de sosyal ilişkilerin fena değil bak, konuşmaların falan, onu alabilirim iyi olarak biraz.
Kendime de deli oluyorum, resmen yaşadığım huzursuzluk bana sormadan o an akıyor gözlerimden. Aksın yine ama zaman mekan tanımaması sorun.

Acaba o kişi sen misin?
Ah şu Haziran sonu bir gelse de öğrensek ikimiz de.
Umudum ol benim lütfen lütfen.
Öyle ihtiyacım var ki. Çok da beğendim tipini.
İnşallah görüşürüz hayırlısıyla. :KK51:

O kadar olumsuz ki enerjin, zaten yıllardır çok empoze ettin, sen varken başkayım yokken başka...
Biraz mesafeye ihtiyacımız var. Ve bu da sadece benim elimde gibi...
Hayırlısı.

Ya diğer türlü olsaydı ? Düşüncesi bile içimi öyle çok acıtıyor ki hadi artık zaman biraz daha hızlı geçsin ve sonuca varmak istiyorum gerçekten biliyorum sende sabırsızlanıyosun bay midesiz !

Seni seviyorum anne. Sen de beni seviyorsun biliyorum. Ama hiçbir zaman ne senin ne de benim istediğimiz gibi bir diyaloğumuz olmadı aramızda. Başkalarına karşı çok güzel bir dilde konuşuyorsun. Keşke bana da öyle olsaydın anne. :/ Bazı yönlerinden umarım sana çekmem. Sana benzemem umarım bazı huylarında.

Seni seviyorum anne. Sen de beni seviyorsun biliyorum. Ama hiçbir zaman ne senin ne de benim istediğimiz gibi bir diyaloğumuz olmadı aramızda. Başkalarına karşı çok güzel bir dilde konuşuyorsun. Keşke bana da öyle olsaydın anne. :/ Bazı yönlerinden umarım sana çekmem. Sana benzemem umarım bazı huylarında.
sen diğer insanlara karşı bana davrandığından çok daha iyi davranıyorsun. Nankörlük yapmak istemem ama birgün kızım olursa umarım senin yaptığın gibi ben de kızıma yapmam. Sana benzemek istemiyorum.

Her attığım adımda acı hissetmek öyle zor ki bi yeri de güzel hatırlayamamak çok kötü bir durum haksız yere yaşattığın bunca acı dan sadece birini yaşasan gerçekten öyle mutlu olcam ki ...

Kırıldığın yerlerden yeşermeye başlarsın sonra..
Güneş yeniden gülümser,yıldızlar yeniden parlar.
Yediğin içtiğin her seyden keyif almaya başlarsın.
Sonra biri gelir,yaralarından öper tutup ellerinden kaldırır sonra dizlerinden öper.
İçinde ölmek üzere olan çocuğa kan verir,nefes verir hayat verir.
İçtiğin kahveden,yediğin yemekten ettiğin sohbetten keyif almaya başlarsın yeniden.
Yorgunluklarından yakınmamaya başlarsın.
Sevdiklerinle yine eskisi kadar mutlu zamanlar geçirmek istersin.
En önemlisi kalbinle sıcacık bir gülümseme bırakırsın hayata.
Sonra yine o gelir.Sana sarılır,gözlerinin içine bakar.Seni deliler gibi özlediğini,sevdiğini söyler.
Uyanmadan hemen rüya olduğunu anımsarsın.Daha evvel de olmuştur çünkü.
Hıçkırıklarla ağlayarak uyanırsın.Sonra "aman be rüyaya yine deli anlamlar yükledin ne ağlıyorsun kızım?" dersin.
Ertesi gün yan yana geçersin bir gece önce rüyana giren özlediğini,sevdiğini söyleyen adamı.
Kokusu gelir yine mühürlenir en içine.
Sonra yeniden o b.mb.k yere çakılırsın.
Ama yine çıkacağım tabiki.Sen yükselmeye devam et.Bulutların üzerinden öyle bir çakılacaksın ki Allah düsmanımın basına vermesin istemem.
Sen dostum da değilsin,düşmanım da.
Senin için üzülmüyorum.Tabiki kendime de üzülmüyorum.
Bilirsin beautifulsweet kafayı koyduğunu yapar.
O günü bekle sadece!

X