Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Daha çok nefret etmek istiyorum senden !
tek bir gözyaşımı hak etmeyen için hala dökülüyorsa bu yaşlar ... Ne diyim umarım bu gözyaşlarımda boğulursun bir gün !

3 sene öncesine donseydim bir mucize olsaydı arkama bakmadan herşeyi herkesi geride bırakıp kendi hayatım ı yaşardım sadece. Bazen seni hiç tanımasaydım keşke diyorum umarım bu son keşkem olur. Kendine gel silkelen ve senin tarafında kim var gözünü ac bir kez olsun kendini benim yerime koy gördüklerimi gör ve bitir artık bu sorumluluğu.
Yada defol git

Kendi yaptıklarının sonuçlarını beğenmeyip yine benden/bizden çıkarmaya çalışman o kadar saçma ve komik ki. Hahahaha.

Bi gidin etrafımdan yok olun ! Gerçekten yok olun tükettiniz beni bitirdiniz daha ne istiyorsunuz ya almakta zorlandığım bi nefes mi derdiniz ?

Bazen birseyler oluyor hala bir kalbim varmis diyorum. Ara sira attigini hissediyorum. Gonul isterdi ki asikta olayim, karsima cikmis o kisi iste sevecegim kisi diyeyim. Ben imkansizlar icin yaratilmissam demek. Gecirdigim o guzel gun icin tesekkur ederim. Hic hesapta yokken is araciligiyla calisacagimiz hic aklima gelmezdi. Amalar olmasaydi bu dunyada keske ama oyle degil iste. Kulturler, dinler, cevreler hersey o kadar farkli ki. Sonra dusunuyorum gulumsemen aklima geliyor. Boyle guzel gulen sayili insan gordum hayatimda. Tekrar bir daha gorusmeyecegimizi bildigimden belkide bu kadar rahat olabildim. Yoksa olamazdim, Kalbim mi mantigim mi ikileminde kalmak asla istemem. Zaten 3 ay sonra bu sirketten ayriliyorum. Kader...

Bugünün sonuna kadar ne kadar uyumlu ve sakindik anne dimi, hayret ettim valla. Ha sonunda bombayı patlattın tabi yine ama bak gör, sen sakinken nasılım sen bana ters davrandığında nasılım. İşler istemediğin gibi gidince sana en ufak ters bir şey dediğimde sen işi büyütüyorsun gereksiz yere. Bir de ya kimseden fikir alma iyi-kötü seçtiklerinin sonucu kendin çek ya da fikir aldığın kişinin dediğini yaptığında hoşuna gitmeyince o insana kızma, saçmalık. Bu kadar bağımlı olma bu kadar kolay değişmesin fikrin. Böyle yapıyorsun diye bir şey demiyorum, fikir vermiyor susuyorum ki zevklerimiz zıt zaten bu seferde bunun üzerinden laf çarpmaya devam ediyorsun, haksızsın, bir kabullen.

Her an her şey olabilir.. nerde bu karmalar? Daha ne kadar direneceğim? Şuan ne yapıyorsun mesela? Özledim seni.
“İyi ki her yerdesin tanrım,yoksa onu uykuda kime emanet ederdim”

Ne yapacaksın? Öldürmeye mi geldin? Ruhumu öldürdün zaten. Yine gitmek için geldin demi? Ulan ben nasıl biöyle birini sevmişim? Senin bana yaptığını insan en azılı düşmanına yapmaz. Bir insan kaç kez yıkılır? Söylesene lan? Bir insan kaç kez öldürülür? Yine veda mı edeceksin? Titriyorum, seni seven kalbime tüküreyim :KK43: sen hiç sevmedin beni. İt gibi pişman olmanı istiyorum yalan değil. Ama şimdiye kadar umuramaz olan sen, üzülen perişan olan ben oldum. Bu kez yine aynısı olursa? Keşke bu kez ben üzülmesem.üzülen ben değil de sen olsan beni böyle yıktığın ve elinin tersiyle o uçurumdan ittiğin için.

Yapmacık güldüğün belliydi, gerildin hep ve bence anlamıştır.

Beni sevmeyecek misin? Yeryüzünde seni annenden sonra en çok seven kişi oldum. Seni severken sağlığımdan oldum. İnşallah bir gün sevgime öyle çok ihtiyacın olur ki. Birgün bana etipin tüm kötülükleri ne kadar acı çektiğimi kalbinin en derinliklerinde hisset. Beni sevip gelmeni isterdim.

Senin yüzünden canım o kadar çok acıyor ki. Benim canımı o kadar çok yaktın ki. Mutlu musun? Canımı bu kadar çok yaktığın için böyle enkaza çevirdiğin için mutlu musun?

Ey odun sevgili bu sozlerim sana... Artık evlenme teklifi etsen de evlensek yahu yoruldum beklemekten ?

Ben çok kırgınım, çok üzgünüm. Çok huzursuz ve çok mutsuz. Bunların nedeni sensin. Canımı yakma. Sadece beni sevmeni ve hep yanımda olmanı istedim sadece. Sevemez misin? Yanımda olamaz mısın? Neden gidiyorsun? Ben sana ne yaptım ki?
Birgün sevgime öyle çok ihtiyacın olsun ki, gitmesen olmaz mı sevsen olmaz mı
Mutlu olmak istiyorum :KK43: :KK43: :KK43:

Hiç bu kadar aciz olmadım belki de gözlerine bakarak yapma diye ağladım saatlerce rabbim seni de bi gün benim kapıma getirip o şekilde yalvartsın be ne diyim sana !

X