Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Tek istediğim, seninle mütevazi bir yuva kurmaktı. Daha fazlası değil.
Bi de tıpkı sana benzeyen; pamuk gibi beyaz tenli, yemyeşil gözleri olan, kestane saçlı bir oğlumuz olmasıydı.

Şimdi ise bu dileklerimi anca paralel evrenlerde yaşayabilirim.

Bütün hücrelerime nüfuz etmişsin sanki. Bağımlı olmuşum sana.
Tam 'Oh geçti, tamamen özgürüm artık!' diyorum, kısa bir süre sonra yokluğunun krizini yaşarken buluyorum kendimi.

Ne yapmış olursan ol sana kızgın değilim. Hiç bir zaman da olamayacağım sanırım.
Seni tüm kalbimle, tüm benliğimle, her bir hücremle seviyorum.

Çok acı çekiyorum, çok. Fazla ütopik ama düştüğüm bu kuyudan ellerini uzatıp çıkarsan beni keşke.

Bazen sana yazdığım şiirlere sarılıp ağlayasım geliyor. Güçlü dur Mahperi diyorum kendime. Güçlü durman lazım diyorum. Ama söz konusu sen olunca bu pek mümkün olmuyor. Bana kızgınsın senden ayrıldığım için biliyorum. İkimizin iyiliği için ayrıldım bilmiyorsun. Sen her şeye rağmen çabalamak istedin ben geri çekilmeyi tercih ettim. Haklısın kızmak da. Yine de beni kötü bilme. Bu kadar seneden sonra beni kötü bilme. Çünkü ben seni gerçekten çok sevdim. . .

İkidir deprem oluyor diye bağırıyorsun bir şey olduğu yok, korkmaya başlıcam anne.

Yine seni özledim.
Gecenin hafif serin, huzurlu hali seni anımsattı bana.
Ciğerlerimi senin kokunla doldurmak istiyorum.

Lütfen aklımdan kalbimden zihnimden düşüncelerimden ruhumdan hücrelerimin her zerresinden tamamen çık. Öyle çık ki içimde sana ait ne bi öfke ne bi sevgi ne geçmiş ne bi istek ne bi merhamet hiçbir şey ama hiçbir şey kalmasın, sanki hayatımda hiç olmamış gibi. Tıpkı hayatımdan çıktığın gibi beni öyle ardında terk edip gittiğin gibi.lütfen. iyileşmek istiyorum. He son bir şey daha lütfen günün birinde seni çok seven ve seni bir daha asla bu kadar seven birinin karşına çıkmayacağını anla, bana yaptıgın haksızlıkları lütfen anla imkansız gerçi. Son bir imkansız dileğim daha var. Gelir misin? Ama bu sefer mutsuz olmayayım. Bu kez kötü hissetmeyeyim. İçimde kalan şeyler var. Gelir misin? Bu ay içinde gelir misin? İmkansız biliyorum. Biliyorum ama işte.... :KK43:
Hayatımdan çıktığın gibi inşallah tüm ruhumdan da hafızamdan da çıkar gidersin.
:KK43:

İnşallah size benzemem ve sizinkine benzeyen bir evlilik yapmam.

Bana ezelden beri bu güvensizliğin nedir anlamıyorum anne, insanlara olan hıncını benden çıkarıyorsun hep herhalde. Olduğumun tam aksiymişim gibi davrandın, hala geçmedi. Nasıl derinden üzüldüm bilmiyorsun o yalancı muamelelerine, suçlamalarına çünkü ben hep tam aksi biri oldum, en sevmediğim şeylerle, hiç olmadığım şeylerle suçladın. Bana güvensizliğin bazı yalanları getirdi beraberinde ama onlarda bile o kadar zor söyledim ki, hep ne kadar az olursa diye çabaladım, az da olsa laf yemeyi göze aldım daha az yalan söylemek istediğim için, bazen mecbur kaldım en ufak şey dağ oluyor resmen çünkü ruhum öyle çok daralıyor ki. Şükür ki yalancı biri olmadım, alışmadım asla, kendini övmek gibi olacak belki ama farkındalığım var, günden güne artan şükürler olsun. Tam aksine hala bir şeyleri nasıl dümdüz söylemem, ağzım laf yapar diye düşünüyorum, beceremiyorum. Hala inanmıyorsun bazı söylediklerime, yanıma başkalarından teyit ettiriyorsun sanki o insan %100 biliyor her şeyi, beni. Çok yordun beni çok. Küçükken söylediklerimi anlaman, doğruluğunu görmen için o an konu her neyse tutup uzmanını getirtip önüne koymayı falan hayal ederdim :)) Bugün yine benzer bir his yaşadım ufaktan. 28 yaşındayım ama çocukluktan, çocuk psikolojisinden bahsedilirken birden küçülüyorum, küçük hissediyorum kendimi, şifalanmaya çalışıyorum sanırım. Yine de son zamanlarda genel olarak daha bir büyüdüğümü, olgunlaştığımı hissediyorum şükür, daim olsun... Hoş olgunlaşmak ne demek diye de düşünüyorum arada... Bilge kim? Bence bebekler, küçük çocuklar, o saflık. O zaman geriliyoruz herhalde. Neye göre olgunlaşmak, kime göre... Farklı boyutlar.
Bazı vakitler(neyse ki çok değil) sosyal anlamda da yaşadığım oldu benzer durumlar, sessiz sakin çekingen bir tip olunca saflığından bir şeyler uydurup, yalan söyleyebilen birine benzetiliyorum herhalde ki tam zıttı biriyim, kalbime bir şey oturuyor resmen, aşırı geriliyorum. Ne kadar saçma toplumsal etiketler var diyorum bazen. Resmen zorla saygıyı koparıp almam gerekiyor, kıyafetle, biraz öz güvenli, mesafeli, ciddi duruşla aynı ben daha çok iş görüyor ama işte hep aynıydım. Aynı...

Merhaba Kızlarrrrr

"O" diye isimlendirdiğim kişi : hayatınızda konuşmak, söylemek isteyipte; kelimeleri yüzüne söyleyemediğiniz herhangi biri olabilir.

farzedinki o şimdi burayı okuyacak, yüreğinizden neler geçiyor ? ne söylemek isterdiniz ? Mesajlarda alıntı yapmayalım olur mu ?

hadi baslayın bakalım
Eşim bencil kötü kalpli biri ona hiç Bi zaman hakkımı helal etmicem

Merhaba Kızlarrrrr

"O" diye isimlendirdiğim kişi : hayatınızda konuşmak, söylemek isteyipte; kelimeleri yüzüne söyleyemediğiniz herhangi biri olabilir.

farzedinki o şimdi burayı okuyacak, yüreğinizden neler geçiyor ? ne söylemek isterdiniz ? Mesajlarda alıntı yapmayalım olur mu ?

hadi baslayın bakalım
Arkadaşlar çok kötü çocukluk geçirdim. Size tavsiye evlatlarınıza değer verin.bizi annem hiç sahiplenmedi gelen geçen bağırdı kızdı görseniz çok ezildik şimdi annem kendini dört dörtlük sanıyor. Kardeşlerim ve bende travma kaldı sevilmiyoruz kimse tarafından öyle sanıyoruz. Kimse önemsemiyor. Kısaba çok mutsuzum

Bana hata yapılmasının sebebi yine benim hatalarım değil mi çok sevdim gereğinden fazla fedakarlık yaptım sana ...umrunda bile değil ki hiç bişey ...

Artık sabrım kalmıyor tahammulum kalmadı tavrına gün gün sabır tukeniyor :KK43:

Bazen susarsin çok şey anlatır susmak ama sen beni hiç anlamadın ki sussam nasıl anlayacaksın her geçen gün yara büyüyor sadece

Hayatımda hiç pismanligim keskelerim olmasın istemiştim ama oldu bir kere

Yüreğim nasıl yanıyor bilemezsin !

Çünkü sen benim yaşadığımı hiç yaşamadın ki bu güne kadar .

Yazarken bile doluyor gözlerim ama biliyorum senin için değeride yok aglamanij

Çok merhametli olduğunu dusunuyorsun ya tek bana merhametin yok senin !

Gün olup belki anlarsın beni ama

Eminim geç olmuş olacak o gün

Ben senin kötülüğünü hiç istemedim oysa ki :KK43:

Bi güne iki darbe !
Yok yok siz devam edin ama benim yıkılmaya hiç ama hiç niyetim yok Allahtan sabır diliyorum sadece kendime çokca sabır diliyorum.

Hayatimda senin kadar garip bir insan tanimadim
Ben yapinca suc sen yapinca normal oluyor dimi

Bize böyle dedikodu yapıyorsan başkalarıyla da bizim dedikodumuzu yapıyorsundur ki arada duyulmuşluğu var bir kaç şey. Rabbim ortaya sersin inşallah...

Allahın cezası kaynana ömrümü yedin evlendiğime evlenecegime çocuk doğurduğuma pişman eden kaynana inşallah allahından bulursun sürüm sürüm sürünürsün gün yüzü görme inşallah benim kesip attıgım tırnağıma muhtaç ol diğer alacağın gelinler senin burnundan getirsinler de bende karşına geçip oynıcam senin hepiniz ayrı pisliksiniz sen kocan oğulların hepinizinde canı cehenneme oğlunu boşayacam al başına yastık yap sen benim anneme kurban ol suratsız meymenetsiz sıfatına ettiğim. Oh ya ne rahatladım yakında karşısına da geçip aynılarını söyleyeceğim.

İtiraf etmeliyim bayram bahane olsun da bir mesaj at diye bekliyorum.

Hani o ruhsuz topluca atılan kandil, bayram mesajları var ya onlar gibisine de olur.

Çok incinsem bile hala inanamasam bile kabullendim. Ama yine de bekliyorum işte.
Çünkü sana çok değer verdim çok özel bir yere koydum seni içimde.

Yaptığın ve yaptıklarınız çok ağırıma gitti.
Çok insan tanımışlığım yoktu bana çok şey öğrettiniz.
Herkes vicdanıyla yatıp kalkıyor Allah herşeyi gördü görüyor.

Herşeyi tamamen unuttuğum zaman içim sizden temizlenicek inş.

X