Ben anlamıyorum seni ya... Valla para benim umurumda değil sırf, şahsi olarak hiç bir planım yok o parayla aklımın ucundan dahi geçmedi hatta sana kalacak dediğiniz bu evle de, olsun olmasın umurumda pek değil, zamanında yeterince sahiplenmemi engellemiştin zaten ki genel olarak para hırsı olan biri de değilim olsam çoktan çalışıyor olurdum herhalde, tek isteğim huzur, bu konu için de evde huzur, bir şeyler tamamlanınca daha iyi olacak gibi geliyor ondan bunları söylüyorum. Negatif söylemlerinin bir kısmı dursun istiyorum, manevi boyutunu düşünüyorum. Bir de anlatıp duruyorsun dayanamıyorum bir noktada. Yine de şu çenemi kapatmam lazım yoksa geçen yaptığın gibi canımı yakacaksın kendime istediğimi düşünerek. İçten içe biliyorsun bence de işte hep inat hep kötü düşünmek var sende sorun o ama benim yine de o saçma ithamlardan canım yanıyor. Ha bir de hakkını aramanı istiyorum açıkçası, haksızlık olduğunu düşünüyorum, hayır diyemiyorsun kötü olacağım diye. Neyse susarım umarım... Belki senin yolun daha hayırlıdır senin için, sonra bana patlamanı da istemem.