Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Hayatımda ilk kez senin kadar kalitesiz ve habis karakterli bir insan yakınımda oldu. Karakterinden iğreniyorum; dedikoduculuğundan, hesapçılığından, hinliğinden, aşağılık kompleksinden ve bu yüzden beni aşağı çekmeye dair zavallı gayretinden, kendini ortalara atma ve rol çalma çabandan, iğrenç bakışlarından, hasetinden. Asla başaramayacaksın, benim gibi olamayacaksın. Ömrün, kendini geliştirmeye harcaman gereken vakti başkalarının kusurlarını araştırmakla geçtiği için, böyle düşük profilli biri olarak geçecek. İyi bir yönünü bulmaya çalışıyorum ama yok bulamıyorum. En kısa zamanda başka insanlar hakkında düşündüklerinin kendi başına gelmesi ve belanı bulman dileğiyle, amin.

Bir sabah çalan telefonla uyandınız mı? Telefondaki ses annenizin çok hasta olduğunu üç aylık bir ömrü kaldığını söyledi mi?

Sizin hiç anneniz öldü mü? Siz bu acıları yaşadınız mı?
Annenizle geçen günler gözlerinizin önünden bir film şeridi gibi geçti mi?

Kendinizi atı verdiğiniz koltuk da hıçkırıklara boğuldunuz mu? Başınızı kaldırıp çerçevede duran ve size gülümseyen annenizin resmine bakıp "hayır olamaz bu gülen kadın annem ölemez ben onsuz bir hayat düşünemem annem ölemez dediniz mi?

Sahi sizin hiç anneniz öldü mü?
Ne zaman telefon açsanız "canım "deyişi kulaklarınızda çınladı mı?
Avuçlarınızda sıcaklığı ,sacınızda ellerinin dolaştığını hissetiniz mi?
Nasihatlerini zaman zaman küsmelerini kaş çatışlarını "aşk olsun" deyişlerini özlediniz mi?

Hastane odasında gün gün eriyen saat saat sizden ebediyen ayrılmaya hazırlanan dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkmaya hazırlanan gözlerinde geçmişte yaşanan güzel günleri görmeye çalıştınız mı?

Ellerini ellerinize alıp canım annem ben bunu sana belki hiç söyleyemedim oysa ben seni hayat da ki her şeyden çok sevdim dediğiniz oldu mu?

Ah bir sağlığına kavuşsa bunlar bir rüya olsa diye çaresizce çırpındıniz mı?
Anneniz sözleriyle olmasa da bakışlarıyla "evet çocuklarım sizinle olan dünya hayatı buraya kadarmış" dediğini hissettiniz mi?
Bir çok güzellikleri paylaştığınız evinizin önüne gelen cenaze arabasının arkasından uzun uzun bakıp yüreğinizin koptuğunu hissettiniz mi?

Buraya kadarmış seninle olmamız deyip Allahtan sabır dileyip ecelin siteme ne faydası var dediniz mi?

Onu bir ağacın altına gömüp bu benim annemin kabri deyip hıçkırıklara boğuldunuz mu?

Takvimleri her gün kopartıp bu gün annem öleli bir gün bir hafta bir ay bir yıl oldu dediniz mi?
Sonra onu ne kadar çok özlediğinizi düşünüp canım annem seni ne kadar çok özledim dediniz mi?

Çocuklarınızın mutluluğunu yaşadığınızda ah annem de olsaydı şimdi ne kadar mutlu olurdu dediniz mi?
Ya çaresiz kaldığınızda derdinizi anlatacağınız bir dost ararken en yakın dostum annem olsaydı dediniz mi?

Anneler gününde annenizin olmadığını düşünüp " bu anneler gününde seni çok özledim sevgili annem dediniz mi?

Rüyanızda annenizi görüp sevinçle yatağınızdan fırlayıp sonrada mahsun bir şekilde keşke bu rüya bitmeseydi dediğiniz oldu mu?

Geçen sene tam da bu zamanlar.. Sana aşık olalı neredeyse 2 hafta olacak.

Öyle çok çabuk aşık olan biri değilim. Benim 2. aşkımsın, 21 yıllık hayatım boyunca.

Çok hayaller kurmuştum bizimle ilgili. Hani o ilk buluşmamızın gerçekleştiği sahil var ya, çimenlerin üzerine örtümüzü serip sırt üstü uzanıp gökyüzünü seyredecektik yan yana. Bize yemeğe gelecektin, makarna-patates kızartması yapıp yiyecektik. Göğsüne yatıp uyuyacaktım.

Biliyor musun bazen keşke sana ulaşacak fırsatı bulamasaydım diyorum. En azından bu kadar büyük ölçekli bir hayal kırıklığı, kabullenemeyiş yaşamazdım.

Evet tekrardan sana dokunmak için alev alev yanıyorum. Yaşadığımız bütün anlar hatırlanmaktan yıprandılar. Ama yanımda olsan elimi sürmem sana. Bakmam bile.

Benim tarafımdan çok sevildin aptal. Kalp atışlarımı 170'lere çıkaracak kadar çok sevildin.

Seni temin ederim ki hayatın boyunca bu kadar büyük bir sevgiyi tadamayacaksın.

Ve bir dileğim var. Biraz sadistçe, hasta ruhlu sayılabilecek bir dilek.

Umarım bu dünyadan geçip gitmeden hemen önce, beni hatırlarsın, ben beliririm zihninde.

Hoşçakal..

Bu günlerin geleceğini hiç tahmin etmemiştim. Yazık oldu o güzelliklere. Dilerim Allah'tan yanılıyorumdur. Eğer doğru çıkarsa düşüncelerim çok üzülürüm.

Geçen sene bu günler ayaklarımı yerden kesip mutluluk gözyaşları dökerken dünyanın en mutlu kadınıyım diye güzel duygular hissederken bir sene sonramız olanlar bazen kabus gibi geliyor ama gerçek olması canımı daha çok acıtıyor mutluyken hiççç bitmicek sanıyoruz hep mutlu olcaz sanıyoruz sözler veriyoruz midemizde kelebekler uçuşuyor derken keşke bir kelebek kadar ömrüm olsaydı sadece bir gün yaşasaydım diyorum bazen içim içimi yiyor ama geçmiyor sana olan nefretim hiç bir zaman geçmeyecek çünkü ben zerre kadar hak etmediğim kötü şeyler yaşadım sayende bugünde nefret ettim senden yarında nefret edicem ve sonraki günde nefret edicem ...

Ben bilirim dedikçe kaybedeceksin! Kendine gel n'olur. Soğutma daha fazla kendinden. .

Merhaba Kızlarrrrr

"O" diye isimlendirdiğim kişi : hayatınızda konuşmak, söylemek isteyipte; kelimeleri yüzüne söyleyemediğiniz herhangi biri olabilir.

farzedinki o şimdi burayı okuyacak, yüreğinizden neler geçiyor ? ne söylemek isterdiniz ? Mesajlarda alıntı yapmayalım olur mu ?

hadi baslayın bakalım
Sürekli seni özlediğimi hissediyorum bu artık içinden çıkılmaz bir durum oldu her an kokunu solumak istiyorum ama ben seni bu kadar istedikçe aramızdaki mesafeler artıyor kalbin hala baş ucumda çarpıyor sanki bana parfümünü verdiğin için sana teşekkür ederim yokluğun daha katlanılabilir halde şu an gözlerimi kapattığımda yanımdaymışsın gibi ben biliyorum biraz daha sabır gerekli ikimizede seneler bizi olgunlaştırdı sevgimizi olgunlaştırdı 2 saat görüp bilmem kaç yıl ayrı kalmayı öğretti birini koşulsuz şartsız beklemek çok güzel bir hismiş iyiki varsın varlığıyla huzur veren..

Kim olduğunun ne zaman farkinda varacaksın , ne zaman kendinin farkına olacaksın ?
Kendini tanımıyorsun, aslinda olduğunu sandığın kişi değilsin. Kendini ifade ettiğini sandığın ama sen olmayansin. Kötü ve açsın. Açlığın boyunu aşmış . Bencillik ve mutsuzlukla yetiştirilmissin. Daha fazlası ne olabilirsin ki zaten. Evet bunu okuyacaksin ama sana yazıldığını hiç düşünmeyeceksin.

Allahın sopası yok derler ya hani hehhhh işte ondan !!!
Daha yeni başlıyoruz durun bakalım sırayla bir bir düşüşlerinizi izlicem inşallah.

Bal mısın yoksa şeker mi? Niye bu kadar seviyorum seni ben? Çözemedim bir türlü. Çok seviyorum çok çok çooooooook. Elimde değil. .❤

Bahsetme şundan yaaa hoşuma gitmiyor. Ay diyemiyorum da bi şey. Dinlemek zorunda kalıyorum..😒

X