Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ben neler yaptim ya senin icin
Her seyi birak universitemi yani hayallerimi yarim biraktim.niye?cunku beni o kadar sahipleniyordun ki o kadar yanimdaydin ki bana senden baska hic bi sey gerekmiyor diye dusunmustum.ahh cocukluk...
E simdi noldu?tum gun evin icinde ben, isten gelir gelmez yemegini yiyip kendini disariya atan sen...cok isim var canim bu gun.arabayi yikatmaya goturucem.ee sonra...?sonrasi arkadaslarinla bulusacaksin dimi her gun oldugu gibi.dogru ya onemli isler onlar...
Bi de aksam iki karis suratla yorgunmus gibi girmiyo musun iceriye agzinin uzerine vurasim geliyo bilesin.
Duygusuzmusum oyle diyo annem.evet duygusuzum anne sizi bi kenara atip hayallerimin pesinden gitmedim diye.afferin kardesime. kimseyi dinlemedi hep istediklerini yapti.hep destek olucam ben de.sonunda ne oldu hayirli ve iyi evlat bense duygusuz bencil oldum dimi
Aslinda kimsenin sucu degil biliyo musunuz.hayatim boyu kendimi affetmicem.herkesi kendimden once dusundugum icin.o cok istedigim okulumu yarim biraktigimi icin.cocuklugumun,gencligimin en nihayeti gelecegimin katili benim.

Son düzenleme:
Bu kadar kötü olamazsın ya kıbrın bu kadar mı sardı senı? normal olanın aksıne senı hıc tanımadıgım ıcın neler yapabılecegın de bılmıyorum. Benı o kadar ınsanın ıcınde kucuk duruma a dusurdun kı bu ılk degıl. acaba bana ne yaptın da benden hak talep edıyosun. senın kadar bos ve gereksız bı ınsn tanımıyorum baska. sorumluluk bılıncı gelısmemıs baba olmak ne demek asla bılmeyen 3 cocugun 3nude etrafa atmıs bı adamsın. içimde öyle buyuk bı yarasın kı su dunyada sahıp olmak ısteyecegım herseyım var mutlu bı yuvam var ama senın yuzunden hep bırseylerım eksık. gercekten keske burayı okusan da ben soylemek ıstedıgım herseyı buraya yazsam. kendımde en nefret ettıgım huyum sınırlenınce uzulunce konusamamam sureklı aglamam ve sesımın kısılması. ve muhtemelen bu ozellıgımde senın yuzunden. ve senın yuzunden olan daha pek cok sey. keske sen benım babam olmasaydın. ya da keske baba olabılseydın. dedem gıbı guclu bı adam olsaydın keske ona hıc benzemıyorsun. ılk defa dedemı caresız gordum senın ve benım aramda oturrken. cunku dıyecek bıseyı yoktu. ben haklıyım her konuda ama sen yıne edebıyat yapıp kendını haklı gostermıssın. ya sen benı 25 yıl aramadın ve 1 aylık evlılık suremde her gun arayıp neden aramıyosunuz dıye baskı kurmaya calıstın. karının yaptıklarını hıc saymıyorum bıle. Ama yınede herseyı sıneye cekıyorum susuyorum sırf cocuklarım dede dıyebılsınler dıye. Gercı onlara bıle bakmadın sana yakısanı yaptın senın gıbı bı adamdan torun sevgısıde bekleyerek hata yaptım. Sunu bılıyorum kı bayramda yıne gelıcem sonra yıne gelıcem yanına cunku ben artık cok yoruldum. kımseye anlatamıyorum ya babamla gorusmuyorum demeyı kımseye anlatamıyorum. annemle gorusmuyrum demeyıde anlatamıyorum. herkes benı kogu bılıyor ben memleketımden tasındım gıttım sızın yuzunuzden. yazdıkca cogalıyor kelımelerım cunku bende kocaman bı yarasınız kac yıldır keske yetımhanede buyuseydım dıye ıcımden gecırıyorum ben ya. Anne baba kavramı bende bıttı sızın yuzunuzden bı yerde anneler babalarla ılgılı duygulu yazı oldugunda konusma oldugunda ya da herhangı bısı, ben tas kalplı gıbu bakıyorum cunku anlayamıyorum bılmıyorum nasıl oluyor anne baba olmak. mutlu bı yuvada cocuk olmak nasıl bılmıyorum. Sayende butun sevıncım ıcımde kaldı tesekkur ederım baba 20 kısının onunde aglamak caresız dusmek cocuklarımın gormesı bende yenı bastan yaralar actı!!!

Yaptiginiz kucuk hesaplar ayaginiza dolanir sizin. Haram olsun size yaptigim iyilikler. Nasil bakabiliyorsunuz yuzume ikiyuzlu insanciklar 😡

Gidene dur diyemem giden gider zaten,
Sevene sevme demem seven sever zaten. diyerek günü bitiriyorum .Hakkımızda hayırlısı :ruh:

Beynimdeki taşlar oturmaya başladıkça ve düşündükçe aklım almıyor bana bu kötülükleri yaşatmanı gerektiren ben ne yaptım ? nerde hata yaptım ? nasıl , ne yaptım ....sorularının cevabını inan hala bulamıyorum ama çook iyi ders aldım bu sürede küçük bir kum tanesi kadar fedakarlığı hak etmeyecek biri için kimsenin yapmayacağı fedakarlığı yaptım pişmanım hemde çook ! Sen karakteri olmayan , vicdanı olmayan , merhameti olmayan , benim için yeryüzündeki en pislikk insansın mutlu mu olacağını sanıyorsun ? Ben uzaktan izliyorum merak etme...İlk defa birinden bu şekilde nefret ediyorum keşke okusan burayı ama sende buralara girip bunları okuyacak zeka bile yok...
Çaldığın hayatım üzerine kurduğun yalancı ilişkinle bakalım ne kadar mutlu olacaksın.Hayat bu seni hergün onlarca kez Allah'a havale ediyorum her saniye ! beni pimi çekilmiş bir bombadan farksız bıraktın aldığım nefeste boğuluyorum her saniye... Yaşattıklarını bir gün değil her gün yaşaman dileği ile !....

seni öğrendiğimde öyle mutlu olmuştum ki içim içime sığmamıştı hayaller kurdum rüyalar gördüm varlığın bana öyle güç verdi ki ayaklarım yere daha bi sağlam bastı bilemezdim ki bu kadar kısa süreceğini Bebeğim. Biliyorum sen şimdi cennettesin cennetin en güzel köşesindesin annen bi gün sana kavuşacak meleğim. Benim için o sensin söylemek istediklerimi söyleyemediğim yüzünü göremediğim sensin seni benden alırlarken beni de aldılar bebeğim senin acın her daim yüreğimde kalacak bunu biliyorum sen benim hayatımdaki en büyük aşkım olacaktın annen seni çok merak ediyor meleğim yaşasaydın bana benzermiydin çok merak ediyorum diliyorum ki olduğun yerde çok mutlusundur annen seni çok sevdi meleğim. Ben anladım ki bu dünyadaki en büyük aşk evlat aşkı Allah önce onlara sağlık versin aşk acısı sandığımız şeyler evlat acısı yanında çok hafifmiş oysa. Şimdi çok daha güçlüyüm hayat beni güçlü olmak zorunda bıraktı çünkü. Annen sana kavuşacağı günü bekliyor meleğimmm

hiç dokunamadığım öpemediğim konusunu içine çekemediğim bebeğim için içimdeki tüm öfke...

Anne söylediğin sözlerle incitiyorsun beni. Biliyor musun ben çocukken senin sevgini hissedemiyordum. Yazacak çok şey var ama yorgun ve kırgın biriyim.

Bunu demek beni üzüyor anne ama keşke bana karşı sevgini gösterip ve ruh halimden psikolojimden azıcık anlasaydın..

Hı hı evet, her şeyden rahatsız oluyorum.
Hey Allah'ım ya!

Bana ıyı gelen bı ılac gıbısın seni düşünmek bile benı bu dunyadan alıp goturuyor.. keske ımkanımız olsa

Allahın adaleti o kadar büyük ki,
sen kendi benliğinle şaşırıp kalıyosun..
Dün benden sakladığınız, hatta bana yalan söylediğiniz şeyleri,
gözümün önünde bir bir söylediniz.. Ve bunu istemeyerek yaptınız.
Kısacası ağzınızdan kaçırdınız....

Ben sizi Rabbim'e havale ettim..
Çok kırıldım, ağladım...
Üzüldüm kendi kendime, "neden" diye...

Sonra neden aramaktan vazgeçtim!

Allah'a havale ettim..

Bazen işten geç geldiğinde mantıklı bir sebebin olsa bile aldatıyor musun diye düşünüyorum. Senı sevıyorum, benı sevdıgını biliyorum. Sana güveniyorum. Ama korkularım var. Seni çok sevdiğimden her kötülükten korkuyorum. Ne bıleyım, aldatsan mesela ayrılsak biz ben kendime gelemem bir daha. Affetmem de seni ama yaşamak için çok çaba sarf etmem gerekir. Kötü olur.. Kel olmanı çok seviyorum. Sen sevmedigimi düşünüyorsun. Çünkü öyle çok yakışıklı oluyosun ve kalan müdür style saçlarını bu yüzden kesmeni istemiyorum :) Kıssssskanıyorumm

Seni bugün ağlarken görünce öyle üzüldüm ki... Şu an bile ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum. Allah sabır versin sana. Güçlü ol lütfen. Dualarımla seninle bugün. :dua:

Hiç ümidim kalmamış gibi hisediyorum Lakin Allah büyüktür sende beni seviyorsun çünkü günün birinde kavuşacağız ve mutlu sona ulaşmış olacağız

X