Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Eğer gerçekten istiyorsan ispatla! Bunun için ne yapman gerektiğini iyi biliyorsun. Onu yaptığın zaman inanacağım gerçekten istediğine. Başka türlü inanmıyorum sana. Üzgünüm..

Bu kadar iğrenç olabildiğine inanamıyorum ki daha çooook daha fazla iğrençleşeceğini de çooook iyi biliyorum !

"Hayatta en çok korktuğum şey kul hakkına girmek" diyen kişi, girdiğin haklar hayırlı ve uğurlu olsun inşallah...

Çok uzaklarda bile sanılsan da yanıbaşımdasın...
Ama çok zor sorup da cevap alamamak...
Çok özlüyorum çok...
Huzurla uyu inşallah.

Hayatımıza dahil olan herkesin bir misyonu varmış ya hani, senin hayatıma giriş nedenin ne peki? Tüm anormalliğin, dengesizliğin ve saçmalığın ile ısrarla hayatımın bir yerinden tutmaya çalışıyorsun. Neden? Ne kadar farklı insanlar olduğumuzu göremiyor musun?

Son düzenleme:
Bende ego bırakmadın baskıların yüzünden bir de gelmiş bana aslan burcu egolu olur diye güya laf çarpıyorsun.
Valla kazanmaya çalışıyorum anne, artıyor... Olmaması da sağlıksız çünkü. Gerçekten bazen çıldıracak gibi oluyorum bu imalarından, laflarından, hiç olmadığım şeyleri bana yakıştırmandan.
Ha ama başka aslanlara bakıp ne kadar akıllı derken bana hiç bir iman yok :) İnsanı baskılarsan, aşağılarsan ne bekliyorsun acaba? Potansiyellerimi nasıl rahatça göstermemi bekliyorsun baskı altında? Ben bunu kazanmaya çalışırken de kavga ediyorsun benimle, anlamaya çalışma çaban yok. Her şey hooop diye olmuyor işte, olamıyor, zamanla oluyor. Hemen tamir olmuyor her şey. Hiç bilmiyorsun içimde neler yaşadım ben. Bir de bir şeyler yaptığımı gördüğünce şaşırıyorsun ya... İnşallah daha da iyi olacak bir şeyler, inşallah...

Allah seni kahretsin nankör köpek. Geber inşallah.

Yazardım.

4 yılın sonunda bi telefonla biraktin reva mı bu. hayır beddua etsem tepetaklak kesin gitceksin, etmesem yine gitceksin... her halükarda o ahım senden mutlaka cikicak. seni Allah'a havale ettim. senin için beddua etmek yerine kendim için dua ediyorum.

İki kişi aynı şeyleri giymekten hoşlanmıyorum işte, hoşlanmıyorum.

Ne olursa olsun durum değişmeyecek. Unutmak zorundayım. Unutmasam dahi bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Üzgünüm. Hem de çok..

İnşallah başımı yakmazsın anne. İnşallah...
Eğer ki bir şey olursa, bir daha sana kulaklarımı tıkayacağım tamamen.
Bananeymiş.

Hani sen bizi sevmiyorsun ya;

Doğum günün kutlu olsun,bu da kocamla ikimizin sana hediyesi olsun,diğerlerini bilemem de biz de seni sevmiyoruz artık!

X