Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Manen mesafeliyiz de biraz da bedensel olarak mesafemiz artsa güzel olurdu.

Sağlığımı önemsiyorum diye bir şeylerden etkileniyor falan oldum, çok düşünüyor oldum. Hay Allah'ım ya! Çıldırıcam. Yok öyle bir şey, emin olun!

İnternette bakmadığım yer kalmadı,şimdi biz davetli miyiz değil miyiz? Bunu nasıl öğrenebiliriz ki? :spor:

Kimseyle uğraşacak halin kalmasa uğraşmazdın anne, bıkmadan usanmadan uğraşıyorsun. Keşke bıksan.

Her şeyi mahfettiğin için en çok sana kızıyorum
Hep aynı cümle kafamda
Her şey çok farklı olabilirdi
Biz bambaşka olabilirdik

Sana bir şey anlatmak zorunda kalmadığım, benim yaptıklarımı görmediğin zamanlar diliyorum kendime. Ne kadar az görüşmek o kadar az tartışma. Ya da bilmiyorum başka şekilde hallolacak bu durum yanyana olsak da. Kendine bakmadan beni suçlamayı bırak artık, kendine bak önce! Sen ne yaptın da ben böyleyim? Kaldı ki sen bir şey yapmadan pek tepki göstermem ama arada olan da senden dolayı işte, kendine benzetmişsin. Millete beni kötü tanıtmayı bırak. İnşallah anlarsın beni, 27 yıldır hiç anlamadın ama. Hep senin haklılığın önemli oldu benim ne durumda olduğum değil. Vur kır parçala ama sen haklı ol, sonra psikolojimi sorgula. Evet çok doğru bi yaklaşım ki psikolojim bence senden iyi, sana rağmen iyi. Umarım sana benzemem, benzediğim kötü yanları azaltırım...

Son düzenleme:
Senin kadar ruhsuz birini görmedim hayatimda. Anlamiyorum ne yapmaya calisiyorsun. Instagrama o kadar kiz eklemek niye basin göğe erdi mi bana onu soyle ?! Allahim ya düşündükçe çıldırıyorum arkadasmismis senin arkadasini yerim ben bu ne yaa. Diğer hareketlerinde birlesince birak bitsin diyorum boyle giderse bitecek cunku umrunda degilimki ben senin bu ne ilgisizlik yarabbi..

Seni görmeyeli kaç hafta oldu öyle özledim ki. Bugün yine ben çıktıktan sonra gelmen peki... Galiba olmayacak bir şey ama insan istiyor işte.

zamanında güneşi gülüşüne nasıl sığdırdığını düşünürdüm, şimdi şimdi anlıyorum ki sana ne isteseler sığdırırlarmış...

Çok çaresizim tıpkı senin gibi.. Bir çıkar yolum yok tıpkı senin gibi.. Köşeye sıkıştım tıpkı senin gibi.. Tek bir seçeneğim var ama kullanamıyorum tıpkı senin gibi..

Farkım yok inan senden. Ben kullanamıyorum şansımı ama sen kullan. Söz kızmayacağım. Söz veriyorum.

Canım çok acıyor. Bilemezsin ne haldeyim. Bilemezsin.

Her şeyi herkese anlatmasan, ah anlatmasan. Ayrıntılı ayrıntılı anlatıyorsun bir de. Valla yapabilsem her şeyimi gizli yapıcam.

Sana değer vermediğimi biliyorsun. Bu ilgili tavırlar, ergen ergen hitaplar falan neyin nesi?

Çok basitsin.

X