Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ah be adam bakma geri geri durduğuma unutmadım ki ben de seni. O gün unutmuşsun beni dediğinde diyemedim gurur yaptım sanırım biraz. Seni unutmak mümkün mü? Ne olursa olsun iyi ki tanımışım seni. Koccaman iyi ki. .❤

Ya sen kiminle uğraştığını henüz fark etmedin galiba? :KK70: gülüyorum sana. Ben koç burcuyum. Bilirsin koç burcu inattır istediğini alana dek bırakmaz. :KK66: sen istediğin kadar kötü ol Rabbim benimle çok şükür. .

Bekle bekle bu gülmelerin bu mutluluk pozların bu yüzsüzlüğün bu geniş hallerin hep böyle mi devam edicek sanıyosun sen ? Allah’ın adaletine çok güveniyorum çok senin çalmış bitirmiş yok etmiş olduğun bir hayat var ortada be !
Kul unutsa bile Allah unutmazmış... o yüzden bekle sen.

Sen de mi unuttun beni. Ne kadar çabuk unuttun.. Ben unutamadım. Şuan hala senden bir mesaj bekliyorum. Keşke yazsan :KK43:

Zamana ve Rabbime bıraktım. O en iyisini bilir. Bazen düşünüyorum da uğraştığım şeyler çok boşmuş. Biraz geç oldu ama akıllandım. . .

Biliyorum senin için ağlamayım diye “gökyüzünden izliyor seni “ diyorlar. Ama benim aklımda hep tek bir sahne var. 19 yaşındayım , küçücük yüzümden daha büyük yaşlar akıyor yanaklarımdan. Kayboluyorum acımın arasında. Annem çaresiz... Neden baba.... neden bu pis dünyaya kızını bırakıpta gittin.. seni herkesden çok sevdiğimi unutma. Işıklar içinde uyu beni bekle...

Keşke öyle yapmasaydın. Çok daha güzel olurdu. Ama yaptın artık. Ve bu geri alınamaz bir hata. .

Çok ayıp yaptığın, gerçekten çok ayıp. Babam duysa ne der bilmem ama yerinde ben olsam ve duysam çook kızardım...

Yaptığın şey affedilecek gibi değil. Ama ben neden ısrarla affediyorum? Kendime inanamıyorum. Sana ve yaptıklarına inanamıyorum. Allah bildiği gibi yapsın seni. Diyecek sözüm kalmadı sana.

Derdin neyse anlat böyle arkamdan arkamdan iş çevirme ya ayıp oluyor vallahi. Ben de bi insanım anlarım herhalde seni. Niye beni üzüyorsun? Ben sana ne yaptım da bunu yapıyorsun? Sen böyle yaptıkça daha kötü oluyor biliyor musun?

Zaman geçiyor ve ben buna engel olamıyorum. Hiçbir şey olmamış gibi yaşamak zor geliyor. Bir garip hissediyorum. Bütün yollar kapandı. Allah sonumuzu hayır etsin. . .

Keşke bırakmasaydın ellerimi. Tutsaydın. Senin ellerimi tutmana ihtiyacım var. Gel iyi olalım..:KK43:

X