Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Insan analizim oldukca iyidir ama hayatimda ilk defa bir insanin duygularini kestiremiyorum. Ne dusunuyorsun, ne hissediyorsun, bunlari yuzune bakarak dahi anlayamiyorum. Duygularini gizlemekte oyle ustasin ki...

Ama hoslanmasan o daveti yapmazdin, yazmazdin sonrasinda herhalde. :)

Bilemedim. :)

Karaydin ak oldun sanki. :KK51:

Umarim dusundugum sey olur.

Çok fazla aşığım!
Gerçekten tuhaf.
Her halin ayrı bi güzel.
Hayranlığım bitmiyor sana.
Benim bal aşkım!:KK60:

Çok özledim.
Çok.
Delicesine.
Şimdi yüzün avuçlarımın arasında olmalıydı.

Hak etmediğini, basit bir karaktere sahip olduğunu bile bile nasıl bu kadar çok sevebiliyorum seni?

Bu sana yanılmıyorsam üçüncü yazışım olacak. Muhtemelen -inşallah öyle olur- son yazışım olur. Çünkü henüz olmayan ve belkide hiç olmayacak birine yazmak delilik..

Diğer mesajlarım gibi mi başlayayım? Var mısın yok musun bilmiyorum... diye mi başlayayım ne yapayım?
Çok özledim diyeceğim ama samimiyetsiz olacak. Kime yazdığımı bile bilmiyorum. Neyi özlemiş olabilirim ki? Hiç tatmadığım sevilme duygusunu belki de.. Neredesin? Bu akşam gelsene. Biraz dertleşmeye ihtiyacım var da.

Heyy sen gelecekteki sevgili;
Sana sesleniyorum artik cikip gelsen mi?
Ama bir zahmet kimsenin agzina bakmayiver emi?

Yaşadıklarımızdan çok yaşayamadıklarımız ne olacak peki ?
Ya verdiğin sözler ?
Onca kurduğumuz hayali yaşayamamış ve hiç yaşayamayacak olmak acı değil mi ya ?
Kabullenmiştim çok acı çekiyordum ama hep bi Umut vardı içimde sabır ve zaman demiştik çektiğim acılar bitecek yerine güzellikler gelecek diye düşünürken peki ya bu olanlar herşeyin birden daha kötü olması ? Sana göre ben / bana göre sen ... Ama herkese göre de sadece sen !

Ogluma,anneme ve babama dua et yoksa seninle degil evli kalip ayni evde yasamak selam bile vermezdim:KK20:

Nasıl bir hissin, neye benziyorsun, bana iyi gelecek misin?
Senin hissiyatın ne bilmeden seni özlüyorum.

Çok özledim. Deli gibi özledim. Çok seviyorum.
Görüntülü konuşunca daha da çok özlüyorum.
Ama 1 haftadan az kaldı; inşallah yanında olacağım her şeyim.

Gram üzülmüyorum sana , acımıyorum da sana benim gibi yüreği olan birini sen yaptın böyle !
Ait olduğun yerdesin geç bile kaldın !

Sen özlüyor musun? Özlemeyi geçtim de hiç aklına gelmiyor mu? İçin rahat mı?

Hayatımda kimse beni bu denli üzüp kırmamıştı. Ben neden seni özlüyorum bilmiyorum. Ya senin umurunda bile değilim. Hani hiç senin için önemli olmadım bunu biliyorum. Yoldan geçen insandan farksızdım senin için. Hatta yolda geçen insana bile değer verirsin ama bana ...
Önceden en azından hayatmacerasi diye biri vardı biliyordun. Şimdi hayatından çıkardığın gibi aklından da çıkardın dimi? Tamamen gittin demi? Gelmemek üzere gittin mi? Hiç gelmemiştin zaten demi? Ben hiç gelmeyecek birini beklemişim hep.
aklımdan ve kalbimden de çık. Ben hayatından çıkmak istemedim. Çok istedim seninle olmayı ama sen istemedin. Çık, artık kalbimden de çık aklımdan da çık. Çünkü zorlanıyorum bazı geceler.

Ay düşündükçe utanıyorum. Yok yok acilen yeniden gitmem gerek yanına. Ah şu havalar bi izin verse. Cumaya hava iyi olacak gibi. Neyse artık kısmetse görüşürüz. :KK70:

Seninle konuşmak istiyorum. İyi şeyler duymak isterdim senden. . Bu gece biraz konuşmaya ihtiyacım vardı seninle. Gelmezsin demi? Ama konuşsan şimdiye kadar yazardın demi? Ben mi yazsam. Ama belki konuşmak istemezsin ben yazdığım için konuşursun. Napsam ki? Yaz işte neyi bekliyorsun anlamadım ki.. Sen yazmayacksın belli. Sessizce gidip kendimle kalayım.

X