Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Neden bana karışıyorsun bu kadar? Bu benim hayatım! Beni yoruyorsun tüketiyorsun artık. Ben çocuk değilim ben artık büyüdüm. Bunu neden anlamıyorsun? Çok üstüme geliyorsun. Yapma bunu. Seni defalarca uyardım yeter artık yapma! Fikrini söyle gerisine karışma! Ben zaten saçma sapan bir şey yapmam ki! Ah bunu bi anlasan! Ah bi anlasan! . .

Sürekli yanımda olmadan ve kavga etmeden git diyememekten çok sıkıldım. Yalnız kalmak istemememe saygı duymamandan, sürekli beni gözetlemenden çok sıkıldım. Sıkıldım!
Deli gibi yalnız kalmak istiyorum bazen, öyle böyle değil...

Bir zamanlar geliyorum dediğinde gözleri parlayan, havalara uçan, ne giyeceğini şaşıran ve en güzel haliyle karşında olmayı dileyen ben bugünkü teklifine karşı hiçbir şey hissetmedim. Seninle vakit geçirmek istemiyorum artık. Bitmiş her şey bende.

Bitmesi için her şeyi yaptın.

İkimizde çok fazla hata yaptık.
Keşke zamanı geriye alabilsem, her şey çok farklı olsa.
Seninle geçirdiğim her anı öylesine çok özlüyorum ki.
Ben seni, kendimi affetmeye hazırım. Keşke sen de öyle olsan.

En normal, ufak şeye kızarak cevap vermeyi bırakacak mısın anne acaba ya?
Kendimi bildim bileli aynısın, hiç bir şey söylemeye gelmiyor.
Her zaman duymak istediklerini duyamazsın, duyamadın, duyamayacaksın da.
Sana karşı daha baskın olmak zorunda kalınıyor ki hafiflesin sendeki bu durum.
Umarım bendeki kötü etkilerini yok edebilirim.

Deli deliyi görünce sopasını saklarmış, bazı insanlara böyle yapmak gerekiyor demek.

O güne gitmek istiyorum ben.
Hani sahilde el ele yürümüştük ya hani.
Üzerimde gözlerinin yeşiliyle uyumlu, çiçekli elbisem vardı.
Yanımızdan insanlar geçiyordu. Ama gözlerim senden başkasını görmüyordu.
Sanki bir romantik komedi filminin sahnesinde gibi hissetmiştim kendimi.

O sözlerden sonra gelmezsin biliyorum. Bunu derken bile içimde acaba gelir mi umudu taşıyorum. İnan bir şeylerin değişeceğini bilsem bir saniye durmaz ben gelirdim. Ama sonunda yine aynı şey olacak.
Umarım en kısa zamanda bu boş umut biter içimde. Çünkü seni umut ederek beklemek zor.
Ben seni uzaktan seveyim. Ümit ederek değil.
Bizim hikayemiz buraya kadarmış. Gerçekte hiç başlamayan bir hikaye. Hikayede ben ve senin hayalin vardı.
Benim gibi biri ne kadar delice sevebilir onu öğrettin bana. Daha da ilginci aşık olunca ne kadar ileri gidebileceğimi öğrettin bana.
Çok sevildin. Belki seven kişi ben olduğum için senin hoşuna gitmedi. Ama iyi baya iyi sevildin.
Neyse yıllardır devam eden hikaye bitti işte.
Şimdi sadece uzaktan seveceğim artık.

Zaten gerginim, senin bu sacma sapan yorumlarinla iyice geriliyorum. Hicbir sey olmamis gibi hala yazman yetmiyormus gibi, icten ice bana karsi besledigin bu kini bu sekilde kusman iyice kucultuyor seni.

Canimi sikiyorsun. Artik cevap vermeyecegim.

Bugün havanda değilsin anne belli ki, umarım malum konu açılmaz, açılsa da sorun olmaz. Kalbime çok ağırlık veriyorsun...

X