Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Müziği fulledim, senin kötü, negatif konuşmalarını duymadım...
Şimdilik bir nebze iyi karşıladın anne de yine baskın, fazla dert ettiğin hissediliyor. "Bir işe gir de ..", "bir işe gir" falan lafların da başladı. Ve evet hemen başkalarıyla konuşmalıydın bunu!
Sana bu yeni yılda sağlık ve huzurun yanı sıra bana karşı empatini geliştirmeyi de diliyorum.

Farkında olsan keşke, hayatımdaki en önemli etkensin kötü manada... Çok engelledin beni...

Yokmuşsun gibi davranmamdan başka çare yok gibi geliyor.

Senin için her şeyi yaparım.
Her gece tekrardan kollarının arasındaymışım gibi düşünüp uykuya dalıyorum.
Ilk tanıştığımız günü hatırlıyorum. Kasanda bana verecek bozuk paran yoktu. Gülüşmüştük.
Kim derdi ki 2 gün sonra bu çocuğa deli divane aşık olacaksın diye.
Susuzluktan perişan olmuş bir adamın suyu istemesi gibi seni istiyorum. Yana yana. Acı çeke çeke. Gelmezsen ölecek gibi.

En zor günlerimde beni yalnız bıraktığın için sana çok kırgınım arkadaşım. Çünkü o zaman anladım ki sana sandığımdan da çok güvenmiş ve değer vermişim. Seni hayatımda önemli bi yere koymuşum. Oysa sen en çok ihtiyacım olduğu zamanda yanımda yoktun. Yanımda olmadığın gibi diğer arkadaşlarla gülüp eğlendin, adeta beni öteledin. İlk zamanlar çok kötü etkilendim. Sürekli seni rüyalarımda görüyordum. Ama günden güne bu durumu kabullendim ve zor da olsa alıştım. Kalbimde özel bir yerde olduğun sürece çok yıprandığım ve incindiğim için seni içimde sıradanlaştırdım. Artık senden bir beklentim de kalmadı. Benim için bir şey yaptığında herhangi birinin incelik yapması kadar şaşırırım.. Artık beni inciten ve zor günümde yanımda olmayan hiç kimse için kendimi yıpratmayacağım. Sevgimi ve ilgimi hak edenlere sarf edeceğim. Bu kararı almama vesile olduğun için teşekkür ederim.

Sesine bayılıyorum! Kötü geçen gecem, içimin huzursuzluğu, "benim burada ne işim var?" hissi... o kadife sesinden o güzel şarkımizi dinleyince hepsi geçti, yatıştım resmen... Şu an pamuk gibiyim :) lütfen hiç susma...

Ah anne... Ah...:KK43:
Galiba yine çok tartışacağız seninle... Bakalım...

Galiba dayanamayıp sana yazacağım.
O kadar özledim ki.
Süt beyazı tenini, boynunun bal tadını, dudaklarında kalmış sigara aromasını.
Kafamı göğsüne yaslayıp kalbinin atışlarını dinlemeyi.
Istesem seni gelip görebilirim. Gelsem mi bilemedim.

Özür dilerim senden.
Çok hata yaptım. Çok hata yaptın. Seni affediyorum. Belki haddime değil ama kendimi de affediyorum.
Bence birbirimize bir şans daha verebiliriz.
Senin uğruna her şeyi yapabilirim.
Bırak seni dünyanın en mutlu erkeği yapayım.
Bırak kendimi dünyanın en mutlu kadını yapayım.
Dünyanın en mutlu 'biz'i olalım.
Harika bir hayat inşa edeyim ikimiz için. Belki sonraları üçümüz, dördümüz için..

Sinsiliklerin aklıma geldikçe aldığım kararın ne kadar isabetli olduğunu çok daha iyi anlayabiliyorum. Bu durumda sana da bunun hazmı kalıyor. :KK48:

Onunlasin. Oyle hissediyorum. Ve nedense kiskaniyorum. Öff sana yasattiklarimi seneler sonra yasiyorum. Sanirim esimle olan sorunlarimdan dolayi seni daha cok dusunmeye basladim. Ve o eski gunleri cok ozluyorum. Bazen dusunuyorum acaba sen miydin olmasi gereken. Ama bilmiyorum. Senleyken de tam olarak tatmin degildim herseyden. Evet sanirim esimle olan sorunlarimdan dolayi seni ozledigimi zannediyorum

Hayatın boyunca uykuya asla doyamayacaksın.
Ben ve uykusuzluk..Bu kadarı senin için çok fazla!

İsteyip,ömrün boyunca alamayacağın tek şey özgürlüğün..
Hadi avun o zaman.Her zaman yaptığın gibi.
E neden dalıyor gözlerin uzaklara?
Neyin hasretindesin.
Daha bunu anlayabilecek kadar gücün yok çünkü.
Biliyorsun o kapandan çıkamayacaksın..
Ama vazgeçmiyorsun da debelenmekten hay hay!..
Ömrünü bir fanusa hapsettiginin farkında olduğun için mi bu kadar yapmacık gülümsemelerin.
Senle ama sensiz geçen bir gecem daha.
Ve sen bunu bilmiyorsun.
Bilsen ne kadar acıyorum sana!

Sarkimiz caliyordu sahildeydik.Yazin sicaginda ne kadarda serindi.Yildizlari seyrediyorduk zaman hic gecmiyordu sanki.
Yanimdayken üzerime üzerime siniyordu kokun.
Gözlerimin icine bakiyordun gözlerini kisarak.Zaman duruyordu her sey susuyordu radyodaki müzik,aldigim nefes.
En cok gülüsünü seviyordum demekki.
Bazen sadece kendi güldügün esprilerin.
Bazen sacmaliyordun biliyorsun
Ama sirf o sersem halin yüzümde gülümseme olusturuyordu.
En basit halin bile neden bu kadar güzel geliyordu bana?
Deliler gibi sevdigini haykirirken neden ben icime icime seni sevdigimi binlerce defa haykirdim?
Hep ya gidersen'i dusunurdum.Gittin ama hala dusunuyorum.
Eheheh ben gittim :) ne fark eder ki bitti iste..
Senden daha iyisini de buldum.Olmadi iste.Sanirim evlenme hayalini sadece seninle kurmustum.Yakismadi yakistiramadim yapamadim da zaten.
Seni bugün ugurladim ben.
"O'na soyadini vereceksin.Ama bana verdigin hic biseyi veremeyeceksin biliyorum.
Gozlerinin icindeki o isigi yalnizca ben bilirim.Ve o mutsuzlugu..
Adina yazilmis rolü oynayacaksin yazilmis senaryo ve basroldeki diger oyuncu.
Asil basrol oyuncusu kim sen daha iyi biliyorsun? :)
Emanet bir hayat yasayacaksin.Cocugun olacak o da var.
Hayallerimizin,anilarimizin üzerine s.cacaksin!
Temizleyebilir misin bilmem..
Ama hayatinda artik ihtimaller yok.Artik surprizler yok.En stabil olani bu senin icin.
Ben hangi birini unutayim? Ya sen hangi birini unutabildin?
Evet diyim mi? Ne diyorsun.
Sanki hic birsey yasanmamis gibi gidelim.
Birbirimizden,hayallerimizden.
Ölümden sonra yeniden dirilip kavusacagimizi saniyorsan avcunu yalarsin. :)
O zaman da olmayacak.
Ölmek gibi ama degil,yeniden dogmak?ama yok o da degil.
Tanimlayamiyorum ki sen ne koydun adini?
Arabandaki bas harflerimizin oldugu plakayi degistir.Görüyorum bazen o aksesuarlari da yok et sebek!
Tepeden siritan sempanze oyuncagin hala gözüme sirin geliyor nedense.
Bii büyüyemedin ha!
Neyse.Hadi uyuma zamani.Kendin gibi yaptin ya beni de.
Ne zamandir alamiyorum uykumu.Goz alti torbalarim cikti yine.Senin gibi sebege dönecegim yakinda ehehe :)
Bilsen yanimdan gecip giderken neler geciyor icimden.
Bilsen artik gorundugum kadar hirsli olmadigimi.
Icime icime haykirdigimi yine.
Seni affetmeye basliyorum galiba.Yaptiklarimiz neyse de yapamadiklarimiz?
Evlen,cocugun olsun.Istersen sevdigim o ismi koy.
O kadina bana seslendigin gibi seslenme tabi seveceksin.Neden sevmeyesin ki?
Ama onu benim kadar sevme.
Olur mu??

Son düzenleme:
Ait olduğun yerdesin kendin gibi midesiz insanların içindesin verilmiş sadakam varmışta kurtulmuşum senden çok şükür bin şükür Rabbime...

Senin ya da çevremdeki herhangi birinin ruh halinin beni etkilemesini istemiyorum artık.
Artık bu empatlığın bir sonunun gelmesi lazım.

X