Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

313 gündür gurbettesin. O kadar çok özledim ki.. 50 gün sonrası için filmler, müzikler ve güzel yerler biriktiriyorum. En son görüştüğümüzde oturup şafak kazıdığımız bankın oraya tekrar gitmek için sözleşmiştik. Bekliyorum.. sabırla...

Birilerine birşeyler yazmayalı çok olmuş,
Artık ne varsa.dilimde,
Çok önemsemiyorum insanları,
Çok sevdiğim 3-5 kişi arasında huzura pekik dokuyorum,
Öylesine.büyümüş gibiyim ki
Neredeyse yaşlandım diyeceğim..

Sen her şeyi duyansın görensin bilensin. Şimdiye kadar çok konuştum seninle. Çok sordum sana. Bir cevap bulamadım. Duyuyosun beni. Yazdıklarımı görüyosun. Neden neden neden? Neden çıktı o karşıma ceza mı sınav mı neden? Hakediyo muyum bunları? Yaşamam mı gerekiyodu ya da mutsuzluğa mahkum olmam için mi? Yoksa aldığım ahın acısı mı çıkıyor? Nedenini bilsem sadece.. gidebilsem keşke gidebilsem bitirebilsem. Mahkum etme beni buna buraya. Sürme beni mutsuzluğa yeni hatalara. Bırakma beni..

Ayrilik sabahi cok tuhafti biliyor musun? Her sabah telimi elime aldigimda senin gunaydin mesajini gorurdum. Ama ayrilik sabahi yoktu. O cok farkli bi histi. O mesajin bir daha gelmeyecegini bilmek cok tuhafti. Ozledim sanirim. Biraz fazla ozledim bu gece.

Kırk Mevlidi de olunca unutulmaya hepten yüz tutmuş mu oluyorsun? Bugün kırk mevlidin de okundu bitti herkes yine gitti. Enistemin yanında kaldım akşam yemeği yedik birlikte kızlarla ama bende eve geldim sonunda. sen yokken o evde kalmak mutfağına girip kızlarına enisteme yemek yapmak açık yaraya tuz basmak kadar acitti. Alışacak miyiz biz yokluğuna şimdi?

bugün 4. günü seni gönderişimin.
hatırlıyorum seni gördüğüm son gece,
yalanların içine bulanmıştın. çaresizdin, açıklaman yoktu.
senden bi söz istedim, ağzından çıkmadı. sadece gitmemi istemiyordun hepsi bu.
çocuk gibi.. sadece beni sevdiğini söyleyip duruyordun.
o zavallı halini daha fazla görmek istemedim.
seni ait olduğun yere gönderdim.
sen de zaten ordan gitmeyi hiç istememiştin biliyorum, cesaretin yoktu.
cesaretin olmadığı yerde aşk'ın varlığına beni inandıramazdın.
her yerden engelledim seni ikinci numaranı bile.
doğru olan buydu.. biliyorum üzgünsün. ama tam da tahmin ettiğim kadarıyla!
sana koyduğum engelleri aşacak kadar üzgün değilsin.
istesen beni bulurdun bunu biliyorum.
istesen evime, anneme ulaşırdın.. en kötü arkadaşından arardın sende numara mı yok?
yapmadın.
beni bi daha arama dedim sana giderken
midem bulanıyo bana öyle bakma dedim
rahat bırak dedim
sahi inandın mı? bugün 4.gün...
kendimi yalnız hissediyorum. meğer yokmuş benim senden başka sohbet edebileceğim, dertleşebileceğim, gülümseyebileceğim hiç kimse..
hiç bişeyden keyif almıyorum.
ama nolursa olsun o engelleri kaldıramayacak kadar gururlu olduğumu biliyorsun.
ya sen aş o engeli, ya da sonsuza kadar böyle kalalım.
seçimi sana bıraktım.

Ben bu yazıyı kedime yazdim.

Ayaklarim üşüyor minnoşum neden yoksun neden ısıtmıyorsun?

Sensiz kaçıncı ay kaçıncı gece bu?

Annem boxını da getirmiş buraya atmaya kıyamamış. Bugün ilaç çantasında göz damlanla vitaminlerini buldum. Saydım çok var hala. Bitirememissin hepsini. Son kullanma tarihlerine daha çok var. O pembe antibiyotiklerden de vardi hala hani hic sevmediğin. Her şey tam her şey sen için bebeğim bir sen eksiksin. Atmadim onlari da kiyamadim ki. Annem senden kalan 3 torba hiç açılmamış kumu kuzenime vermiş. Kızdım içten içe. Ne saçma degil mi? Sen yoksun ki zaten. Aylardır yoksun.

Ne olurdu yanımda olup güzel güzel beni anlar gibi baksan. Ne olurdu yüzüme bakıp bakıp aniden aklına gelmiş gibi poponu yalamaya başlasan da beni güldürsen.

Bu gece her zamankinden daha çok eksiğim. Yokluğun hep belli.

Sen benim en iyi arkadaşımdın niye bu kadar erken gittin? Bencillik mi bu? Her ne ise bilmiyorum.
Tek bildiğim seni çok ama çok özlediğim.

Geçer mi bebeğim bu günler de geçer mi?

Bir hayal kuruyorum onda bile özlesem bile seninle kavga ediyorum.. Anladım ki benim sana olan nefretim ölene kadar geçmez..

Kavga etmeden bu konuyu cozdugumuze inanamiyorum. Yoksa bu defa suclu oldugunu kabul falan mi ettin yoksa uzatmayayim diye mi boyle yaptin? Herseyin altinda bisey arar oldum

Ben senin hatırın için sen arada kalma diye bu kadar alttan alırken sen beni ayaklar altına aldırdın ezdirdin.
Yazıklar olsun.

neden?

ben çok kötüyüm, çok üzgünüm, çok mutsuzum. yaşamaktan zevk almıyorum.

seninle milyonlarca kez kavga ettik, defalarca kez ayrıldık, kaç kere ben senin yüzünden ağladım.

ama bu seferki neden?

insan sevdiğini umursamadan duramaz.
sen nasıl benim sağlığımı umursamayabiliyorsun?

hem de defalarca…

24862464_1964511873869092_8675881329820458248_n.jpg

X