Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Sesini hatırlamıyorum bile
Ama söyledikleri hala aklımda...‼

Korkuyorum. Bu nasıl bir geceydi böyle. Kalbim öyle bir sıkıştı ki.. Kalbim sıkışır gibi olmadı bu kez, sıkıştı. Dayanma gücüm olsun :KK43: Bu benim imtihanım mı? Ben çok zorlanıyorum. Kendimden nefret ediyorum. Seni seviyorum. O gördüklerimin anlamı ne? Dayanmak istiyorum, eğer sonunda acı olacaksa dayanabileyim istiyorum.

Ya tamam herkesin hayati mukemmel degil. herkesin hayatinda sorunlar var. ama senin hayatindaki sorunlari neden ben senden uzaklasarak yasiyorum??

Yaşım 17'ydi liseyi bitireceğim seneydi yüzünü dahi görmediğim sadece sesine samimiyetine arkadaşlığına dostluğuna sırdaşlığına aşık olmuştum.Yıllarca baba özlemiyle yaşarken bana yeri geldi baba gibi konuştu abi gibi konuştu en son sevgili..Sevgi boşluğunu doldurdu içimdeki erkeklere olan güvensizliği onunla atlattım ama dedim ya yüzünü hiç görmedim gözlerine hiç bakmadım ama aşık olmuştum...aylar sürdü hep telefonla konuşup durduk hiç yanyana gelmedik ama hep yanımdaydı.sonra yurtdışına gideceğini söyledi 'beni unutmazsın ararsın demi?'diye sorduğumda 'canım tabiki de arayacağım'demişti.inanmıştım ama içimde bir şeyler kopmuştu gerçekten arar mı unutur mu unutmaz mı diye. Sonbaharın ilk günüydü 1 eylüldü gittiğinde ya da bana gideceğini söylediği tarihti.Üzerinden 12 sene geçti ama hala içimde bir uptedir onu keşke bir kez olsun görseydim diye görüşelim dediğinde görüşmedim diye içim içimi yedi ama çok geçmişti çünkü artık o yoktu. Ondan sonra kimseye bana 'canım'dedirtmedim çünkü o kelime onun söylemesiyle özeldi. Çok zaman geçti belki evlidir bilmiyorum nerde ne yapıyor bilmiyorum sadece sormak istediğim şey 'gerçekte öyle biri var mıydı sen o muydun?'diye.Saçma gelebilir sizlere ve biri bana böyle bir şey anlatsa ben de saçmalık derdim belki ama yaşadığım için gerçek

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizleri ve sizin gibileri Allah'a havale ediyorum.. Allah'ın hesabı daha çetin! Yaktığınız yerden yanacak , üzdüğünüz yerden üzüleceksiniz..

simdi ne yazarsan yaz, hicbir faydasi olmayacak. Sairinde dedigi gibi seninle ben artik düsman bile degiliz, olamayiz. Maddi, manevi hakkim sana helal degil. Simdi bununla yasa iste.

Hala alisamadim sana. Saka gibi geliyor. Insallah gunah degildir boyle dusunmem simdilik. Nolur sen alinma

bazen dediklerim cuk diye oturuyor, siz de araba farı görmüş davşan gibi kalıveriyonuz ya... bayılıyorum gız o hallerinize :KK53:

Tevafuk diye bir şey var. Allah O’nu senin karşına çıkardıysa bunun bir sebebi vardır diyor. Sen harika bir seye kavusmamam sebep oldun. Bu konuda Allah bin kere razi olsun. Ama ya diger konular? Hakkim helal degildir bilesin..

X