Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

En uzun süre mi olacaktı hiç bu şekilde düşünmemiştim :KK43: Ben seni ne kadar çok seviyorum hissedebiliyor musun? Neden gelmedin bugün ne çok bekledim oysaki.. Biliyor musun aylardır bu devam ediyordu ama bu kez en uzun süre mi olacak :KK43: Günleri mi saydıracaktın bana :KK43: Keşke canım yansa ama böyle olmasam.. İçimde öyle büyük bir boşluk var ki.. Beni neden sensiz bıraktın.. Sen hiç mi sevmedin, hiç mi özlemedin he? Neden gelmedin, sana cok önemli birsey demem gerekiyordu, neden yazmadin :KK43: bu kez en uzun sure mi olacakti.. ah be.. Allaha emanet ol sevdigim canımın içi..

03.56 nasıl bir son görülmedir ya.. kafanı patlatıcam senin.. böyle diyince ne çok gülüyordun, gül diye demiyorum, cidden patlatıcam 03.56yı göreceksin.. pis adi.. al sana da benim son görülmem 04.09 o zaman..

Seninle saatlerce oturup susmak istiyorum. Seninle sohbet etmek istemiyorum. Saatlerce gozlerinin icine bakarak susmak istiyorum. Ne konusursam konusayim icimdekileri anlatmaya yetmeyecek. O yuzden susmak istiyorum. Gozlerinin toprak renginde kaybolmak sonsuz hayallere dalmak istiyorum. Ama sadece istiyorum. Hicbir zaman gerceklestirme niyetim yok. Bazen bir suru sey istersin ama yapamazsin. Bir sey sana engel olur gerceklestirmene izin vermez. Yaklasamam sana kirdigin kalbimin parcalari canini acitir. Kiyamam..

Kahredince, lanet edince falan çok iyi oluyor her şey dimi anne?

İşine gelince "burası senin evin" işine gelmeyince "sanane, ileride ben de senin evine karışırım".
Ben çekirdek aile içindeki huzursuzluklara heralde bir şeyler söyleyebilirim, çocuk doğururken ne düşündün anne?
Ama sen ileride aile içi işlerime karışırsan o kötülük olur. Aynı şeyler değil.
Önemli olan zıtlık olsun senin için.
Değişiremeyeceğin şeyleri ısıtıp ısıtıp evi huzursuz etme diyorum içime atıp dert mi edeyim diyorsun ama biz konuşamıyoruz içimizdekileri, bize dert olsun illa, şiddetle karşı çıkıyorsun.

Şu anda işime gücüme baktığımı sanıyorsun muhtemelen ama ben oturdum seni düşünüyorum.

Çok tatlısın ki.

Küçümsediğin insan sonradan "senin bakış açınla" büyürse görürsün..
Zamanında destek olmadığın insanı belli bir noktada görünce de övmeye kalkma.
En büyük destek manevi destektir.

X