Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bana inatla, kasten yapılmış aynı şekilde cevap verebilirim, içimden öyle gelir, bana carlama hakkınız yok.
Ama bilmeden yapılırsa farklı.

Ay madem surekli kavga ortami var, sende koca kizsin. Kendine ayri eve cik. Ama ne? Calismayi yemiyor tabi bi tarafin. O zaman kes sesini otur. Surekli senin dir dir dertlerini dinlemek zorunda degilim. Git adam gibi ise gir, sonra da kendi evine cik madem ayni evde yasadigin ev sahibi kadindan bu kadar rahatsiz oluyorsun.

Aaa..

SENDEN NEFRET EDİYORUM APTAL
BANA LAF EDİYORSUN AMA KENDİN HİÇBİR İŞİNİ DÜZGÜN YAPAMADIN
SENDEN İSTEDİĞİM AVANS 250 TL SEN BANA GİTTİN YANLIŞLIKLA BİR AYLIK MAAŞ YATIRDIN! EVLENDİM 2 AY OLDU SOYADIMI SGKDA DEĞİŞTİRMEDİN
İŞE İLK GİRDİĞİMDEN BERİ MAAŞ BORDROMDA BAŞKA BİR SOYADI YAZIYOR NEDEN!! NEDEN DİKKATSİZLİĞİNDEN HERŞEYİ YANLIŞ YAPIYORSUN AMA UTANMADAN BANA DİYORSUN DEMEKKİ İŞİNİ TAKİP ETMİYORSUN DİYE..
SANA NE DEMELİ BİLMİYORUM İNŞALLAH SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNÜRSÜN SENİ ALAHA HAVALE EDİYORUM KÖTÜ GÜNLERİNİ GÖRMEK İSTİYORUM

hasretimden prangalar eskitmedim, ama babanı stalkladım.. ve babanın paylaştığı fotoğrafların altındaki yorumlar beni benden aldı :KK70: "niye daldın emmoğlu.. emmoğlu karadenizde gemilerin mi battı.. emmoğlu ihtiyarlamışsın.." :KK70: ve babanın cevapları :KK70: bu arada bayramda da köye gitmiş sizinkiler sanırım, inek fotoğraflarından anladım, sürekli bakıyorum, içimden "çok özledim onu sarıkız" diyorum, yani bilmem anlatabiliyor muyum, pek iyi değilim, hasretimden akıl sağlığımı yitirdim :p penceren yine açıktı bugün de, ee sıcak tabii, bi klima al..

Bak o vurduğun günden beri serçe parmağım hala arada ağrıyor, yıllar oldu.

Bugün ilk kez beni aldattığını değil, "benimle" aldattığını düşündüm.. hiç çıkmaksızın çevrimiçi olmanı artık hiçbir whatsapp grubuna değil, uzak mesafedeki bir sevgiliyle yapılan görüntülü bir konuşmaya yoruyorum maalesef.. ya da kuruyorum.. ne fark eder, yoksun artık, neden kabullenemiyorum..

Ben burada uykusuzluktan ölürken deli dana gibi dönüp depisip dururken nasıl horul horul uyuyabiliyorsun hayret... Camis iste nolcak...:işsiz:

Ufacık şeylere devamlı olarak sinirlenip dağ gibi yapınca moralimi çok düşürüyorsun.

Bugün seni gördüm haftalar sonra.. beyaz gömlek giyinmiştin, camekandan dışarıya bakıyor ve telefonla konuşuyordun.. ben arabadaydım, görmedin beni.. iyi ki.. bi anda sıcak bastı, kulaklarım yanmaya başladı, ellerim titredi uzun bi süre.. sürekli düşük tansiyonla gezen bi kız olmama rağmen tansiyonum fırladı.. niye böyle oldum ki.. bi daha karşılaşırsak daha sakin olmam lazım.. hala kötüyüm:KK43: çünkü hala seviyorum ve hala özlüyorumm..ama nefret de ediyorum tabii, pislik herif seni...

Edebiyat yapma pff diyeceğin için bişey yazmıyorumn

X