Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

yarın gidiyorum buralardan.
bana ulaşmaya çalışacak mısın bir daha ?
beni göremeyince gözlerin arayacak mı etrafı ?
tayin isteyip kaçacak mısın büyük şehirlerden birine ?
seneye de karşılaşacak mıyız yoksa ?
bence git sen.
evlensek birlikte gidecektik.
ama kahretsin ki sevemedim seni.
olamadı. üzgünüm.
çok sevmeme de gerek yoktu aslında. evlenebilirdim aşkından ölmesem de.
her şeyin bana uygundu. ama azıcık bile sevemedim ben. olamadı.
hiç isteyemedim seni. kısmet deyip geçiyorum.
yalnız sanki yeniden konuşacakmışız gibi hissediyorum nedense. beni çok istediğini biliyorum çünkü.:) ama sana cevap verir miyim emin değilim.

kalbim bambaşka bir erkeğe ait ne zamandır. şahane kokusuna vurulduğum bi sevdiğim var. bilmiyorsun. bilmiyorsunuz! onun için nasıl yandığımı ve birbirimize nasıl koşa koşa geldiğimizi bilmiyorsunuz. sır. beni sevin ama ben sever miyim meçhul.

Nolur gel bu akşam sadece bir mesajın yeter :KK43: Allah'a emanet ol canımdan çok sevdiğim..

19146182_725462927664224_2937982236466529351_n.jpg

Dayanamıyorum ne olur artık dön.. :KK43: Gerçekten çok zor sensizlik ne olur vazgeç artık kararından dön. Ya hani hissediyordun? Keşke rüyana girsem böyle çocukca isteklerim var. Belki o zaman anlardın off delirdim işte. Canım yanıyor o kadar yanıyor ki içim yangın yeri adeta.. Hadi artık sadece bir mesajına ihtiyacım var nolur hisset. Bir mucize olsun ya :KK43: Allah'a emanet ol :/ :KK43:

Umarım o sözün gerçek anlamda değildir.
Bu kadar tatlı olmasan aslında kızdığım çok şey var sende.
Neyse zaten artık konuşmayacağız.

ben de seni çooookkk seviyorum her şeyim!
her zerrene günbe gün artarak devam eden bir aşkla aşığım!
hala sesini duyunca heyecanlanıyorum bal aşkım. büyüleyicisin, sarhoş edicisin. çok güzel bi şeysin. =) :KK200:

gözlerim yorgunluğa dayanamıyor,duş almak iyi geldi...amaa daha iyiyim galiba yaa.. uykum geldii acayip..garip ince bir mutluluk var gibi..hepinizi öpüyorumm,allah rahatlık versin

Inanamiyorum az once olanlara! Saskinim saskinim saskinim. Sadece saskinim. Baska bir sey hissetmiyorum. Rabbime teslimiyetin guzelligini yasiyorum. Ne olduguna inanamazsin az once. Bu bu gercekten harika bir sey. Suan sevincimden aglamak istiyorum. Bu olayi omur boyu unutamam. Kalbim delicesine carpiyor. Hic boyle bir sey yasamadim ki. Sukurler olsun bu guzelligi yasatan Rabbime! Ben seni cok seviyorum. Bosuna guzel demiyorum yuregine. Tum kotulukler icinde cidden cok guzel o yurek. ❤

Allah b.... versin. 1 senemi çöp ettim. Geceleri bir kere düşünmediysem ne olayım. O gecelere lanet olsun. Bana ettiğin o söz bir gün pişmanın olacaktır. Eğer gelirsen.. inşallah gelirsinde ağzının payını verip uğurlarım seni.

Canım çok yanıyor yemin ederim çok yanıyor. Bitti mi gerçekten, artık gelmeyecek misin? Son konuşmamız mıydı? Hayatından çıkardın mı gerçekten. Bu kez en uzun süre mi olacak? Hayır ya :KK43: Nolur sadece bir mesaj at, artık düzelsin. Bak her şeyi yoluna koymaya çalışıyorum ama sensiz çok zor nolur bunu yapma bana. Gel. Sana çok ihityacım var. Bir mesajına, sesini duymaya, konuşmana o kadar çok ihtiyacım var ki. Senin yanında olmayı ne çok isterdim :KK43: Keşke her şey farklı olsaydı. Keşke geri gelsen, keşke hissetsen ve gelsen, bir mesaj atsan. Seni çok özledim. Seni çok seviyorum. Kendine çok iyi bak olur mu canımın içi. Özür dilerim her şey için. Yaptığım hatalar için her şey için özür dilerim. Hayatımdaki en büyük kaybedişim sen olma isterdim hala da istiyorum. :KK43: Nolur geri gel. Bırakma beni böyle. Senin iyi olduğunu bilmeye ihtiyacım var ayrıca. Seni çok seviyorum. Yanında olmama keşke izin versen. Keşke izin versen. Ah.. Uzun cümlelere de halim yok. Anlatamıyorum. İnsan nasıl anlatır ki sevdiğini, ben nasıl anlatayım ki sana olan özlemimi. Keşke bir kalbim olmasaydı. Keşke her şey daha farklı olsaydı. İzin verseydin yanında olmama. Gerçekten bu kadar kötü mü geliyorum sana? Zarar mı veriyorum sana. En büyük korkum buydu biliyor musun? Sana zarar vermek en büyük korkumdu ve zarar vermişim sanırım. En büyük korkum seni kaybetmekti. :KK43: Yalvarırım dön. Çaresiz kaldım. Bu acı çok ağır değil mi? Ah... İyi misin? Keşke her şey düzelse.. Sesini duymayı çok isterdim. Bir şeyi çok isteyince hani evrenin işareti olur hissederdin? Bunu da hissedebiliyor musun? Hani benimle alakalı şeyleri hissediyormuşsun ya seni ne kadar özlediğimi ve sevdiğimi de hissedebiliyor musun? Keşke bir mucize olsa ve geri gelsen. Dünyanın en mutlu insanı ben olurdum :KK43: Seni çok seviyorum canım yanarak seni bekliyorum. Büttün kalbimle istiyorum keşke dua vaktine denk gelse ve kabul olsa :KK43: Nolur geri dön olur mu eğer yarına kadar ulaşmazsan en uzun süre olmuş olacak :KK43: Sna yalvarırım dön nolur hisset.. Allah'a emanet ol canımdan çok sevdiğim 'ciğerparem' Seni Allah'a emanet ediyorum, yarına kadar keşke gelsen :KK43:

bende seniiii!

ama su an biraz daha sessiz kalmak zorundayim ask, kusura bakma lutfen. kasindin. bikac saat daha sabret olur mu.

Inanamiyorum az once olanlara! Saskinim saskinim saskinim. Sadece saskinim. Baska bir sey hissetmiyorum. Rabbime teslimiyetin guzelligini yasiyorum. Ne olduguna inanamazsin az once. Bu bu gercekten harika bir sey. Suan sevincimden aglamak istiyorum. Bu olayi omur boyu unutamam. Kalbim delicesine carpiyor. Hic boyle bir sey yasamadim ki. Sukurler olsun bu guzelligi yasatan Rabbime! Ben seni cok seviyorum. Bosuna guzel demiyorum yuregine. Tum kotulukler icinde cidden cok guzel o yurek. ❤
ay kız noldu valla çok merak etttiiiimm

Bugün çok özledim.. geçen hafta bugün bu saatlerde biz telefonla konuşuyorduk ya.. o konuşmadan anlamalıydım ama anlamak istemedim işte.. nerden tanıdım sanki seni.. niye gazladı millet beni sana yürümem konusunda.. adi pislik..

X