Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Canım yanıyor hissediyor musun? Aglayamiyorum artık, içimde fırtınalar kopuyor ama sessiz cigliklarimi kimse duyakiyor, sende duymuyorsun. Seni çok özledim. Sesini duymayı çok özledim. Nolur beni daha fazla sensiz bırakma, nolur .. Allaha emanet ol canimin içi değerlim..

Çok yalnızım..
Tıpkı senin gibi
Ailenin, senin bana beddua ettiğinizi biliyorum
Ne deyim haklılık payları var
Ahınız da tutuyor zaten
Gün içinde hep aklımdasın, bazen gülümseyerek, bazen üzülerek, bazen yüzümde acı ifadesiyle anıyorum seni
Ömrümün sonuna kadar unutmuycam seni
Öte dünyada, Affet.....

Çok yalnızım..
Tıpkı senin gibi
Ailenin senin bana beddua ettiğini biliyorum
Ne deyim haklılık payları var
Ahınız da tutuyor zaten
Gün içinde hep aklımdasın, bazen gülümseyerek, bazen üzülerek, bazen yüzümde acı ifadesiyle anıyorum seni
Ömrümün sonuna kadar unutmuycam seni
Öte dünyada, Affet.....
:KK43:kimse sevdiğini üzmek istemez...

Bir gün sayende tımarhaneye gireceğim diye düşünürdüm anne ama ara ara sakinleyince biraz da olsa nefes alıyorum heralde, bu yaştan sonra delirmem diye de umuyorum ama yine de bunalıyorum.
İyiliğin için bile bir şey söylenmiyor sana anında tersleme, hayret gerçekten hayret. Neyin neden söylendiğini düşünmeden anında kötüye yorup kızmaya başlıyorsun ki yani söylenen şeyi evir çevir kötü olacak bir şeyde yok ama sen tavır alabileceğin, kızacağın bir bahane bulma derdindesin. Valla hayret ediyorum ya.
Ben biraz sinirleneyim "dışarıda yap bakayım böyle evde yapıyorsun anca" oluyor ama sen dışarıda ya da misafirlere evde olduğunun tam tersi bir insansın ki bu normal bir şey, bunu söylemen yanlış. Aksine biraz evde de dışarıdaki gibi olsan keşke. Yere su damladığında ya da su damlası kadar küçük normal bir şey söylediğimde kıyamet kopmasa mesela.
Bir seslendin içeriden 1 sn geçer geçmez dinlediğimi duyduğumu falan bilmeden kendi kendine "gerizekalı ...." gibi fıs fıs söylenmeye başladın, bir o kısmını duydum. Ne yani nolmuş olabilir o 1 sn de? Gerçekten 1 sn ya mübalağa falan değil.
Bir şeyi yaparız niye yaptın yapmayız niye yapmadın.
Ne yaşadın da geçmişte şu "gerizekalı" lafı bu kadar ağzında acaba? Neden bu kadar kırıcısın.
Bir de bana başkalarını övme onların yanında bak hamarat mutfakta falan. Birincisi kıyamamak ikincisi ve bence en büyüğü tahammülsüzlüğün yüzünden ben evde iş yapmaktan bir soğudum pir soğudum. Mutfağa girmek öğrenmek istiyorum ama evde 3. dünya savaşı çıkacak diye korkuyorum, her şeyi şıp diye yapmamı bekliyorsun, her şey senin istediğin gibi olmalı. Laf dalaşı yapıp haklı çıkana kadar uğraşıyorsun sözle çıkamazsan da yine terbiyesiz vs. sert tavırlarla sinirini göstermeye devam ediyorsun.
Bazen çok yoruluyor bunalıyorum üzerime ciddi ağırlık veriyorsun anne..
Ve ne yazık ki bazı huylar almışım senden nasıl bir anne olacağım diye düşünüyorum, çekiniyorum, korkuyorum.
İyisin seviyorsun vs. tamam ama ben çok kırıldım. Harbiden çok kırıldım ve yoruldum.

Ne kadar zor degil mi caresizce cirpinmak? Hicbir sey yapamamak istedigin seyin olmamasi cok zor degil mi? Ben bu duyguyu aylarca yasadim iste! Iyice yasa hisset derinden hislerimi! Caresizligi boyle derinden yasa tum bedenine yayilsin caresizlik sonrada gozlerinden yagsin yagmur olup! Tarifi zor yasadiklarimin! Tarifi zor anlatamadiklarimin! Oyle bir hikayenin bas kahramaniyim ki bastan asagi huzun kokan. Bastan asagi can yakan! N'olursa olsun ben gibi hissedemezsin sen. Hissedemezsin yanginlarimi. Hissedemezsin yuregimdeki askimi. Belki sende sevmissindir ama benim canim gitti...

herkes kendini bilir....tabiki...ben sevdiğim insanlar için..küçük olsun ,büyük olsun..ki 5 6 yı geçmiyor sanırım...parmaklarımı kesseler sesimi çıkarmam:KK61:

Sabır sabır.. Allah'ım sen sinir krizi geçirmemem için yardım et.

Senden nefret etmiyorum tam tersi çok seviyorum. Aklımdan ve kalbimden çık yalvarırım çık artık dayanamıyorum. Çıkma ama gel artık nolur yalvarırım gel :KK43: :KK43: Sensizlik çok zor ve ben dayanamıyorum, yaşayamıyorum artık. Aldığım her nefes bana ağır geliyor, her an aklımdasın. Sesini duymayı özledim, seni özledim.. Çok özledim anlamıyorsun işte bunu sen. Sen gittin ama ben aptal gibi kaldım gidemedim. Gidemiyorum. Yarım kaldım işte. Doldum ama taşamıyorum sanki, ağlayamıyorum eskisi gibi. İçimde fırtınalar kopuyor, okyanusun ortasında dalgalarla savaşıor gibiyim yoruldum. Bu ruh bu beden bana çok ağır dayanamıyorum. Sensizlik çok kötü bir şey. İşte, sokakta, evde, uykuya dalarken her an aklımdasın. Neden gittin? Neden sevmedin? Neden kendine aşık ettin bu kadar? Dayanamıyorum anlamıyor musun? Sen olsan dayanabilir miydin? Sen sensizliğe dayanabilir miydin. Ben seni normal sevmedim ki, ben seni başkaları gibi sevmedim ki. Ben delicesine sevdim, ben sınırsız sevdim. Şimdi nasıl unutayım seni söylesene? Senin varlığından haberdarken nasıl sensizliğe alışayım. Seni tanıdıktan sonra nasıl sensiz bir hayat düşüneyim. Ben seni uzaktan da severdim neden izin vermedin? Neden gittin? Neden gelmiyorsun? Sen hiç mi özlemedin, sen nasıl bu kadar çabuk soğudun, sen nasıl bu kadar kolay unutyorsun? Ben nasıl bu kadar çok sevdim seni. Biliyor musun daha çok acı çekmek istiyorum, daha çok bayılana kadar ağlamak istiyorum, krizlere girmek, atamıyorum içimdeki şeyleri atamıyorum. Bu haldeyken böyle sessiz olmak daha zor. Ölmek istiyorum birde ölmek. Son olarak seni çok seviyorum canımın içi.. İyi ki tanımışım seni. Ben seni çok seviyorum.. Allah'a emanet ol canımın içi en değerlimm..

Son düzenleme:
Yukarıdaki mesajıma bakma sen bir an yazdım öyle, seni çok seviyorum anla sende. Hayatımda ilk kez birini sevdim, ilk kez birine aşık oldum, ilk kez birine güvendim, ilk kez birine bu kadar değer verdim, ilk kez biri rüyalarıma bu kadar girdi. Hayatımda ilk kez hayal kurdum ve hayallerime birini aldım. İlk kez geceleri birinin fotoğrafına bakarak uykuya daldım, hayatımda ilk kez birini bu kadar düşündüm, ilk kez seviyorum dedim, ilk kez bu kadar kokrtum kaybetmek, ilk kez kalbimin sesini dinledim, ilk kez bu kadar sevdim. Ve bütün bu ilkleri bana sen yaşattın. Şimdi seni nasıl unutayım söylesene? Nasıl düşünmeyeyim seni? Senin canın azıcık yansa ben bunu hisseder kalbim sıkışırken nasıl seni önemsemeyeyim, nasıl seni sevmeyeyim? Sen sevilmeyecek biri misin ki. Sen çok özel birisin, sen gerçekten çok farklı birisn. Gözlerinin içine bakıp sana seni seviyorum diyemedim hiç ama fotoğraflarına bakıp dedim her gün. Gözlerine uzun uzuun bakıp dalamadım aam her gün fotoğraflarına bakarak uykuya dalıyorum. Hergün sesini duyamadım ama aklımdaki sesini her gün dinliyorum tekrar tekrar.. Seninle konuşamıyorum ama her gün hayalimdeki senle konuşuyorum.. Belki gelsen çok mutlu olabiliriz, belki gelsen sana seni ne kadar sevdiğimi göstermeme izin versen tüm sebgimi sana verebilirim. Gelsen ve izin versen sana her gün seni ne ladar sevdiğimi hissettirebilirim, gelsen ve izin versen ne kadar özel biri olduğunu, ne kadar değerli olduğunu sana hissettirirdim. Ben seni çok sevdim. Hep aynı şeyleri diyorum ama başka kelimem yok ki, sevmek çok farklı bir şeymiş. Aşk çok farklı bir şeymiş. Farklı olan aşk mı yoksa sana aşık olmak mı bilmiyorum. Sen çok farklısın, sen çok özelsin. Ben seni çok seviyorum ve ben seni çok özledim. Keşke bir şey olsa hissetsen bunları.. Hep senin yanında olmak istiyorum, hayatın tüm zorlu anlarında senin yanında olmak berbaer atlatacağız demeyi istiyorum, o zor zamanlarda senin elinden tutup senin tüm sıkıntılarını yüklenmek istiyorum, tüm kederini hüznünü almak istiyorum. Ben senin iyi olmanı istiyorum, sana iyi gelmek isterdim. :KK43: Senin mutluluğunu görmek isterdim, gözlerinin içinin güldüğünü görmek isterdim. Beni sevmeni isterdim ama bu en son istediğim çok öenmli değil yani sevmesende olur sadece yanında olmama izin versen ve sana iyi gelse bu yeter benim için.. Gün içinde yaşadığım olayları sana anlatırken buluyorum kendimi.. Ama hayalimde. Seni aramamak için zor tutuyorum kendimi. Her gün bekliyorum aramayacağını bildiğim halde bekliyorum, telefonun sesi açık olduğu halde kontrol ediyorum, her sabah ilk işim telefonu kontrol etmek oluyor arayıp aramadığına bakıyorum, boş bir umut biliyorum ama ne yapayım elimden beklemekten başka bir şey gelmiyor ki.. Sen hiç çaresizce bekledin mi birini? Bende öyle bekliyorum işte. Seni ne kadar çok sevdiğimi hisset bu gece olur mu? Yalnız değilsin bunu unutma lütfen. Seni canından çok seven, senin için hep dua eden, seni hep bekleyen ve seni hep seven biri var. Olurda bir gün yalnız olduğunu düşünürsen bunu unutma olur mu? Ben seni seviyorum, bekliyorum.. Keşke bir mucize olsa.. Keşke kararından vazgeçsen ve gelsen, keşke gelsen.. Nolur artık gel, seni özledim. Seni çook özledim.. Allah'a emanet ol canımın taa içii.. Artık gel yalvarırım gel canımın içi, Allah'a emanet ol sevdiğimm..

Lütfen bir mesaj at ara bir şey yap artık gel :KK43: Allah'a emanet ol güzel insan..

Canım, huzurum, en iyi arkadaşım, sıfatını sevdiğim... Bu doğum günümde yoksun. İlk kutlayanım sen oldun ama yine. Askeriyede bile bunu yapman benim için çok değerli..

Büyüdüm senle, 5 senedir. Tüm yaşlarım senle geçer, mutlu geçer ve hiç "keşke" demeyiz inşallah. Seni çok seviyorum. Bu doğum günümde yoksan geri kalanlar senin.:KK60:

Şafak 100En Büyük TÜRKİYE İyi ki doğdum da senin gibi bir adamın sevdiceği oldum.:sampiyon:

Son düzenleme:
Hani evlenicektik ya.. salak herif.. telefonumu bisürü gelinlik alyans fotoğraflarıyla doldurdum senin yüzünden.. adi pislik..

Sen gittin ya geceler bana hüzün oldu, uyuyamıyorum. Nolur artık gel nolur gel :KK43: :KK43: Allah'a emanet ol canımın içi..

Sana söylemem gereken şeyler var, önemli şeyler lütfen geri dön artık, yaz bir şey yap.. Bu kez en uzun süre mi olacak, günleri mi sayacağım artık yapma bunu bana lütfen.. Allah'a emanet ol

Bir ilginclik var. Bu beraberkende olurdu. Beraber sasirirdik hatta yasadigimiz mucizelere. Simdi ben tek basima sasiriyorum. Hala mucizeler bitmedi. Bir gun olurda sohbet edersek hepsini anlatacagim..

Icimde dugum atilmis sozcukler var. Tek basima cozemiyorum sanada ihtiyacim var. Boyle sanki tatsiz hissediyorum ben. Ya aslinda nasil desem bu sekil hayal etmemistim. Fazla agirmis bilemedim..

X