Yukarıdaki mesajıma bakma sen bir an yazdım öyle, seni çok seviyorum anla sende. Hayatımda ilk kez birini sevdim, ilk kez birine aşık oldum, ilk kez birine güvendim, ilk kez birine bu kadar değer verdim, ilk kez biri rüyalarıma bu kadar girdi. Hayatımda ilk kez hayal kurdum ve hayallerime birini aldım. İlk kez geceleri birinin fotoğrafına bakarak uykuya daldım, hayatımda ilk kez birini bu kadar düşündüm, ilk kez seviyorum dedim, ilk kez bu kadar kokrtum kaybetmek, ilk kez kalbimin sesini dinledim, ilk kez bu kadar sevdim. Ve bütün bu ilkleri bana sen yaşattın. Şimdi seni nasıl unutayım söylesene? Nasıl düşünmeyeyim seni? Senin canın azıcık yansa ben bunu hisseder kalbim sıkışırken nasıl seni önemsemeyeyim, nasıl seni sevmeyeyim? Sen sevilmeyecek biri misin ki. Sen çok özel birisin, sen gerçekten çok farklı birisn. Gözlerinin içine bakıp sana seni seviyorum diyemedim hiç ama fotoğraflarına bakıp dedim her gün. Gözlerine uzun uzuun bakıp dalamadım aam her gün fotoğraflarına bakarak uykuya dalıyorum. Hergün sesini duyamadım ama aklımdaki sesini her gün dinliyorum tekrar tekrar.. Seninle konuşamıyorum ama her gün hayalimdeki senle konuşuyorum.. Belki gelsen çok mutlu olabiliriz, belki gelsen sana seni ne kadar sevdiğimi göstermeme izin versen tüm sebgimi sana verebilirim. Gelsen ve izin versen sana her gün seni ne ladar sevdiğimi hissettirebilirim, gelsen ve izin versen ne kadar özel biri olduğunu, ne kadar değerli olduğunu sana hissettirirdim. Ben seni çok sevdim. Hep aynı şeyleri diyorum ama başka kelimem yok ki, sevmek çok farklı bir şeymiş. Aşk çok farklı bir şeymiş. Farklı olan aşk mı yoksa sana aşık olmak mı bilmiyorum. Sen çok farklısın, sen çok özelsin. Ben seni çok seviyorum ve ben seni çok özledim. Keşke bir şey olsa hissetsen bunları.. Hep senin yanında olmak istiyorum, hayatın tüm zorlu anlarında senin yanında olmak berbaer atlatacağız demeyi istiyorum, o zor zamanlarda senin elinden tutup senin tüm sıkıntılarını yüklenmek istiyorum, tüm kederini hüznünü almak istiyorum. Ben senin iyi olmanı istiyorum, sana iyi gelmek isterdim.
Senin mutluluğunu görmek isterdim, gözlerinin içinin güldüğünü görmek isterdim. Beni sevmeni isterdim ama bu en son istediğim çok öenmli değil yani sevmesende olur sadece yanında olmama izin versen ve sana iyi gelse bu yeter benim için.. Gün içinde yaşadığım olayları sana anlatırken buluyorum kendimi.. Ama hayalimde. Seni aramamak için zor tutuyorum kendimi. Her gün bekliyorum aramayacağını bildiğim halde bekliyorum, telefonun sesi açık olduğu halde kontrol ediyorum, her sabah ilk işim telefonu kontrol etmek oluyor arayıp aramadığına bakıyorum, boş bir umut biliyorum ama ne yapayım elimden beklemekten başka bir şey gelmiyor ki.. Sen hiç çaresizce bekledin mi birini? Bende öyle bekliyorum işte. Seni ne kadar çok sevdiğimi hisset bu gece olur mu? Yalnız değilsin bunu unutma lütfen. Seni canından çok seven, senin için hep dua eden, seni hep bekleyen ve seni hep seven biri var. Olurda bir gün yalnız olduğunu düşünürsen bunu unutma olur mu? Ben seni seviyorum, bekliyorum.. Keşke bir mucize olsa.. Keşke kararından vazgeçsen ve gelsen, keşke gelsen.. Nolur artık gel, seni özledim. Seni çook özledim.. Allah'a emanet ol canımın taa içii.. Artık gel yalvarırım gel canımın içi, Allah'a emanet ol sevdiğimm..