Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

seni tanıdığıma pişmanım hayvan herif.insan olamadın. Sadece egon var bu hayatta.Benide ona kurban ettin.Mutlu olmadan geber inşallah.

yaşanmışlıklardan sıkıldım, geriye dönmek istesem en başa şimdi ben o eski ben değilim ki, sofra uçmasın diye köşeye konulan bir taş gibi hissediyorum kendimi kıpırdasam herşey bozulacak ama yaşamak istediğim hayatta bu değildi.. neden yoksun belki bana bir iki kelime söylerdin hallolurdu herşey. keşkeler peşimde..

Yoruldum senin sürekli olumsuz düşünmenden ve bir cok seyden bitirmek istemiyorum ilişkiyi ama yakında ben bitecem

Çok daralıyorum, iyi olmadığını hissediyorum 've bu benim canımı çok acıtıyor.. Seni canımdan çok seviyorum biliyor musun. Sen benim her şeyimsin. Seni çok seviyorum, keşke elimde olsa herşeyi değistirebilseydim. Seni çok özledim, nolur kendine dikkat et, iyi ol canımın içi.. :KK43:

Yine aynı evin içinde özlemeye başladım seni. Neden çalışma saatleri bu kadar yorucu :KK14:

Buraya hiç yazmak istemezdim kötü olduğumu ama kötüyüm :KK43: Seni çok özledim keşke eskisi gibi olsa keşke dönsen, Allaha emanet ol canımın içi..

Herkes evinde kendi halinde
Heryerde huzur her yerde neşe

Bir ben uykusuz bir ben huzursuz
Bir ben çaresiz bir ben sensiz

Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor
Nerde nasıl yaşarım bir de bana sor
Evlerin ışıkları bir bir yanarken
Bendeki karanlığı gel de bana sor

Ben sana kendimi yakın hissetmiştim ama sen yoklugumu bile umursamadın vicdansız teyze :skandal:

Üzüldün mü diye sormustun bana soyledigin bir sozden sonra

Ben de uzulmedim,kendimi koruma mekanizmam var,en fazla iki dakika üzülürüm sonra gecer,demistim

Ve sen sonra demistin ki üzülme,iki dakika icin bile olsa..

Uzatmaya gerek var mi veya uzun cumleler kurmaya

4 yil oldu ve ben seni cok ozledim ve bundan utanmiyorum

Öksürürsünüz tabi.. Biriniz koah diğeriniz kalp hastası.
İçin için ikinizde şu sigaranın tüm nimetlerinden faydalanın!

işime gücüme bakayım
oh ...
inşallah kadın görür de seminerde çatlar bu kız süper yapmış filan diye heheh

X