Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Sen bütün laflarini yedin yuttun..5 ay bana soyeldin herşeyi bir kaç satır vatsap msjndan sıfırladın.kendine dürüst doğru düzgün birini arama tıpkı senn gibi biri cikmali karşına.kandirlmali vaadler verilip yarı yolda birakilmalisin.

Kimse goremedi ki bendeki seni. Kimse bilemedi icimdeki bu derin aski. Cunku gunumuzde gercekten sevenler o kadar az ki sevgili anlayamadilar bu yuzden beni. Herkes hemen unuturken benim seni unutmamam dikkat cekti. Onca aciya ragmen seni silip atamamam gurursuzluk diye adlandirildi. Halbuki bilemediler seven insanda gurur olmazdi. Gurur diyen dil sevmeyi ne bilir ki sevdigim. Askta gurur mu olurmus. Yanarken alev alev eriyip tukeniyorum sensiz gecelerde. Biliyorum ne sende var gurur ne de bende. Cunku biz yurekten sevdik yurekten sevenin gonlu yalniz sevgilinin askiyla doludur. Gurura yer kalmayacak kadar sevdik biz. Halada seviyoruz. Bir gun vuslat gelene dek sabir dolu ruhumuzla seviyoruz. Sen canima damlayan ruh oldun. Seninle tamamlandim butunlendim. Rabbime gozyaslari icinde her gun sadece sen bilirsin sen nasil istersen Rabbim diyorum. Asik bencil olmaz sevgili seni istemiyorum Rabbimden. Olurda cayarsan bir gun bilmeden bencilce duayla aklinla oynamak istemiyorum. Hem Rabbimin dedigi olursa mutluluk olur yalniz. O yuzden ben Rabbimin istedigini istiyorum. Kendi istedigimi degil. Seni Allah icin seviyorum. Ozlemle sabirla askla...

Sevgili midem;

Bu güne kadar yediğin yemeklere say. Oruç tutarken böyle gaza gelme, guruldama. Nefsimizi köreltiyoruz şurada. Üzme beni.:110:

Yine arasanız yine açmayacağım sizin telefonlarınızı... :dondurma:Çünkü sinir oluyorum size. Sesinizi bile duymak istemezken aman ayıp olmasın hatır gönülle uğraşamam. Neden istemediğim kendi tercihim olması gereken durumların birisi hatrına benimsediğim prensibi bozmam gerekiyormuş gibi hissettiriliyor? Buna karşı çıkıyorum reddediyorum.
Konuşmak istemiyorsam konuşmam. Konuşmuyorum da.. :kusmuk:

Icimde kocaman bir bosluk var. Gel varliginla doldur. Yoksa o boslukta kaybolacagim. Yatsi ezaninda bizim icin dua ettim. Allahtan hayirlisini istedim. Sen simdi umursamadigimi saniyorsundur. Ben burda ölüyorum sen orda boyle dusunuyorsun en cok buna yaniyorum. Sen gibi mesaj atmiyorum diye umursamaz oldum gozunde kesin. Ne yapayim kirginim ben sana. Konusmam ben senle. Banane. :KK43:

b50564a3ad424fe1cd6d5634acd59251.jpg

Ben sana sevmenin ne demek oldugunu ögrettim
Sen de bana seni sevmenin ne kadar yanlis oldugunu

Simdi sirada gitmek var

Yüregimde kalan emanet sevgini vererek
cikacagim hayatindan

Ve nasil girdiysem yalan gözlerine
Öylece akip gidecegim
Yanaklarindan süzülüp dudaklarinda son bulacagim

Simdi sirada susmak var...
Siir bitince baslayacak sessizligim
Duymayacaksi bir daha seni seviyorum sözünü benden
Bir baskasinin söyledigi en güzel söz bile titremeteyecek yüregini bundan sonra
Ve hic bir seyin degerini kavrayamaz benligin
Ben sustukca...

Suskunlugumda saklidir
Ihanetinin suclusu olan "dilinde"
Hani bana herseyim dedigin
Yani yalanlarinla yaraladigin yerde...

Simdi sirada gülmek var...
Gözyasiyla gecen yillara inat gülmek!
Yagmurlarla yarismaktan vazgecmek...

Ama ben sende unuttum gülüsümü
Girisinde parki olan sehirlerde kaldi tüm sevinclerim
Cokca ask...özlem...isyanlar ve gözyasi
Iste sana gencligim!

Oysa ki hersey güzeldi bir zaman
Adam gibi aglamak bile koymuyordu
Bugünkü sahte gülüslere kadar...

Simdi sirada isyan var...
Sonsuza dek diyen dillere
Askin gücüyle aşılan yollara

Kollarimda beklerken ellerde gördügüm sahte yüreklere

Ve;
Bana hatirla diye biraktigin gecelere

Isyanim nerden basladi bilir misin sen ?
Sevgiyle carpan kalbin ihanetinle durdugu yerde...

Simdi sirada maziyi gömmek var...
Sonu hüsranla biten senelerin
Hepsi seninle yasanmisti
Mevsimlerin bir tadi vardi eskiden
Seni bana sevdiren yüzündeki masumluktu

Mutluku mu?
Uzun zamandir ugramadi
Cünkü o uzaktaki bir sehrin tozlu kaldirimlarinda kaldi...

Simdi sirada özlemek var...
Huzurla gecen yillari
Yalansiz...dolansiz..tüm safligiyla
ve geceleri uyurken yanimda duran sicakligi özlemek

O sicak simdi
Resimlerin hatirlattigi anilarda sakli...

Simdi sirada unutmak var...
Yasanan ya da yasanmayan güzel günleri
Büyüsü bozuldu bu sevdanin
En iyisi kurutmak hayalleri ve bir daha kurmamak
Düsünmemek gecmisi...

Ve sürdürümemek yalan yüreginde yarattigin
Hic bir gelenegi !

Bir güzeliktin uzun zaman önce yüregimde yer eden
Simdilerde ise cirkin ruhunla birlikte kaybolup giden...

Simdi sirada tesekkür var...
"sevgili" olmayi basardigin zamanlarda
Yasattigin mutluluklar icin.
Pinalarimi kurutup askina aglamami engelledigin icin.
Benliginde yer eden anilari benimle yasamaya tercih ettigin icin.

Aslinda sana o kadar
cok tesekkür borcluyum ki...
Hic bir siirimi istedigim gibi bitirmeyisim!
Acilari yüregime kaziyip mutlulugumu gölgeleleyisin!
Cok sevdigim sarkilari unutusum
Hepsi senin eserin sonsuz tesekkürler sevgilim...

Kalabaliklar ortasinda yanlizgi tattirdin
Bakamaz oldugum ugruna kirdigim dostlarin yüzüne

Acamiyorum odamin penceresini
Günese olan utancimdan!
O cok sevdigim rüzgar benden uzakta esiyor simdi
Sonbahar da küstü
...
Yapraklar öyle güzel sararmiyor
Oysa tek sirdasimdi seni bana sevdiren eylül yagmuru

Hayatimi, hayallerimi cöpe attim sayende
Ve yiktin beni, ayakta tutan umudumu...
Tesekkürler sevgilim
Son kez tesekkürler

Simdi herkes biliyor gözlerinin kahverengi...
Adinin da kahpenin biri oldugunu...

Karanliga ve sana ihtiyacim var. Karanligi bulurum o kolay da ya sen? Seni bulamiyorum. Eski beni cok ozledim. Nesem tadim tuzum kacti benim. Bin pismanim seni sevdigime. Tukettin beni be sevgili. Dolmuyor yoklugun savasamiyorum artik sensizlikle. Sonsuza dek uyumak istiyorum. Kalbim sana cok kirgin. Ondandir susmalarim. Ondandir yanitsiz kalisim sana. Sana doyamadim ki ben simdi nasil unutacagim hicbir sey olmamis gibi? Aglamak istemiyorum artik ama yuregim yandikca durmuyor gozumun yasi. Duvarlar ustume ustume geliyor. Askin bana agir geliyor. Ruhum can cekisiyor sanki. Vuslata eremeden ben dunyami degistirecegim sanirim. Rabbime siginip ferahliyorum. Kimsem kalmadi Rabbimden baska. Bir sen vardin beni anlayan bir de Rabbim. Cok ozluyorum ben. Icimdeki sey ne bilmiyorum. Bu ozlemde degil. Bu duygunun bir adi olmali. Ozlemekten daha agir bu duygu. Bitti degil mi? Bitti. Yazik oldu bize. Yazik oldu...

Karşı cins konusunda biraz eski kafalıyımdır ben. Memnunum.

Girtlagima kadar doluyum. Ne istedigimi biliyorum, olmayacagini da biliyorum. Caresizim. Bir hata, bir yanlis, bir düsüncesizlik ne hallere getirdi, bitirdi beni. Hani Allah'a tövbe edersin günahlarin af olur deftere yeniden baslarsin ya, hayat öyle degil lakin. Pisman oldum; cikmak istiyorum bu durumdan, bastan baslamak istiyorum diyemiyosun. Için içini yiyor, bitiyorsun.
Şarkıdaki gibi; Gururum aşkıma öyle düşman ki.
Okusaniz nolur anlamazsiniz ki. Anlamazsiniz ama güzel yargilarsiniz.

X