Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Fazla somurtukluğun yüzünden güzel bir şey yazamıyorum. Uyuz...
Sevgimizi gösterme şeklimiz, üzüntümüzü yaşama şeklimiz falan ne kadar farklı...
Ben paylaşayım isterim sen kaçıyorsun.

Umrumda degilsin. Senden nefret bile etmiyorum. Sakin bir daha mesaj atma. Atacak yuzunde yok zaten. Hep boyle sus. :KK66:

İnatçıyımdır biraz, çok da söylenmiştir ama bazen tıkanıyorum işte çok istediğim bir şey olunca, zorlanıyorum.
Şuan da aşırı zorlanıyorum ama gittiği yere kadar zorlıcam.
Nasıl konuşma isteği duymuyorsun bu kadar sessiz kalabiliyorsun anlamıyorum, uyuz.

Ben seni çok sevdim biliyor musun. Yine senden bir mesaj yazmanı bekledim ama yine beklediğimle kaldım tıpkı dün gibi tıpkı önceki gün gibi.. Yarın yine yazmayacaksın demi :KK43: Ben seni ne kadar çok sevdim biliyor musun acaba? Gerçekten bunu merak ediyorum.. Acaba hissetsen seni ne kadar sevdiğimi ne derdin. Şaşırırdın herhalde. Ben bile kendime şaşırdım, tamam çok severim diyordum ama bu sevmek değil bu delilik resmen. Benim ki sevmeninde ötesine geçmiş sanırsam.. Önceleri benle konuşmayı isterdin, şimdi ise konuşmamayı istiyorsun. Başkalarıyla konuşursun dimi. İyi geliyor mu? Biliyor musun ben konuşmuyorum. Bir arkadaş var arada ona yazıyorum ona da sürekli seni anlatıyorum. Ama bu acıyı tarif etmek pek mümkün değil. Eğer bir gün senden tamamen soğursam o gün çok uzun bir yazı yazacağım. Ama sanmıyorum soğuyacağımı. O cümleyi yazmak bile bana kötü geliyor anlayabiliyor musun? Çok şanslısın biliyor musun? Çok seviliyorsun.Seni o kadar çok seviyorum ki her duamda varsın. Kendimden önce sana ediyorum. İyi olman için, mutlu olman için, istediiklerini elde edebilmek için, mutsuz olmaman için.. Ben her gece, her sabah uyandığımda aklıma sen geliyorsun. Çalışırken işte, sokakta yürürken, etraftaki insanların seslerini işitirken, otobüste, yemek yerken, denize bakarken, kitap okurken bütün bunları yaparken hep aklıma geliyorsun. Daha doğrusu aklımdan hiç çıkmıyorsun sanırım.. Oysa senin hiç takmadığın biriyim. İnanır mısın. Bu umurumda değil, yani sevmeyince insan sevmez bunu biliyorum. Tek istediğim senin yanında olabilmekti, sana iyi gelebilmekti.. Ama bu mümkün değilmiş buna izin vermedin. Daha sonraki isteğim duam Allah'ım beni hayatından çıkarmasın dedim ama olmadı. Sen çıkardın, sonraki duam tamam benimle hiç konuşmasın ama iyi olsun. Yeter ki mutlu olsun, onu uzaktan da olsa bileyim ben uzaktan da severim dedim. Ne mi oldu? Mutlu musun bilmiyorum. Ama uzaktan seviyorum seni.. Mutlu olmanı çok isterim.. Sana doyasıya seni seviyorum diyebilmeyi çok isterdim.. Sana diyemiyorum ama aklımdaki, içimdeki sana, kağıda, günlüğe, buraya o kadar çok diyorum ki.. Seni çoooook seviyorum canım.. Keşke hissetsen bunu. Bana çok iyi geliyordun. Ama sözüme hiç inanmadın. Küçükken birilerine çok kızınca ya da birileri beni üzünce inşallah onların gece rüyasına girerim de anlarlar diye dua ederdim. Biliyor musun, şuanda da senin rüyana girip anlamanı hissetmeni ve bana yazmanı istiyorum. Hani olmayacağını bilirsin ama yinede elinde olmaz ya işte öyle bir durum benimkide.. Nolur ya keşke rüyana girse ya da bir şey olsa nolur lütfen artık hisset, ve yaz.. Seni çok seviyorum. Allaha emanet ol..

En azından uzaktada olsan biliyorum ya olduğunu, başkalarıyla konuşsanda iyi olduğunu biliyorum ya bu da iyi en azından.. Ama keşke ... Allah'a emanet ol canım..

Redbulu yudumlayip sigarami pofurdayip postlarina guluyorum canim...cahillik basa bela belaa:KK70:

Allah'ım kaldırmakta çok zorlanıyorum artık.
Böyle konuşmak istemiyorum seninle ama gerçekten seni ilgilendirmiyor arkadaşlıklarım, beni çok yoruyor, zorluyorsun yıllardır... Zaten arkadaşım pek yok diyebiliriz ki şimdi açarsam iyice uzar ama etkilerin yok değil bunda da biraz.
Sabahın köründe olur gecenin 3ünde olur istediğim kişiyle konuşurum bu yaşımda ne hesabı artık ya.
Sevgilim de olur kime ne...
Yok, ama olsa gerçekten kime ne..
Yıllardır başına bir iş gelecek ne haltlar yiyorsun deyip durmaktan bıkmadın usanmadın. Rahatlayamadın, "bak gördün mü başına iş geldi" diyemediğin bana bu yüzden bağırıp çağıramadığın için. Gelirse de ben katlanırım, çekerim cezasını, kendim karar vermişimdir sen değil. Kendi hislerime senden çok güveniyorum genellikle... Çuvallarsam da irade benim, alırım dersimi.
Evlenince, işe girince mi adam yerine konacağız illa. Böyle insan değil miyim?
Sevgili olmadan tanımadan evlenip boşanayım mı mesela, bunu mu istiyorsun? O zaman da ne laf yerim diye düşünüyorum.. Hani ben görücü usulü evlendim kızım sevsin tanısın diyordun, nasıl olacak? Her şey sizin kontrolünüzde olsun, yarı görücü olsun, çok gezilmesin uzun sürmeden olsun bitsin istiyorsun heralde anlamadım.
Hatırlıyorum lisede bir ilişkim olmuştu da ayda bir görüşeceksiniz demiştin, şu yaşadığımız zamanı bilmiyorsun tanımıyorsun bence, ne kadar eski kafalı bir yaklaşımdı, neyse tamam o zaman küçüktüm de pek küçüklüğümden olduğunu düşünmediğim için böyle söylüyorum, şimdi de yapmazsın dilerim, hoş bunun arka planında babam da vardı biliyorum ama. Bu yüzden çalışmadan bu işlere de pek giresim yok işkence çektiriyorsun resmen ama bilemiyorum tabi...

Nasil bir ruya gordum oyle dun gece :eek:ay Allah korusun nasil kabustu o! o_ORuyada bile ayniydin su sozumu unutamiyorum ^ben bunun icin mi baristim?^ Uzak dur benden ben seninle bu ruyadan sonra zaten barismam! :skandal:

Merak ediyorum ben yazmadan yazacak mısın?
O sabrı/inadı gösterebilecek miyim yoksa sinirime yenilcek miyim bakalım..
Saatler geçtikçe sinirleniyorum çünkü.

Hiçbir şey yolunda gitmiyor. Ne zaman şu aklımdan geçenler gerçekleşecek. O kadar şey söylüyor bana ama icraat yok :KK43: Sadece bir umut ışığı bekliyorum. Lafta herşeyi söylüyor fakat olduğu yerde sayıyor :KK43: neden her seferinde bu başıma geliyor. Diğer insanların tatlı telaşlarını gördükçe hevesleniyorum. Off ya

İnsanoğlu bazen..o çok istediği mutluluğu bulur.Hatta yok yaa..daha neler dedikçe..mutluluk burdayım der durur.Sevgini paylaşmak..doyasıya yaşamak istersin.Mutluluğun dibine vurmak budur der..sarhoş olmak istersin.Çevrende hakedenlere mutluluğunu vermek güzel olur elbet..amaa..öyle bir çizgidesindir ki..kafayı yemekten korkarsın..çünkü sana hep doğru olmak öğretilmiştir..dürüst olmak.böyle bir durumda..herşeyi düşünmekten yorulur..günlük rutin hayatına devam eder..ödevlerini bitirmeye çalışan bir çocuk edasıyla..yaşar durursun

Şunu bilmiyorsun; konuşabilecekken susarsa karşımdaki insan alışırım, soğurum.

Sevgili exim
Arkadaslarin beni instagramdan takip ediyor ve emin ol hicbirinin adini unutmadim. Yani istekleri kabul etmem tesaduf degil. Lutfen beni izlerken fotografimi begenme bari. Bu egomu tatmin bile etmiyor. :süslü: Senden intikam almak icin hic bir zaman cabalamadim cunku intikam kendi kendini alan bir seydir. Yeni sevgilin de yanimdan bile gecemez ama hem karakter hem tip bakimindan bu yuzden yakisiyorsunuz zaten:KK49: o kizla birlikteyken de kapima gelip zavalli zavalli pencereme bakma bir de. 5 kilo verip kuaforden daha bilgili sari tonlarina hakim oldum sana hic bakmam. O giydirmedigin ne varsa da dolabimdan cikardim doya doya giyiyorum. Senin gibi kekolar yanima bile yaklasamaz

Cansız şeylere bela okuyan bas bas bağıran sen sinir hastası olan ben, emin ol sırf negatif enerjinden dolayı yaşıyorsun bir çok aksiliği ve buna devam ediyorsun.

X