Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Dosttan öte oldun bana hiç sahip olmadığım kız kardeşim gibiydin. Kendim için ne istediysem neyin hayalini kurduysam aynısını senin içinde istedim İnan... yıllarca mutluluğumuzu da acılarımızıda paylaştık ( yada ben öyle sandım). Hayatımda ki en özel anlarımı ve duygularımı seninle paylaşmış olmama rağmen sen yaşadığın Sıkıntılarda kendini ben dahil herkesten uzak tuttun. Acına ortak olmamızı istemedin tek derdin güçlü görünmek çabasıydı bununda farkındaydım ona rağmen yalnız kalmaman için elimden geleni yapmaya çalışsam da olmadı, izin vermedin, gözyaşlarını görürüz diye ödün koptu resmen. Ardından gelen mutlu günlerin tesellimiz oldu mutluluğunu paylaşırız dedim kendime fakat sen onuda çok gördün. Yaşadığın farklı sıkıntıları belki ailenle belki eşinle vs hep bana yansıttın. Ne kadar alttan almaya çalışsam ve geçmişin hatrına hep göz ardı Etsem de benmde bir sınırım olduğunu ve onunda Birgün dolacağını düşünmen gerekirdi. Özellikle de hayatımda kimseye karşı kullanmayacağım tarzdaki üslubun nedeniyle. Bu yüzden artık neden soğuğuz neden telefonlar açılmıyor diye bana değil kendine sor bir zahmet tabi o kadar vicdan sahibiysen. Bir de çok hak hukuk muhabbeti yapardın keşke ipleri koparmadan önce borcunuzu ödeseydiniz. Korktuk biz sizin gibilerden bundan sonra bize uzak olunda nerde olursanız olun...

İyi misin? İki gündür geceleri uykumdan kötü uyanıyorum, kalbim sıkışıyor gibi oluyor. Sen kötü olduğun için mi yoksa benim kendi halimden mi kaynaklı. Kendine dikkat et, Allaha emamet ol..

Giden gitmiştir. Gittiği gün değil o bitliyi bulduğu gün bitmiştir...

Neşeni nerede bıraktın.
Niye duvara karşı konuşuyormuşum gibi hissettiriyorsun bana!
Ne olacak bizim durumumuz?

resmen alev alıyorum her görüşümde
sorun işte bunu neden hissettiremiyorum

Bu kadar yogun calisma n'olur! Bende ki de can be sevdigim. Ozluyorum iste. Sesini duyamadigim her an delirecek gibi hissediyorum. Seninleyken bir baska guzel her sey. Bir de yogun calismasan...

Sesini duydum ya gulumseyerek huzur icinde uyuyabilirim. Uyumadan once en son konustugum kisi olmani seviyorum. Gamzelerini sevdigim. Sert gorunumlu pamuk kalplim.:KK68:

İçimdekileri söylemek istiyoruuuum, ama söylemek de doğru değil..

Aradan geçen altı buçuk ay... ne sancılar Ne göz yaşları... hayatımdan geçen bir sürü insan, her insanda can havliyle tutunmaya çalıştığım dal tutkusu... sonuç? Aylar sonra atılan bir msj... hemde vazgeçtim dediğim gün. Hep merak ederdim dönsen ne hissederim diye... beni delirtirdi bu ihtimal nefesimi keserdi... gerçekte ne mi oluyormuş? Koskoca bir boşluk hissizlik... geldin mi? Şimdi aynı yolu takip edip geri gidiyorsun...

Rabbim sana şükürler olsun bu zorlu dönemde bana güç ve sabır verdin

Mesajını görüyorum lakin kendimi hemen açmamak için zor tutuyorum. Çünkü sinirliyim, sinir ediyorsun.:63:

Ben cok yalniz hissediyorum biliyormusun? Boyle yapayalniz. Kimsesiz. Bir basima hissediyorum kendimi sen yokken. Nesem senmissin bunu anladim ben...

Oldu mu!
Böyle bitsin istemiyordum lakin sen istedin bunu!
Sonsuza kadar konuşmayacağız muhtemelen ve son muhabbetimiz bu oldu.
Sinir!

X