Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Niyet ettiklerimiz kısmet olmuyorsa
Ya hakkım değildir Ya da
hakkımız da hayırlı değildir
Vardır elbet Allah'ın bir bildiği..

17800172_1783213701995827_8501481420810063000_n.jpg

Tanışalı 3 yıl oldu evleneli 1 yıl olacak. Ve ben bu sure içinde hep sana aşık yaşadım ve biraz huzurlu olmak istedim. Uyuşturucuya benden fazla bağlı olduğunu bilmiyordum. Seni kendinden geçmiş görmek hayatımda ki en iğrenç görüntülerden biriydi. Seni herkesten çok sevdim. Sevginin karşılığını ne kadar gördüm? Hayat zor, senle olmak daha zor. Keşke bu dereceye gelmeseydik. Keşke bu anları yaşamasaydık. Beni ağlattığın kadar ağla demek isterdim sana ama dayanamazsın biliyorum Allah seni ıslah etsin. Bana da sabır versin. Seni severken senden gitmek zor olurdu. Durdurmasaydın sonumuz daha kötü olacaktı. Bunu bildiğin icin beni buraya hapsettin. Ölmek için genç olduğumu bildiğin icin beni öldürmedin. Senin sevgine bir türlü anlam veremedim. Cidden seviyor musun beni?

Dövmek istiyorum seni!
Biz konuşuyor olsak 11-11:30 gibi uyucam dersin, şimdi "çevrimiçi", uçan tekme atasım var sana!
Mesaj atmıcam dedim atmıcam...
Arkadaş bana niye hırçınsın diyorsun sonra ya.. Bu sefer bu hırçınlığı yapmam için çok uğraştın odunluklar yaparak!

Dövmek istiyorum seni!
Biz konuşuyor olsak 11-11:30 gibi uyucam dersin, şimdi "çevrimiçi", uçan tekme atasım var sana!
Mesaj atmıcam dedim atmıcam...
Arkadaş bana niye hırçınsın diyorsun sonra ya.. Bu sefer bu hırçınlığı yapmam için çok uğraştın odunluklar yaparak!

Tabi bir sebep daha var bildiğin ama ekleme yaptın üstüne...

Hele bir mesaj at, hırçınlığım devam edecek, böyle hatırlayalım birbirimizi daha iyi olur, kolay geri dönmeyiz.
Ben zaten odunluğu ile sinir ediyordu gıcıktı derim, sen de çok hırçındı vs. bir şeyler dersin artık.
Atacağını da sanmam ya, hani çok meraklısın ya "kırmamak" falan için benim istediklerimi yapmaya, "olur, tamam, sen bilirsin" demeye. Gerçekten böyle de olabilir ama rahatsız edici olmaya başlıyor bazen.

Odun ya odun.
Bu sefer unutmak istemiyorum bir daha gelirsen.
O zaman da hırçın olmayı düşünüyorum!
Ya da olabilirsem soğuk.

seni çok seviyorum biliyosun degilmi çalışmaktan nasırlaşmış ellerini öpmeyi kokunu özledim babacım :KK43: rüyalarıma gel ne olur

Son düzenleyen: Moderatör:
X