Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Sen bana kiymazsin degil mi? Bunlar benim sacma sapan kuruntularim. Beni seviyorsun biliyorum. Hatta beni benim seni istedigimden daha cok istiyorsun. Baskasina bakmazsin sen. Ben sacmaliyorum kesin. Ama fena sacmaliyorum ortada. Guzel iliskimizi mahvediyordum az daha.

17554015_782767308544018_3001791686968696176_n.jpg

İnsallah o zehirli dilini yilan soksun! Hos yilan bile ugramaz senin yanina! Sen yilandan betersin! Aksam aksam sinirimi ziplattin! Ya var ya gercekten insan olmadigini bir kez daha ispatladin! Sen bir hicsin HIC! Ne oldugun muamma! Zerre degerin yok zaten benim icin. Ama sen nasilsa elime dusersin. Sen simdi rahatsin demi? Hiiiiic saniyorsun ki bu isin sonu yok. Ben keyfime bakayim nasilsa defolur gider bir gun diyorsun. Yok oyle bir durum. Neler yapacagim ben sana dur sen. Yaptiklarinin intikamini tek tek alacagim. Hicbirini birakmam yanina. Rahat ol simdilik. Bunlar iyi gunlerin. Tadini cikar degersiz varlik. O kirdigin kalbimin parcalari batacak bir gun sana! Gorusucez senle. :KK66:

Sana kızmak istemediğim için tutuyorum kendimi.
Ama çok kızasım geliyor.
Bu kendimi tutabiliyor olmam da hoşuma gitmiyor, zaafa benziyor çünkü.
Yanlış yapıyormuşum gibi.

Seni çok özledim, hissedebiliyor musun bunu? Eğer seni kötü etkileyecekse hissetme. Ben neden bu kadar sevdim seni? Aptalın tekiyim işte :KK43: Sen uzun zamandir bana uzaktın. Artik tamamen gittin. Seni cok ozledim, seni cok seviyorum, hep mutlu 've iyi olursun insallah. 1.gündü bugun.. Ozledim seni....

Niye böyle seni görmezden geliyormusum gibi davranıyorum bilmiyorum
onca kalabalık içinde aslında umrumda olan tek sensin
tek seninle konuşmak isterim tek seni dinlemek isterim
iste bana kaybettiren hep bu huyum en sevdiğime en soğuk en uzak olmak
yenecegim bunu da

Seninle siyaset konuşmak istemiyorum. Bundan kaçıyorum. Of..

İnşallah bir gün yeniden bana güvenirsin inşallah söz verdiğimiz gibi babamin evinden telli duvaklı çıkarım sana gelin olurum... çok kızgınım sana ettiğin laflara olumsuz düşünmene anı çıkışlarına. Canım çok yanıyor ama senden gidemiyorum uzun uzun konuşsam çok konuşuyosun sussam susuyorsun diyosun ne yapacağımı şaşırdım kalbindeki gözlerindeki sevgiyi görmesem bir an durmazdım yanında. Sana öyle aşığım ki iyi ki benimsin hep benim.kal

Allah herkese senin gibi bi eş nasip etsin.. Seni çok seviyorummm balımmm....

Ben omrumde senin kadar fesat icten pazarlikli hain bir kadin gormedim seytanin vucut bulmus hali derler ya iste bu Söz senin icin soylenmis Rabbim senin hain planlarindan beni ve ailemi korusun sana asla hakkimi helal etmiyorum oh biraz rahatladim :)

Sen yazana kadar yazmıcam. Çok sinirliyim.
Böylece tüm telefonla görüşme ihtimallerimizi de kaçıracaksın.
Şuan hiç istemiyorum zaten...

Yine bir sinir, yine bir gözyaşı. Bu sefer kırıklıkta var. Of!

Nasıl sinirleniyorum sana, ama bir an geliyor uçup gidiyor, sonra kendime sinirleniyorum.

Son düzenleme:
Benim istedigim kadar sen istemiyorsun bebek anca is guc araba yeteer diye bagirnak istiyorum artik

X