Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Cok agir geliyorsun canima artik. Aglaya aglaya bagirmak istiyorum. Isteme beni sevme beni. Biktim ben senden cunku! Senin yuzunden herkes kaciyor benden. Dertli deliye dondum.

Çok şey düşündüm, sorayım söyleyeyim diye ama kaldı hepsi içimde.

Boş tenekenin birisin.Az biraz aç oku.Hicbir şeyden haberin yok sinir ediyosun beni.Mal gibi gelip mal gibi gidiyosun.Bi halttan çakmıyosun.Cahil.Iticisin

Dayanamayıp yazacağım sanırım çok geçmeden.
Çünkü son olacak artık.

Keşke sana karşı böyle olmasam. Yani senin yaptığın gibi soğuk olabilsem. Sen ne dersen de ben yine böyle kör aşık modunda takılıyorum sana karşı. Kötü durumda olman canımı o kadar acıtıyor ki. Keşke elimden bir şey gelse sana iyi gelseydim.. Ben seni çok seviyorum. Sürekli aynı cümleleri kuruyorum ama diyecek başka cümlelerim, kelimelerim yok. Dün sahil kenarında tek başıma saatlerce ağladım. Sonra etrafıma bir baktım.. Ben neden böyleyim diye sordum kendime. Sevmek bana göre değil biliyor musun? Ben sınırı bilmiyorum. Zor seviyorum ama sevince de böyle oluyor, kendimi sınırda tutamıyorum. İyi ol lütfen, benim sıkıntım bana yetiyor. Birde sen mutsuz olma. Hayatında yokum kabul ama bari mutsuz olma, iyi ol. Kendine iyi bak. Ben üzülürken ağlarken birde senin mutsuzluğuna üzülmeyeyim. ben bu kadar güçlü müyüm bilmiyorum. Hayatımda yeteri kadar çözmem gereken sorun var, birde senin kötü olmanı istemiyorum. İyi ol. İyi ol ki ben tamamen seni unutabileyim, unutmak istemiyorum ama en azından kafamı toparlayabileyim, tüm gece seni dusuneyim, sabah uyandığımda aklıma ilk sen gel, rüyalarımda ol, kabul ama günlük işlerimde, sorunlarımda kendimle olabileyim. Kendine iyi bak, konuşmak istiyor musun, istiyorsan böyle davranma açıkça yaz lütfen, dürüst ol bana karşı lütfen lütfen. Kendine çok iyi bak, Allaha emanet ol..

Bir gün karşılaşacakmışız gibi geliyor, umarım bu çok yanlış bir zamanda olmaz.

Bi insan sevgilisi oldugunu bildigi bi kiza, zaten kalici da olmayan, hir haftaya kalmadan gidecek olan birine ne diye bu kadar kafayi takar? Delirdin mi? Isi ogrenmek icin yanindaydim senin. Bu yakin ilgin fazla gereksiz. Lutfen kendi hayatina odaklan. Benimkine girmeye calisma

Bir şeyi kıvırmaya çalıştığın zaman, yalan söylediğin zaman anlıyorum anne.

ben de senin beni sevdiğin kadar çok sevebilecek miyim seni?
sen kendine inanıyorsun ama ben muallaktayım.
fakat tabii ki de şu an için ayrılık fikri hiç yok kafamda.
ilk kez bana evliliği düşündüren bir erkek bulmuşum.
kaçırmak istemem. =D
sana uzun bir süre şans vermeye kararlıyım.
benim gibi değişken birinin kararlıyım demesi çok da dikkate alınacak şey değil gerçi.
yine de mantığıma o kadar uyuyorsun ki, devam etmeli bu iş!

Mal su katılmamış mal bir kere bile saygısızlık etmedim korudum sinirimi ama şu katılmamış gerizekali gibisin ne istediğini adam gibi soyle boyna bana kararın ne kararın ne deme Allah senin iyiliğini versin diyorum yalnızca ofkeden deliriyorum sayende

Icimden bir seyler kopuyor her sesini duyusumda. Ne sakli o yureginde kesfettikce kayboluyorum! Biliyorum cogu zaman mutsuzum. Ama ben senle mutsuzluguda varim ki! Iyi gunde senle olmak istesem neye yarar benim sevgim? Gercek olur mu zaten o sevgi? Gercek seven her durumda sevmez mi? Icim gidiyor yemin ediyorum icim gidiyor. Ben seninle sarhosum ben seninle hem mutlu hem mutsuzum. Tesellim sende huznum sende sevdigim. Sen konusmaya basladiginda minik minik kelebekler ucusuyor sanki. O sesini var ya milyonlarca kez opesim geliyor. Allahim bir insan nasil bu kadar tatli bir ses tonuna sahip olabilir? Ama biliyorum ki sikintilarimiz bir turlu bitmeyecek. Canimi ara sira hep yakacaksin. Yinede Rabbim iyi ki seni bana vermis. Her seye ragmen binlerce kez sukurler olsun diyorum. Cunku seni seviyorum! ❤

nasıl da severek, büyük bir aşkla evlenmiştiniz oysa.
şimdi ise ilgisiz, sevgisiz, öküz bir koca var karşında.
nasıl bu hale geliyor ilişkiler? seni o kadar mutsuz görmek hepimizin içini burkuyor.

o yüzden yanımdaki adama sımsıkı sarılmalıyım diye düşünüyorum. sen ve benzeri örnekleri görünce.
onun kıymetini daha çok bilir hale geliyorum.
ama hala netleşmedim.
hem insanların değişmeyeceğinin garantisi yok ki.
şu an bir melek gibi olabilir. peki ya sonra?
evlilik kararı kumar oynamak gibi.

Farklı olduğumuzu, bazı şeylerin kafama uymadığını bildiğim halde kopmak ne zor.
Bu yaşımda hala bunu yaşamak..
Yarım kalmışlık yüzünden sanırım.

Cok ozluyorum artik seni. Ozlemim yuregimden delicesine tasiyor. Omzuna basimi koyup sessizce aglamak istiyorum suan. Dayanamiyorum senden uzakta yasamaya. Bu nasil imtihan boyle askim? Ben artik ozleminle basa cikamiyorum. Hep senle olmak istiyorum sevgilim. Suan cidden iyi degilim. Sana ihtiyacim var. Dun gibi hatirliyorum seni tanidigim o ilk gordugum gunu. Hic bilmiyordum seni bu kadar sevecegimi bu durumlara gelecegimizi. Ben sanirim ilk defa asik oldum. Hic boyle hissetmemistim. Sana asik oldugumu farkettim sonunda. Nerdeyse 1 yil bitiyor acisiyla tatlisiyla. Su 1 senede neler yasadik senle. Ne kadar guzel gunlerimiz oldu. Ayrica ne kadar cok tartistik. Ayriliga geldik kac sefer. Ama her seferinde yapamadik birbirimizden kopamadik. Oylesine baglanmisiz ki kordugum misali yoklugumuzu goze alamiyoruz. Birbirimizden cok sikayetcide olduk. Ama kopamadik biz hic. Sende dedin ya belkide Allah istemiyordur ayrilmamizi diye evet sevgilim istemiyor Allah kesinlikle. Bizi oyle tuhaf bir sekilde bir araya getirdi ki. Kordugum gibi de bagladi. Sonrada yandik deli gibi birbirimize. Bu ates hic sonmesin. Sen benim yaramazim biricigim olarak kal hep. Seni seviyorum ben cok seviyorum. Sen hep konus ne bikarim ne doyarim sesine soluguna. Sen istersen sacma sapan konus yeter ki duyayim o icimi isitan sesini. Ne onemi var soylediklerinin? Sen konusuyorsun ve ben sesini duyuyorum ya onemli olan bu degil mi? Sen benim mucizemsin bazen dusunuyorum da. Ben cidden cok sansliyim. Sana doyamiyorum. Ben sana hep acim! Senden icin bu mu senin sevdigin cocuk demislerdi hatirliyorum da bazen. Saci sakali birbirine karismis ne bu boyle cok tipsiz demislerdi. Askim omrum senin tipine ölürüm ben bilmiyorlar! Sana benim gozumden bir baksalar keske. Ah be bir gorseler ben gibi seni. Dunyanin en yakisikli adamisin sen! Benim gozumde tek erkek sensin. Hele o gamzelerin gulusun bakisin Allahim yiyesim var suan seni! O sakallarin dudaklarima batsa ya opsem seni kocaman? Evlenince insallah sevdigim benim oldugun gun doyasiya opecegim seni! Kim ne derse desin be ben seni tanidigima hic pisman degilim. Hemde hic. ❤❤❤

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…