Keşke sana karşı böyle olmasam. Yani senin yaptığın gibi soğuk olabilsem. Sen ne dersen de ben yine böyle kör aşık modunda takılıyorum sana karşı. Kötü durumda olman canımı o kadar acıtıyor ki. Keşke elimden bir şey gelse sana iyi gelseydim.. Ben seni çok seviyorum. Sürekli aynı cümleleri kuruyorum ama diyecek başka cümlelerim, kelimelerim yok. Dün sahil kenarında tek başıma saatlerce ağladım. Sonra etrafıma bir baktım.. Ben neden böyleyim diye sordum kendime. Sevmek bana göre değil biliyor musun? Ben sınırı bilmiyorum. Zor seviyorum ama sevince de böyle oluyor, kendimi sınırda tutamıyorum. İyi ol lütfen, benim sıkıntım bana yetiyor. Birde sen mutsuz olma. Hayatında yokum kabul ama bari mutsuz olma, iyi ol. Kendine iyi bak. Ben üzülürken ağlarken birde senin mutsuzluğuna üzülmeyeyim. ben bu kadar güçlü müyüm bilmiyorum. Hayatımda yeteri kadar çözmem gereken sorun var, birde senin kötü olmanı istemiyorum. İyi ol. İyi ol ki ben tamamen seni unutabileyim, unutmak istemiyorum ama en azından kafamı toparlayabileyim, tüm gece seni dusuneyim, sabah uyandığımda aklıma ilk sen gel, rüyalarımda ol, kabul ama günlük işlerimde, sorunlarımda kendimle olabileyim. Kendine iyi bak, konuşmak istiyor musun, istiyorsan böyle davranma açıkça yaz lütfen, dürüst ol bana karşı lütfen lütfen. Kendine çok iyi bak, Allaha emanet ol..