Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Nasıl paylaşıcam seninle bunu.
İçim biraz buruk biraz da sonuca vardığım için memnun.

Birbirimizi sandığımız kişiler değiliz gibi. Dün negatif enerjiyi çok yoğun hissettim. Sanırım ilk defa böyle oldu, bu sefer ki diğerleri gibi olmadı. Bu yüzden bunu yaptım.

Sevmek cok yorucu en cok kalbi yoruyor be adam. Dil baska kalp baska konusuyor bende. Seviyorum deli gibi itiraf edemiyorum kendime bile. Sevmiyorum diyorum ellere. Keske dedigim gibi olabilse. Biz senle cok farkli bir ikiliyiz. Ne birlikte yapabiliyoruz ne de birbirimiz olmadan. Boyle deli gibi yiyoruz birbirimizi ama bir baskasi ile mutluluga degisemiyoruz kavgalarimizi. Biz senle bir baskayiz.

Evet anne evet, şu evde yaşayan en haklı insan sensin evet, %100 haklısın, daima haklısın, bizim psikolojimiz bozuk senin olağanüstü ama biz bozabiliriz seni evet, sen bana en başından beri bir birey gibi davrandın evet, hep özgür bıraktın baskı kurmadın, hiç de sinirli değilsin asla, ben sana haklı yere karşı gelmekle çok hata yapıyorum, öfkeli olan sen değilsin sen biziz evet!

Bunaldım bu gereksiz aile meselelerinden, herkes tek tek aranıp o bunu dedi şu şunu dedi, o böyle yaptı bu böyle yaptı yanlış anlamalar vs. gel de bu evde stres yaşama. Gerginlik bir şekilde bize de yansıyor.

Keske biraz daha normal olabilseydim.
Sen benim ne kadar anormal oldugumun farkinda misin acaba?

Ölüm erken alıp götürdü seni, gençtin arkadaş gitmek için niye bu kadar acele ettin:KK43:
Eşinin şu an ne halde olduğunu tasavvur dahi edemiyorum, çok sevdiği kocasını kaybetmek çıldırtır :KK43:
Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin demek dahi garip geliyor.

Seni gördüğüm zaman dilim neden tutulur?
Gözlerine bakınca,dünyalar benim olur:KK75:
Beni anlatan daha güzel bir şarkı olamazdi!
Beraber yürüdüğümüz sokaklarda sana bakıp bakıp söylediğim şarkı buydu, konuşmadan kıkırdaya kıkırdaya yemek yerken laptopundan caldigim sarki da buydu, aylarca senin dilinde upuzun,mantikli,komik cumleler yazabiliyorken her yüzyüze gelişimizde sessiz film oynayarak birseyler anlatmamin,konuşamamamin sebebini sana bu şarkıyla açıklamıştım
Ve seninle (ikiyüzellinci kez) konuşmamanin ve kendi hayatlarimiza bakmamizin ikimiz icin de daha hayirlisi oldugu konusunda anlastigimizin ertesi günü öğreniyorum ki finalde bu şarkiyi soyleyen kadin senin ülkendeki en ünlü yetenek yarışmasında birinci olmuş!!
Nasil bir tesadüftür bu?
Ve ben bunu öğrenmeme rağmen 10 günü aşkındır sana yazmiyorum ya
Daha da yazmam herhalde
Yani insallah:)
Verdiğimiz kararin arkasinda olmaliyim, benimle olan profil resmini degistirdin mi diye sapik gibi her yarim saatte bir o siteye girmemeliyim, kahramanmaraş dondurmacisinin seninle kedi fare gibi oynadigi videoyu izleye izleye şarjimi bitirmemeliyim, sana türkçe sınav yaptiğim o harika videoyu her tanistigim insana acmamaliyim ,yanina gelecekmis gibi ucak rezarvasyonu yapma hobisinden vazgecmeliyim, yay burcu araştırmalarıma bir son vermeliyim , yeni ve gerçek insanlarla flört etmeliyim...
Son madde dışındakiler beni biraz zorlasa da bunlari yapacagim ve sana kesinlikle mesaj atmayacagim
Lutfen sen de atma,ikiyüzellibirinci kez ayni cumleleri kurmak da duymak istemiyorum...
Çok yoruldum

Sana asigim, seni cok seviyorum.. sende sevseydin, dogru kisiler olsaydik, birgun bunlari bana yazar misin acaba :KK43: Bittigine niye inanmiyorum :KK43:( Allah'a emanet ol..

Öküz, gerizekalı, aptal, ezik, bencil, beyinsiz, duygusuz, yalancı, ruhsuz pislik

Senin karşında çok güçsüz bir profil çizdim farkındayım. Beni çok iyi tanıyorsun, bu durumun uzun sürmeyeceğini de biliyorsun. Ben çok daha ağır şeyleri atlattım, bu onların yanında hiçbir şey. Bunu bildiğin halde, ve başka şeyleri de, neden böyle davranıyorsun? Kendini daha iyi hissedebilmen için mi?

İnandığım şeyleri değiştirmene izin vermeyeceğim. Sana olan sevgimi elimden almana izin vermeyeceğim.

Ben bir gün geriye dönüp baktığımda, gönül rahatlığı ile savaştığımı, elimden geleni yaptığımı, yüreğimi ortaya koyduğumu söyleyebileceğim. Peki ya sen? Sen elinden geleni, içinden geleni yaptın mı? Rahat olacak mı vicdanın? Rahat mı?

X