Seni gördüğüm zaman dilim neden tutulur?
Gözlerine bakınca,dünyalar benim olur
Beni anlatan daha güzel bir şarkı olamazdi!
Beraber yürüdüğümüz sokaklarda sana bakıp bakıp söylediğim şarkı buydu, konuşmadan kıkırdaya kıkırdaya yemek yerken laptopundan caldigim sarki da buydu, aylarca senin dilinde upuzun,mantikli,komik cumleler yazabiliyorken her yüzyüze gelişimizde sessiz film oynayarak birseyler anlatmamin,konuşamamamin sebebini sana bu şarkıyla açıklamıştım
Ve seninle (ikiyüzellinci kez) konuşmamanin ve kendi hayatlarimiza bakmamizin ikimiz icin de daha hayirlisi oldugu konusunda anlastigimizin ertesi günü öğreniyorum ki finalde bu şarkiyi soyleyen kadin senin ülkendeki en ünlü yetenek yarışmasında birinci olmuş!!
Nasil bir tesadüftür bu?
Ve ben bunu öğrenmeme rağmen 10 günü aşkındır sana yazmiyorum ya
Daha da yazmam herhalde
Yani insallah:)
Verdiğimiz kararin arkasinda olmaliyim, benimle olan profil resmini degistirdin mi diye sapik gibi her yarim saatte bir o siteye girmemeliyim, kahramanmaraş dondurmacisinin seninle kedi fare gibi oynadigi videoyu izleye izleye şarjimi bitirmemeliyim, sana türkçe sınav yaptiğim o harika videoyu her tanistigim insana acmamaliyim ,yanina gelecekmis gibi ucak rezarvasyonu yapma hobisinden vazgecmeliyim, yay burcu araştırmalarıma bir son vermeliyim , yeni ve gerçek insanlarla flört etmeliyim...
Son madde dışındakiler beni biraz zorlasa da bunlari yapacagim ve sana kesinlikle mesaj atmayacagim
Lutfen sen de atma,ikiyüzellibirinci kez ayni cumleleri kurmak da duymak istemiyorum...
Çok yoruldum