Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Seni çok seviyorum. Sevmenin bu kadar güzel birşey olduğunu bilmiyordum. Aşığım sana ama seviyorum da. O kadar seviyorum ki senin sevmemene rağmen seviyorum. Hani diyor ya "Ben seni sevdim mi sevdim kime ne, tuttum ta içime oturttum" bende oyle yaptım işte. Seni o kadar çok seviyorum. Seni kaybetmeyi istemiyorum. Bana düşünme diyorsun ya bu elimde değil işte. Yapamıyorum, seni düşünürken buluyorum kendimi. İnsan olmayacağını bildiği bir şeye bu kadar bağlanır mı? Biliyor musun, olmayacak ve sen kelimelerini aynı cümlede kullanmıyorum artık. Önceden olmayacak gibi geliyordu ama artık olmayacak demek içimden gelmiyor diyemiyorum yani. Oysa sen diyorsun şimdi olmaz diye. Sen iyi ol da o bana yeter, yeter ki çok mutlu ol olur mu? Yüzün hep gülsün, istediğin gibi kazan. Hep mutlu ol olur mu? Beni hiç sevme kabul ama çok mutlu ol olur mu, çok iyi ol, hep doğruyu seç, hep iyi ol, ben seni çok seviyorum. Seni çok seviyorum, birde keşke yazsan mesaj atsan.. keşke iyi olsan. Hep dualarimdasin seni seviyorum..... 28.03.17 01:32

Sevgili kova erkeği, her şeye bahane üretmesen diyorum? Sanırım şuan en sevmediğim özelliğin bu.
Bi de ben konuştuktan sonra evet aslında haklısın falan demen yok mu:sopa:

İnan ki peşinden koşacak halim yok.
Hep ben arayayım hep ben sorayım hep ben pohpohlıyım.
Olduu.. Beni kim pohpohlasın?
Sıkıldım nereye kadar giderse gitsin banane.

Degismedim ben yeter artik degistin demeyi kesin bana! Hala eski Periyim! Sevgi dolu icten samimi o kizim! Sirf sessizlestim diye kacip gidenler derdimi umursamayanlar hayatimda fazlaliktiniz zaten iyi oldu gittiginiz! Ben bugunleri atlatirim ama siz bir ben daha bulamazsiniz! Sirf derdinizi dinlemeyince kotu oldum demi? Dune kadar etrafimda dort donenler sirf dustum diye nasil cekildi gitti. Insanlarin isine yaradigin kadar iyisin bu hayatta! Defolun gidin hayatimdan hicbirinize zaten ihtiyacim yok! Gercek dostlarim zaten yanimda kacip gidenler kimin umrunda?!

Senden nefret ediyorum! 9 canli oldugunu bilsem yemin ederim seni öldürmek isterdim ! Hatta kalbini söküp , bicakla orayi oymak isterdim! Bana ümit verip beni öyle birakmak neymis, o aciyi sende hisset diye yApmak isterdim bunu! Gözlerini oymak isterdim bana hep öyle güzel baktigin icin. Dilini kesmek isterdim bana o ettigin güzel iltifatlarinin acisni cekmen icin. Dudagini yirtmak isterdim her sefer bana böyle güzel gülümsedigin icin.. ayaklarina sIkmak isterdim her pazar bana geldigin icin.. ve beynini paramparca etmek isterdim beni anlayamadigin icin ! Pisliksin. Nefret ediyorum senden ! Ama yinede kiyamazdim - vicdan var cünkü bende! Sen vicdansiz , pislik, köpek !! Allah büyük der susarim! Cigerimi yaktin, ama Allah var....

Bana hıcbırınız gercek yakın degılsınız. Ölsem kacınız cenazeme gelır acaba. Ben sıızn canınızın sıkılmasını önleyem bırıyım sadece hayat hep bıyle herkes zaamn gecırmek ıcın arkadaslık kuruyor. Faydalı olmak ıcın degıl

Sana sicak davranmak icimden gelmiyor. Uzgunum bu hale geldigimiz icin. Boyle olsun istemezdim. Ama durumumuz bu kadar kotu oldu.

424454_471559376225388_199574327_n.jpg

Merdiven boşluğu, anahtarın üzerindeki hivler ve tuzlu yangın.
Kediden başka farkeden olmadı eve girdiğimi, dokunduğumu çıplak elle yangına.
Birkaç parça birşey alıp, büyük bir parçamı bırakıp çıktım.
Seni özledim, kediye söyledim. Anlattı mı?
Kırık bıraktığım her detay için, yumrukladığım her konuşma için, ıslak bıraktığım el sırtı için özür dilerim.
Perdeyi aç, pencereyi aç, bulutları aç, güneş aç ve boşver beni.
Seni ben bu göğsüme diktiğin " herşeye rağmen " dikenleriyle de severim.
Unutma!
Perdeyi aç ve boşver beni.

Ezel Roz Manaz

İlginç, ilk defa böyle hissettim.
Sanırım bitti artık, yıllar sonra bitti...

Hayatımdan defolup gitmen için şafak sayıyorum ve gün ne zaman doğar bilemiyorum. Lütfen artık huzur ver ve git...

Her şey nasıl böyle oldu hala anlamadım. Bana bir şeyi daha öğrettin. Aradan üç yıl geçti sanırım. Üç yıl önce kalbimi kilitliyorum demiştim, şimdide aynısını diyorum bu kez farklı ama. Sen kalbimdesin su an. Kalbimden zamanı geldiğinde çıktığında artık böyle olmayacak. Aşık olmak falan bana göre değil. Artık istediğin gibi oldu, yokum ben. Hersey iyi olur senin adına umarım. Kendine iyi bak.

Merdiven boşluğu, anahtarın üzerindeki hivler ve tuzlu yangın.
Kediden başka farkeden olmadı eve girdiğimi, dokunduğumu çıplak elle yangına.
Birkaç parça birşey alıp, büyük bir parçamı bırakıp çıktım.
Seni özledim, kediye söyledim. Anlattı mı?
Kırık bıraktığım her detay için, yumrukladığım her konuşma için, ıslak bıraktığım el sırtı için özür dilerim.
Perdeyi aç, pencereyi aç, bulutları aç, güneş aç ve boşver beni.
Seni ben bu göğsüme diktiğin " herşeye rağmen " dikenleriyle de severim.
Unutma!
Perdeyi aç ve boşver beni.

Ezel Roz Manaz
Şiirini çok sevdim bana çok dokundu saol:)

Duygu yoğunluğundan ağlayacaktım neredeyse o gece.
Vücudumda bir ateş, bir heyecan dalgası...
Elini tuttuğumda yaşadığım tarifsiz mutluluk...

Sanki hayatında o kadar erkeği etkilemiş, onca fasa fiso ilişkiler yaşamış, hemen sıkılan, kaçıp giden, sürüyle tecrübesi olan ben değilim.

İşte öyle bir yeniden doğmuşluk, öyle bir saflık, güzellik, temizlik var bu işte.
Seninle. Superman'im! ❤️:nazar::KK49::nazar::nazar:
Sen başkasın. Bambaşka.

Yapacak bir insan gibi de durmuyorsun ama emin olamiyorum ki ben. En iyisi hayirlisi deyip bizi Rabbime havale etmek.Hoppa

X