- 17 Aralık 2015
- 760
- 2.627
Seni çok seviyorum. Sevmenin bu kadar güzel birşey olduğunu bilmiyordum. Aşığım sana ama seviyorum da. O kadar seviyorum ki senin sevmemene rağmen seviyorum. Hani diyor ya "Ben seni sevdim mi sevdim kime ne, tuttum ta içime oturttum" bende oyle yaptım işte. Seni o kadar çok seviyorum. Seni kaybetmeyi istemiyorum. Bana düşünme diyorsun ya bu elimde değil işte. Yapamıyorum, seni düşünürken buluyorum kendimi. İnsan olmayacağını bildiği bir şeye bu kadar bağlanır mı? Biliyor musun, olmayacak ve sen kelimelerini aynı cümlede kullanmıyorum artık. Önceden olmayacak gibi geliyordu ama artık olmayacak demek içimden gelmiyor diyemiyorum yani. Oysa sen diyorsun şimdi olmaz diye. Sen iyi ol da o bana yeter, yeter ki çok mutlu ol olur mu? Yüzün hep gülsün, istediğin gibi kazan. Hep mutlu ol olur mu? Beni hiç sevme kabul ama çok mutlu ol olur mu, çok iyi ol, hep doğruyu seç, hep iyi ol, ben seni çok seviyorum. Seni çok seviyorum, birde keşke yazsan mesaj atsan.. keşke iyi olsan. Hep dualarimdasin seni seviyorum..... 28.03.17 01:32