• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

farzedemem:umursamaz:nie farzediyim zaten okuycak:delphin:okuycanı bile bile nie onu sevindiriyimki laf vurup:1closedeyes:
ben farzetmiyim başka bişey yazıyım okuycanı bildiklerime:asigim:
livim karabiberim hulyam sizi seviyorum canlarım:1hug:

Oyy bebeğim benim bende aynı düşünceler içindeyim seni seviyorum:asigim:
Ek olarak livimi hülyamı magicimi de seviyorum iyi ki varsınız:asigim:

ben bunlaı haketmedim... siz hiçbir zaman bana layık olamayacaksınız kendi küçük dünyanızda sevgisiz ve saygının ne oldugunu bılmeden toprak olup gideceksiniz....nerden bilebiirdimki böyle olacagını kendi ailem gibi olursunuz sandım bana ama insanın tek anası tek babası oluyormuş ve kanbagı olmayınca kimse kimsey gerçekte kardeş diyemiyormuş... yazık çokkk yazık sizi hiç affedemiyorum hiçç:kızgın:

En sevdiğim topiklerden biri burası..
Kapanırsa çok üzülücem..
Başından beri bana sokulan lafları da zamanında Elifle de konuştum sonra sırf konu uzamasın diye noldu diye peşine düşmedim inanın...

gene mı savaş alanına döndü ortalık yahu bari burayı muhabere ortamı yapmayın topiğe bakın yazılara bakın yaa...
soğutmayın artık insanları sevdikleri yerlerden siz tartısacaksanız gıdın özellerınızde yapın ben burda takip ettiğim topiklerde tartışma görmekten bıktım.. of

uzun zaman olmuştu telefonda benı sevdıgını söylemdigin çok mutlu ettın benı hayatım bende senii çokk seviyorum... bu arada dun benım için senden ve annem den başkası yalan demiştinya bende sana kızmıştım saçmalama diye inan hiç içim den geldigi için söylememiştim sadece seni sakınleştımek için di yoksa sen dogru söyledin bebiş....

Back