• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biraz cesaret Lütfen biraz cesaret!
Hadi ama ne var sanki bunda...:asigim::asigim:

Bugunku Hurriyet'i okudun mu? Nermin Bezmen "Olenle olunmuyor" demis..sen ne diyorsun buna ?aklinialirimsmile

Kendim için değil de bir arkadaş için yazıyorum :(( oz duy artık şu kızın sesini sevgisini yazık etme şu aşka :gitme:

aşklarım size bugün ikinize de aynı kaseden bal yedirdim diye umarım birbirinize hastalık geçirmemişimdir yahuu fisfisfis

sen burayı okursun okursunda anlayamazsın ALLAH herşeyi herkeze tam vermiyo iişte napcen kardeş...

simdi qidiyorsun beLki siLiyorsun.. ama biLiyorsun qi seni sewen yüreqim.. haLen ama haLen.. deLi qbi carpıoR..
Sewdiqim.. son sözLerini yaqmurun aLtında söyLe ki..
qözYaslarım belli oLmasın..

Kızıma kaliteli bir kaban altım hala beğenmiyorsun be kadın ne diyeyim ben sana sengözlerimebaksanab

Bebeğim,Doğum günü pastan hazır..Baban seçti.Pesspembe şeker hamurundan bir pamuk prenses..Aynı sen gibi..Aynı..:asigim:
Sen o ara bebek arabanda yayılmış uyuyordun ya,seçemedin..kaydirigubbakcemile3

oğlumm, annen dayanamadı sen dayandın 2,5 aydır başına gelen herşeye.
annen umutsuzluğa kapıldı, sen inatla sarıldın hayata.
miniminnacık bedeninle savaşa savaşa yaşamayı seçtin.
ama artık beni korkutma nolursun, bunlar sonuncusu olmuş olsun, bitmiş geçmiş olsun. sakın kollarımdan kaymaya kalkma bir daha..
eyvahedigeldismile

Back
X