• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Hanfendi,herkimsen arama beni yaaa..Kaç kere söylücem seni tanımıyorum...Bu telefon da bana ait..Başkasının nosu değil..!! Ben tanımadığım bilmediğim birine ,böyle şuursuzca sen kimsin bu telefon sende ne arıyor diyen bir edepsize adımı söylemem..Sapıkmısın nesin yaaa ? Her kimi arıyorsan o ben değilim,beni rahatsız etmekten vazgeç..Senin yüzünden vodafon hattımı açmıyorum günlerdir..Bir de kendi aradığın yetmiyor başka tanımadığım nolardan aratıyorsun..Her kimi arıyorsan numarasını iyice öğren,onu ara..Başka insanları rahatsız etme !!!

Sen benim yazdıklarımı mı takip ediyorsunalsanaalsanasmile
KK kadınların yeri,ne işin var buradakaydirigubbakcemile
Yetişin erkek varrrr...
Yani farzettim ki ''O'' burayı okuyor,sanırım erkek üye olduğu için ipi çekilirdi:delphin:

Canim oglum , bitanem sun burayi okuyamazsin cünki cok kücüksün ,ama olsun ben yinede sen sanki okuyacakmiscasina yazicam.Seni cok ama cok seviyorum minik erkegim.Allah im iyiki seni bize verdi.Sen yokken sanki hayat bombosmus .Simdi büyüdünde dogum gününümü kutliyacaiz Allahim saka gibi ya ,oglum büyüdü ve simdi dogum günü var hemde 13 gün sonra ,cok güzel bi mekanda dogum gününü kutlicaz bebgim oyuncaklar dolu ,cocukalr dolu,arkadaslarin gelecek sana yaptiracagimiz o güzel pastada kocamn 1 rakami olacak ve sen üfliyemiyeceksin tabi ama ben snein yerine üflicem bitanem .hersey senin icin ins hersey cok güzel olacak
gecen sene zor gecen gün bu sene gülerek mutluluk icinde gececek ins
Allh im seni hic bizden ayirmasin ins
annen ve baban seni cok seviyo yakisikli oglum:asigim:

Sen gerçekten kardeşmisin yaaa ???

Her mutlu anında yanında oldum elimden geldiğince...

Acımda da sevincimde de sanal dünyadaki arkadaşlarına gösterdiğin ilginin onda birini bile bana göstermedin...Maşallah hatrını sormadığın arkadaşın yok ......Beni tanımazdan geliyorsun..Hoş ben de kimseye senden bahsetmiyorum bu sebeple...

Boşuna dememişler " Arkadaşlarımı ben seçerim,ama akrabalık mecburen ..." diye...

Senin ve yeğenim için uğraşıp yaptığım movie maker klibine de burun kıvırmıştın,hatırlıyormusun...Ben oysaki günlerce sana o sürprizi yapmak için uğraşmıştım..Senden o sözleri duyunca boğazım düğüm düğüm oldu...Annem de bana senin tepikini söylerken hüngür hüngür ağlamıştı telefonda...Biliyormuydun bunu...Nerden bileceksin.......

Dediğim gibi senin kim olduğunu kimse bilmiyor ama canımı çok acıttın bunu bil....

Sen anca kocanın etrafındaki insanlara gülücük saç...........

Ela gözlüm söyle, aşkta yalan olur mu?
Gönlüne sor bir de; böyle sevda olur mu...
Başka gözler haram, başka eller günah!!!
Kendine sor bir de; sevda unutulur mu?

Kırgınlıklarımı sıraladım, ertelenmiş hayallerimi...
Hiçkimseyle dolduramadım hanemdeki defterini... mafoldumben
Her yağmurda beni hatırla; yaşla dolu gözlerimi...
Hatırama sakın dokunma, bayramlar olsun gidiyorum.

Back