• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Aşkımmm hayatımın anlamı..
Bitti bak geçmez dediğimiz zaman..
Kavuşuyoruz :asigim:
Hem çok mutluyum hemde çok üzgün...
Sana kavuşmanın heyecanı sardı içimi..
Ama anneciğime baktıkçada hüzün kaplıyor her yanımı..senağlama
Biliyorum kızıcaksın bana üzülme diceksin..
Allahım ikimizide utandırmasın inşallah herşeyimsin sen benim seni çok seviyorum bebeğimmmm :asigim::nazar:

aşkımmm seni çok seviyorum ama birde beni ailen yüzünden ara sırada olsa kırmasan harika bir hayatımız olucak.

birde 3. bebişimi istiyorum. :ecrin_bebek: eşim istemiyorda bu yüzden söyleyemiyorum bari buraya yazıyım dedim.

dunyadaki en iyi arkadasim,sabah gunesim,beni anne yapan adam,gencligimden ote yaslilik yoldasim iyiki varsin keske gozlerin olsan her baktigin yerde olsam kulaklarin olsam melodileri sana duyursam derin olsam seni sarsam nefes olsam icine dolsam saclarin olsam heran beni oksasan iyiki varsin hayatima isik kattin renk kattin seni cok seviyorum ve seni olene kadar degil oldukten sonra tekrar sevmek icn bekliyor olacagim Nuray

:1closedeyes: sevgilimmm; evt ben yine dayanamayıp sabahın köründe alış veriş yaptım.. ortak hesaptan aldıgım parayı kendi süsüme ayırdıgım için üzülmüyorum sırnaşık şey ama sanada nasıl izah edicem bilemiyorum. olaki burayı okusan izah etmiş olayım yada sonsuza dek susayım.. kaydirigubbakcemile yakışıklı aşkım benim. zaten kızmazsında bana olurya biraz bozulursan "genemi alışveriş" diye valla isteyerek olmadı.. alışkanlık işte hihoyyytŞeniz :roflol:

çok güzel,,, sonunda işte o an.....

iyi oku sersem, gerzek, bakalım anlayabilcekmisin???

geçti borun pazarı sür eşeğini niğdeye
şimdiden sonra gelsende umrumda değilsin
bir değil iki değil sınırsız sayısız şok yaşattın, hayallerimi kırdın,
ama artık ben de yokum haberin ola.......

artık seni anlamaya da çalışmıcam, nedenlerin de umrumda değil :dilcikar:

:mymeka: :mymeka: :mymeka:

alkisalkisalkis

Merhaba bitanem Tam 442 gündür bu şehirde sensizim..
o kadar zorki sensiz bu şehirde nefes aLmak...
Seni çok özLedim birtanem heLe bu son günLer Daha çok özLediğimi hissediorum..
Seni çok seviorum Bebeğim sağLıcakLa geL ...
Kendine dikkat et oraLarda ...
Ve biLki burda seni sabırsızLıkLa bekLeyen,özLeyen biri var...
Seni çok ama çok seviorum bitanesi
Şafak 18

Lan şer...siz beni bırakıp dahamı iisini aldın sanki... Yedim bitirdim kendimi hep ben suçluyum dimi sende hiç suç yok... Öle olsun ne kaybettiğinin farkında değilsin desem!! Farkındasın yaa gözlerinden anladım şuan herşey için çok geç... Bu saatten sonra sana mutluluklar diliyorum

Back