• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Lan şer...siz beni bırakıp dahamı iisini aldın sanki... Yedim bitirdim kendimi hep ben suçluyum dimi sende hiç suç yok... Öle olsun ne kaybettiğinin farkında değilsin desem!! Farkındasın yaa gözlerinden anladım şuan herşey için çok geç... Bu saatten sonra sana mutluluklar diliyorum

cimcime kuzm sen baya öfkelisin o sahisa karsi CADIARZU
salla cimcimem..seni terk eden yansin..

bende bisiler söliiim benimkine .. :CüvCüv:

olm bana aldigin yesil erikleri madem sen yicekdin niye bana telefonda "sana yesil erik aldim askim" diyon?? :oklava:

ossn..seni yinede cooh sefiom lemm.. :asigim:

seni tanıdığım güne ....olsun bırak artık beni çek git yeter çektirdiğin

ticker.php

merhaba kıslarrrrryerimseniben

"O" diye isimlendirdigim kişi: hayatınızda konusmak,söylemek isteyipte; kelimeleri yüzüne dökemediginiz herhangi biri olabilir.

farzedinki o şimdi burayı okuyacak, yüreginizden neler geciyor?ne söylemek isterdiniz?

hadi baslayın bakalımyerimseniben:kahve:

sen hayatımsın seni çok seviyorummm çok:asigim:

bebeğim geçen gün olanlar için tekrar çok özür dilerim .ama bunu yapmam gerekti, yoksa her zaman bir soru işareti olacaktı kafamda...Artık soru işareti felan kalmadı hiç sana dair. sadece sevgi aşk özlem var ve hep öyle olucak bitaneemmm benim :asigim:

.........
aşkım içimden geldiği gibi yazıyorum sana.dünya da bana verilmiş en güzel hediyesin sen.ne kadar şanslıyım senin gibi bir hayat arkadaşım olduğu için...şu hayat yolumuzda sen ben oldun ben sen oldum ve en önemlisi BİZ olabildik...
her daim senin yanında olacağım.söz veriyorum canım.
biz neler atlatmadıkki. o kadar kutsal ki aşkımız her zorlukları beraber atlattık.
senden ayrı kaldığım her saniye de özlemim artıyor.
iyiki" biz" birbirimiz içiniz.
seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

Son düzenleme:
kocacım.. evin bütün işleriyle ilgilenip birde benim kaprisimi çekiyorsun ben uyurken gelip açmıyım hastamıyım diye bakıyosun ya birde kafama sımsıkı sarılıyorun saçlarımı öpüyoosun yaa ben prenses oluyooooom..:)

Yazıcak ve söylenicek o kadar çok şey var ki aslında...
Bazıların sana söyledim...Bazılarını içime attım ... Bazı şeyleri kağıtlara yazıp sakladım...
Ama ne çare...
Artık susuyorum okuyacağın şeyler yazmıyorum... Duyacağın şeyler söylemiyorum ... Çünkü anlamamakta direndin haklılığımı anlamak istemedin...Oysaki her zaman ki gibi seni çoook seviyorumm aşkım koca göbeklim hayatım canım herşeyim demek isterdimmm hep bunu tekrarlamak isterdim önceki gibi hep yazmak isterdim...
Herneyse...Geçti.. Bitti...Bundan sonra senin pişmanlığını perişan halini görmek duymak istiyorum .

Back