Allah bir kimsenin perdesini yırtmak isterse o kişiyi temiz insanları ayıplamaya sevk eder. Ayıbını örtmek dilerse o kimse ayıplı kimseler hakkında konuşamaz hale gelir. Yardım etmek isterse, ona dua ve yakarış kapısını açar.(Mesnevi)
ben çok ama çokkkk .......
ben çok ama çokkkk .........
ben çok ama çokkkk .................
(artık buraya ne yazacağımı sen iyi biliyorsun) benim yerime tamamlayıver canımmmmmm
ohaoldumsmile
Face'ine yazdığın şarkı sözü bana mı bilmiyorum, ama eridim bittim okurken. 'Umarım banadır' dedim... Şu saatten sonra biliyorum ki benim kocaman egom, bitmek bilmeyen gururum yüzünden seni hiç aramayacağım, hatta yüzüne bakmayacağım. Ama kalbimin bir parçası hala sende ve öyle kalıcak.
Nazlı bebeğim... Özledim seni...
Ne yapıyorsun ki acaba şimdi? Soğuk mu oralar? Sen çok çabuk üşütürsün bebeğim, dikkat et olur mu... Hep hırkanı ben verirdim sana yanındayken, şimdi kim vericek? 'Sana sarılayım, ısınırım' derdin, 'koca bebeğim...' derdim ben de sana. Babam gibi bakardın bana bazen, gözlerinde görürdüm babamı. Kollardın her şeyden, sakınırdın herkesten. Bazen de öyle bir bakardın ki, o an bana aşık olduğuna yemin edebilirdim. Evet bir oyundu ama mutluydum ben sana aitken. Senin yanındayken... Ne yiyorsun şimdi, sen her yemeği sevmezsin ki. Menemeni çok severdin hatırlıyorum, sana menemenini yapan var mı ki...
...
Ne kadar çabuk geçti zaman değil mi? Biz ayrılalı yüzyıl oldu sanki, sen benden gideli yıllar oldu... Ne garip, hala bir parça seninim sanki. Hayır aklıma gelmiyorsun öyle sık sık, şarkılar dinleyip ağlamıyorum da. Kıskançlık krizleri de bitti, ama yine de bir şarkı, bir koku, bir yazı... Seni bana getiriyor bebeğim. İşte o zaman yanında olmalıydım diyorum, koynuna yatıp uyumalıydım. Sanki her şey biterdi o zaman, tüm kötülükler, beni üzen her şey... biterdi! Senin yanında uyuduğum bir gece, her şeye değerdi...
O kadar savunmasızım ki şu anda, her şey, herkes yanıltabilir beni. Ah, tabi, bunun olmasını istemesen yalnız bırakmazdın değil mi? Aslında düşünüyorum da, biz hiç -tam anlamıyla- birbirimizin olmadık ki... Ya sen paylaştın beni biriyle, ya da ben seni. Sahi, bizim yaşadığımız neydi?
...
Şimdi okusan bu yazdıklarımı... Gelsen alsan beni, en baştan başlasak, her şeye, herkese, gururumuza, kendimize inat... Tamam tamam biliyorum, ikimizin de buna gücü yok. Unut gitsin en iyisi...
seninle tartisirken seni yanimda gormek istemedigimi haykirirken bile seni cok seviyordum.sadece tukendigimi,caresiz kaldigimi hissediyorum bazi zamanlar..ben seni cok seviyorum zaten sorun bu kisimda cok olmasindaa..
başkasıyla birlikte olarak mı kıskandıracaksın beni böylemi acıtacaksın icimi
sen gittin ama benim için bir sen degilsin beni seven gör bak demek için mi
hiç mi göremedim ben 4 sene senin gerçek yüzünü
ama göstermedin ki ya da görmek istemedim sevgin kapattı gözümü
ama biliyormusun gördüğümde bile cız etmedi içim
şimdi öyle boşum işte sana yaptıklarını hatırladıkça nefret bile etmiyorum senden
işte bu yüzden her gece şükrediyorum Allaha sevgini acını seni aldı benden bide şu anılar olmasa
ve keşke demiyorum keşke tanımasaydım seni keşke cıkmasaydın karşıma
iyiki iyiki yaşattın bana bunları iyiki gördüm dünyada senin gibi kişiliksiz ailen gibi para yiyicilerin olduğunu iyiki gösterdin bana sevdiğinden bile kötülük gelebileceğini
çünkü ben seni en saf halimle sevmiştim
gözümü açtın beni saflığımdan kurtardın
sağol be iyiki vardın hayatımda ama şimdi defol...