• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Farzedelim ki uçurumdasınız ve atlayacaksınız. Fikrinizi kim değiştirebilir?

Farzedelim ki uçurumdasınız ve atlayacaksınız. Fikrinizi kim değiştirebilir?

• Ankete Katılan
    148
kimse değiştiremez çünkü o raddeye gelmişse demekki bu sayılanların hepsi bana sırt dönmüş demektir bu nedenle uçurumun kenarına getirtene kadar beni üzen kişilerin o satten sonra kararımda etkisi olamaz

Aşağıya bakı bakmaz fikrim değişir sanırım. :roflol:

Allahım yaa kızım bu konudada bi muzur cevap vermişin biraz ciddi ol caanıımmm:roflol::roflol:

Bana gelince, böğle bir şey yapacağımı hiç sanmıyorum. Allah ta yaşatmasın ama farzedelim bariyerimseniben oraya ne için gittiğim önemli eğer caydırıcı sebepler varsa ; yani yüz kızartıcı bişey yaşamamışsam en yakın ailem arkadaşım olabilir. Dediğim gibi çıkma sebebim önemli hiç yoktan basit şeyler için yapmam ama ne olursa olsun genede intihar günahtır. Allahın verdiği canı biz alamayız.:1no2:

Allahım yaa kızım bu konudada bi muzur cevap vermişin biraz ciddi ol caanıımmm:roflol::roflol:

Bana gelince, böğle bir şey yapacağımı hiç sanmıyorum. Allah ta yaşatmasın ama farzedelim bariyerimseniben oraya ne için gittiğim önemli eğer caydırıcı sebepler varsa ; yani yüz kızartıcı bişey yaşamamışsam en yakın ailem arkadaşım olabilir. Dediğim gibi çıkma sebebim önemli hiç yoktan basit şeyler için yapmam ama ne olursa olsun genede intihar günahtır. Allahın verdiği canı biz alamayız.:1no2:

Üskeklik korkum var bacım ne yapayımmmm.:icecream:

o durama kadar gelmişsem kimseyi gözüm görmezdi sanırım ama o anda aklıma kızım geldiyse ozaman kesin vaz geçerdim ve hayat onun için yaşamaya değer

o duruma gelene kadar nerdeymişler bakimm :roflol::roflol: o ana gelmişsem hiç kimse durduramaz..

Öle bişey yapmam kaldıki yaptım. Eqer onu qöze almış kararsız deqilsem kimse o saatten sonra kesinleşmiş kararımı bozamaz. Ama ki kararsız bir vaziyette öle '' yeter ulen artık atıcam kendimi diye'' :) anlık duyquyla çıkarsam vallahi, herkes fikrimi deqiştirebilir. Ben kafayı yedim mi ya, atcem qelin deqiştirin fikrimi :)

Back