- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi EU3
-
- #2.921
tamamdır yalnız bişey dicem çiftçini samanların içine hapsettiğin için sadece 3 tarlanı gübreledim diğre ikisi boşa gitti o samanların birinin önünü açarsan 5 tane gübre atar herkes daha ii olur
gübreleme: Login | Facebook
hediye: Login | Facebook
herkes tamamlamış hediyeleri ya bi ben kaldım herhalde :uhm:
gübreler misiniz kızlar?
Login | Facebook
işlem tamamm yatmadan bir bakayım dedim hepinize iyi geceler tatlı rüyalarrrrropuyorumnanaktan
gunaydın kızlar hanı ozel hedıyeler gelıyor ya onları nasıl alıyorsunuz kabul ettıkten sonra hıcbır yerde goremıyorum, bırde en kısa surede ve en ıyı mahsul veren agac hangısı en acılınden cevap verırsenız sevınırım.....
canım bana mesaj at ekleyim senikızlaarr komşuya ihtiyacımm var.kaydirigubbakcemile5:1hug:.ilgilenen var mı?komşuya ihtiyacı olanlar:uhm:yerimseniben..tarlayı büyütmem için 1 komşuya ihtiyacım varyerimseniben..
login | facebook bu benim gübreleme adresim
bu da Login | Facebook hediye adresim bende herkese yardım edebilirim teşk .
Arkadaşlar ahırın içine birtane boğa atarsanız yavrular oluyor kendiliğinden :)) yavruları olmayanlara yavru olsun..
canım ekledim seni özelden mesaj gitmiyor sana haberin olsunkızlaarr komşuya ihtiyacımm var.kaydirigubbakcemile5:1hug:.ilgilenen var mı?komşuya ihtiyacı olanlar:uhm:yerimseniben..tarlayı büyütmem için 1 komşuya ihtiyacım varyerimseniben..
Arkadaşlar ahırın içine birtane boğa atarsanız yavrular oluyor kendiliğinden :)) yavruları olmayanlara yavru olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?