selam kızlar bi sorum olcak :)) çiftiği nasıl karla kaplıyoruzz ... benim süthanede inekler tamam 20 tane öküzü nasıl atcam içeri beceremedim bide ağaç nasıl yollayacam arkadaşa hiç ağacı yok garibanın yani yılbaşı ağacı bi sorudan fazla oldu ama neyse hadi cevappp :))
ineğin birini çıkar canım öküzü at içine sonra marketi aç upgrade farm yazıo ona tıkla 1000 tl karsılıgında çiftliğini karla kaplarsın sonracıma yılbası ağacı gönderemzsin ama baska ağac göndermek istiyorsan play yazan yerin yanında free gift yazıo oradan gönder
çok teşekkürler şekerler kaydirigubbakcemile5tarlama kar yağdırdın sonunda opuyorumnanaktantarla market-upgrade farm dan karla kaplanıyor upgrade farmı açınca görürsün zaten beyaz kaplı tarla şeklinde olcak. her dairy farm' 1 boğa konulabiliyor aynı inekleri koyduğun gibi boğayı koyabilirsin. free gift sekmesinden de hediye yollayabilirsin yada komşuna tıklayıp send gift to ... ya tıklayıp da gönderebilirsin. ve son olarak yılbaşı ağacı 10 coinse market-trees bölümünden alınabiliyor :)
kızlar bu kardeşimin ağacında hediye kutusu yokmus abla gönder diyip duruo ama 24 une kadar nasıl tamamlayayım yardım kızlarrr
Login | Facebook
Benim hediye ağacımda da az hediye var bana da yollar mısınız?
Login | Facebook
Bu arada benim inekler yine sadece süt vermeye devam ediyor kesin kısır bunlar :)
kızlar bu kardeşimin ağacında hediye kutusu yokmus abla gönder diyip duruo ama 24 une kadar nasıl tamamlayayım yardım kızlarrr
Login | Facebook
Benim hediye ağacımda da az hediye var bana da yollar mısınız?
Login | Facebook
Bu arada benim inekler yine sadece süt vermeye devam ediyor kesin kısır bunlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?