Gübreledim canım,yalnız ahırların ve kümesin seni bekliyo.Yetişemiyosun galiba çiftlik işlerine bi yardımcı lazım sanakaydirigubbakcemile3
bende gübreledim tarlani bu arada bu gübreleme olayi ne icin yani daha cok puan mi aliyoruz:icecream:
ajikal canım mahsulunu zamanında toplamazsan çürür bunun gübreyle bir ilgisi yok her ektiğin tohumun altında kaç saatte yetişeceği yazar örneğin çilek 4 saate yetişir toplaman için de 4 saatin var yani 1 çilek yetiştikten sonra 4 saat içinde toplamazsan çürür canım
yada taze fasülye 1 günde yetişir ve 1 günde de toplaman gerekir aman vaktini kaçırma yoksa çürütürsün
komşu lazım kızlarr..ilgilenenler yok mu?hadin gariiiii...yerimsenibenyerimsenibenŞeniz.ajikal canım ben komşu olurum sana..istersen özel measj bana ben eklerim seni.yerimsenibenhihoyyyt..niye mahsülün çürüdü kii..yetişemedin mi biçmeye:uhm:..işin olduğu günler uzun süreli şeyler ekmelisin.a.s.üzülme yardımcı oluruz sana canım beniimm..Şeniz.
ebrum yumoş yayınla beklıyom hadii :roflol:
level atlama k istiyorsan öncelikle devamlı ekip biçmelisindekorasyon filan boşver bir de çok fazla komşu edinmeye bak tarlanı büyütebilmek için
canım bundan sonra mahsulümü zamanında toplayacağım,ama önce ne yapmam gerektiğini bilmiyorum,ekip biçip paramı biriktireyim yoksa hemen ağaç yada hayvanmı alayım,ben şuan tüm tarlama balkabağı ektim,para biriktirmeye çalışıyorum.
zaten ingilizcemde çok iyi değil,sürekli yazılar çıkıp duruyor,sözlük karıştırmaktan gına geldi
bastan tarlani hayvanla cok doldurma ek,bic para kazan..agacta cok yer kaplamiyor kenarda bos kalan yerlerde duruyor..o acidan iyi..hayvanlar ve agaclar hediye gonderiliyor..simdilik alma..hediye isteesositosositosonra da sende olmayan agac ve hayvanlari alirsin..birde yilbasi agaci var iki tane suresi yilbasina dogru bitiyor..1500 altin istersen al..iyi altin veriyor hemde olmayan bir agac..once ek..para topla derim.zamanla gerisi gelir..elinde devamli para olsun istiyorsa kisa sureli de ek mesela cilek 4 saat..ben ilk zamanlar bol cilek,gece yatarken kabak,birazda fasulye ektim..xp icin en basta yer alan gulu ekebilirsin onunda suresi az bitecek yilbasina ozel.tabi levelin ilerlemisse.alabiliyorsan ek..
sağol canımmm çok işime yaradı söylediklerin,teşekkür ederim..
henüzlevel 9dayım,o zaman şimdilik sadece ekip biçeyim ve komşularımdan hediye istiyim..demin bir arkadaşım gübre verdi,nasıl sevindim anlatamam,tarlam ışıl ışıl oldu kaydirigubbakcemile3
ayy canım bende uşaklıyııımmm,hemşeriiimm kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?