• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
selam arkadaşlar.bana yardımcı olabilirmisiniz.eger biliyorsanız ve yanıtlarsanız sevinirim..
ben canlı haberlerde yumurta resimlerini ve yayınlanan hayvan resimlerini göremiyom.okadar baktım ayarlarda yapamadım.bilen varmı acaba..3 gündür bu sorunum var...ne yapsam acaba...

selam arkadaşlar.bana yardımcı olabilirmisiniz.eger biliyorsanız ve yanıtlarsanız sevinirim..
ben canlı haberlerde yumurta resimlerini ve yayınlanan hayvan resimlerini göremiyom.okadar baktım ayarlarda yapamadım.bilen varmı acaba..3 gündür bu sorunum var...ne yapsam acaba...

yayınlamıyolardır güzelim belki,ondan göremiyosundur. Birde arkadaşlarının profil sayfalarına girip bak.Ordada yoksa yayınlamıyorlardır demek.Bende hala bir yumurta yakalayamıyorum mesela.Ama diğer şeyleri alabiliyorum.Demekki yumurta yayınlayan yok

arkadaşlarım yayınlıyorlar.profillerinden yakalıyorum.sölüyorlar bana profillerinden alıyorum yumurtaları...benim ana sayfamda görünmüyo...benim komşularım hergün 20 tane yumurta yayınlıyorlar...profillerinden yakalamak çok zor oluyo ana sayfamda bi görünse..mafoldumben

belki farkında olmadan onlardan gelen gönderileri gizlemişsindir.Ana sayfanın enalt sağ köşesinde gizli gönderileri göster falan gibi bişeyler yazıyorsa ona bas

3 komşuya ihtiyacım var yaaaaaaaaa
nerdesiniz kızlarrrrrr
yeni komşuya ihtiyacı olan yokmuuuuuuuuuuuuu
özelime yazınnnnnn

gübreleme: Login | Facebook

hediye: Login | Facebook

herkes tamamlamış hediyeleri ya bi ben kaldım herhalde :uhm:

tamamdır yalnız bişey dicem çiftçini samanların içine hapsettiğin için sadece 3 tarlanı gübreledim diğre ikisi boşa gitti o samanların birinin önünü açarsan 5 tane gübre atar herkes daha ii olur

tamamdır canım,gübre+hediyehihoyyyt

tamamdır yalnız bişey dicem çiftçini samanların içine hapsettiğin için sadece 3 tarlanı gübreledim diğre ikisi boşa gitti o samanların birinin önünü açarsan 5 tane gübre atar herkes daha ii olur

teşekkürler kızlar :) ChoqSeqeR hemen dikkate alıyorum tavsiyeni sağol :)

Back
X